86

Натовеца

преди 2 години

вече със постове от фейса ни палят фитила ,неразбирате ли какво става ,толова е паднало нивото на краварската колонилана администрация ,че се чудят вече за какво да се закачат ,на руската посланичка по микроскоп и гледат постовете и само чакат да ги извъртят както те искат и да манипулират обществото!Сега скачат на динствената про-българска партия явно голям трън е Възраждане на краварският *** Херо!

85

Анонимен

преди 2 години

До Карандаш Демек, да слушат Възраждане? Е, няма да стане. За разлика от Възраждане имат някакъв останал мозък. Ако искат да прокопсат, далеч от Путин и Копейкин. Вас кога ще ви забраняват? Да побързат, че да почнем да се оправяме.

84

Възраждане

преди 2 години

Подкрепа за Елена !!!!

83

Коко

преди 2 години

До ГерманецАбсолютно съм съгласен !

82

Анонимен

преди 2 години

Ами,не може да бъде осъден3/4 от народа български,че мисли различно от няколко посланика наЗападаДепутата също е български гражданин и е длъжен да предупреди,за последиците от неадекватни решения по време на военен конфликтБи било нормално и останалите депутати и посланици да се възмутят,от факта,че Джо Байдън нарече Президента Путин с нецензурни думи и често объркваше имената на воюващите в УкрайнаА що за шпионаж е това, да си изразиш личното мнение публичноНаскоро142-адвоката сториха същото.

81

Анонимен

преди 2 години

До хайде холан! За разлика от Гуна Байдън каза истината.

80

Уил Смит

преди 2 години

Абе то и Крис Рок иронизира, ама изяде шамарите накрая

79

Карандаш

преди 2 години

Хлапетата от ПП толкова ли можете? Да се ловите за инфантилните постове на уж опозиционери. Ако искате да прокопсате в тези трудни времена, момичета и момчета от ПП, гледайте какво правят Путин, Лавров, Байдън, Макрон, Ердоган, Чавушооглу, Орбан, че ако щете Асад и шейха на Дубай, защо не и Борисов в силния му период.... С тия про ста ци ще си останете пр ос ти, това първо, и ще ви бият като професионалисти, защото сте на тяхното ниво, това второ. Успех, деца.

78

Анонимен

преди 2 години

Ако Гунчева говореше това, което българският народ мисли, нямаше да е на критичния минимум в Парламента. Синдром на мънички човеченца.

77

Пешо

преди 2 години

Тази не знае ли че за да се използва ирония, трябва да имаш акъл, а не да си с iq равно на възрастта на Путин?

76

Германец

преди 2 години

"Изкушавам се да сравня умствените способности на тази Гунчева с тези на средноинтелигентна водоплаваща птица." -- Какво ти е направила птицата?

75

хайде холан!

преди 2 години

Защо я хейтите женицата? Байдън като нарече Путин уби.ец и каcапин, да не би да го импийчнаха? Пък и може да е груб коментарът й, но е отразила общото настроение.

74

Анонимен

преди 2 години

Никъде няма призив за вийна.Тя констатира това което всички знаем,че Русия има високоточни ракети.Това е.

73

Анонимен

преди 2 години

Тази Гунчева учила право и каква е ползата за обществото от нея . Тя е събрала две злини в едно руска култура с българско право. Такива без работа в системата. И точни бомби нямат само Русия.

72

Анонимен

преди 2 години

Българските неонацисти, подобно на украинските са мното по-опасни от Елена Гунчева! Въобще случващото се е поредното доказателство за настъпващия неофашизъм и за ценностите на новия свят - грачене до припадък по команда срещу опонент и пълно мълчание срещу намесата във вътрешните работи на суверенна държава лично от президента на държава, която се изживява за хегемон! Осъдихте ли Байдън за непристойната реч, прилягаща на каруцар, но не и на президент?Кога ще го осъдите?

71

Коко

преди 2 години

Изкушавам се да сравня умствените способности на тази Гунчева с тези на средноинтелигентна водоплаваща птица.

70

Зозо

преди 2 години

Ехххх, преди сутрин по тв атака пускаха 10-15 мин. клипове с руски ракети и коментар как за 5 мин. щели да са в София :)))))))))))))))))) Ама вече не ги пускат :))))))))))))))) Болен все пак е по-умен от Копейката, усети дебелия :)))))))))))))))))))))))

69

Анонимен

преди 2 години

Дъртофелница! Докога такива непрани чорапи ще влизат в парламента?

68

Анонимен

преди 2 години

Америка да иска екстрадацията и тук няма да получи това което заслужава ...

67

Анонимен

преди 2 години

Съд и затвор за тази проклетница безродна и продажна . Мръ-сна комунистка