17

Анонимен

преди 2 години

И този пишман военен министър, завършил доколкото си спомням , цивилен, а не военен ВУЗ, се изказа. Бил е в службата, поддържаща контакти на БГ с НАТО. Имаме си много такива: преди ББ, завършил Милиционерската школа Симеоново, Бойко Ноев - син на полковник от Златица, бивш активен борец срещу фашизма, а синът - Висш ГОсударствен Институт по МО - Москва. Преди 10 ноември комунист, сетне - отявлен демократ и сега засипва медиите със статии по войната Русия- Украйна.

16

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАбе верно ли ,че Китай ще либерализира анексирания Хавай а Япония ще е пас?

15

Анонимен

преди 2 години

Всякакви решения особено военни които пряко касаят бъдещето на България не трябва ли да бъдат одобрени в Парламента??

14

Анонимен

преди 2 години

Щом китаеца е казал, че с Русия са САМО... икономически партньори, но не и съюзници, значи Путин се подкрепя единствено от другия диктатор Лукашенко и диктатора на Северна Корея.

13

Край

преди 2 години

Тази война е най-големия успех на САЩ след втората световна война. Да накараш руснаци и украинци да воюват помежду си американците преди 30 години даже не са го и мечтали.Резултата ще е домонизиране на Русия от западната пропаганда и завинаги скарани руснаци и украинци /даже и руснаците от Украйна/.НИЕ??! само можем да си правим изводи. Ако Русия или Турция иска нещо от България - НАТО няма да си мръдне пръста.

12

Честито

преди 2 години

За победители не знам, но губещи ще има, и България е от тях.

11

До 1

преди 2 години

Бруталните санкции не е много сигурно за коя страна ще действат по брутално, за налаганите или за налагащите. И нека не забравяме, че днес цял ден сняг вали.

10

Анонимен

преди 2 години

Сергей Лавров:Трудно ще ни изкарат от равновесие че да покажем цялата си военна мощ!!В момента само с духовия оркестър ще превземат укропитеците!!

9

Анонимен

преди 2 години

Клоун

8

Я Пак

преди 2 години

Какво ще набара нато я пак

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Русия има около трилион дългове на САЩ които е прежалила , икономически е притеснително и апокалиптично за ЕС които е и целта на САЩ!

6

Анонимен

преди 2 години

Заков, ти от позицията на висша сила ли говориш. А между прочем мисирките ще споменат ли нещо за американския конвой на свободата? Вече влиза във вашингтон, а тук ни вопъл

5

Ламята

преди 2 години

Ей така те искам.И повече да не съм чул глупости от сорта ,на военни помощи з акойто и да е.А на всички баш бабаити им препоръчвам да си налягат парцалите,че кат стане напечено,най кресливите,първи бягат.

4

до 1

преди 2 години

Продължителна война + брутални санкции = сигурна смърт.

3

Бенефициент на грант

преди 2 години

В рамките на дни можем да получим помощ ако се наложи, посочи Заков, ама нас за един ден може да ни превземе само руския военен оркестър а те имат и всякаква друга войска която е въоръжена до зъби!Къде са гаранциите за опазване на либералната ни демокрация?

2

Анонимен

преди 2 години

Когато 'нашата страна' губи се говорят простотии от типа на: 'няма да има победители', 'оказваме решителна съпротива', 'няма да сломят духа ни', 'ще оказваме ожесточена съпротива'... Евтини трикове на пропагандата, но като се замислиш над фразите - показва колко е безнадеждна ситуацията.

1

Анонимен

преди 2 години

Русия ще бъде убита икономически... Дълга война + брутални = сигурна смърт...