37

Отговарям без може

преди 2 години

До Да попитам ако може - Ами при положение, че масово продуцентите са бъглари, текстовте и ареанжиментие се пишат от българи, завършили музикалните, записите се извършват масово от Българи, а изпълнителите, поне известните, са 90% етнически България и юалготеките са пълни с такива също ... Да, брат. Чалгията си е побългарен стил вече.

36

Анонимен

преди 2 години

Демек Възраждане искат чалга навсякъде, гьобеци и празнични сю нети?

35

Анонимен

преди 2 години

Другото 50% да е руска?

34

Анонимен

преди 2 години

То в чужбина това става някак естествено, да са повечето песни на техен си език. В България комунисти като Копейкин така направиха за 77 г. комунизъм, че всичко българско да се отрече.

33

Бай Иван

преди 2 години

Едно време бях фен на Арета Франклин - БОГ ДА Я ПРОСТИ! Велика певица, кралицата на соул музиката!

32

Пазар за БГ музиката

преди 2 години

До Анонимен - " 30-40 артиста, основно от преди 30+ години. А и какво? Има озе 196 страни в света" - Артистите са от преди 30+ години е защото от тогава няма пари, а без пари музика и шоу не се правят. И става дума за 50% и то само по националното радио. Според мен по-добре ще е 20% но по всички радиостанции - както телевизията. От начало не ставаха БГ сериялите, а сега големите частни телевизии имат БГ сериали в Праймтайма. Когато дойтат парите и пазара после идва и качеството.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 - То да имаше една, поне малко да се доближаваше до Биенсе по глас и песни от нашите, халал щеше да е ... а ние сега имаме ... Поли Генов ли кво беше

30

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик - Музикалният канал Сити, треява да изтече в канала, защото пуска мега *** ...

29

Селяк

преди 2 години

Ами като се има предвид че 90% от новата българска музика е чалга...... по добре недееей!

28

Анонимен

преди 2 години

Съгласявам се, че ми писна от англоезични дървари в стил Бритни Спиърс и оная ква беше Бионсе.

27

Анонимен

преди 2 години

Тогава през 50 процента от времето да пускат български рок и *** метъл. Не ми се слушат Васко Кеца и дует Ритон.

26

Да попитам ако може

преди 2 години

Чалгата българска музика ли е?... И тези, които слушат чалга българи ли са?...

25

Анонимен

преди 2 години

Аз примерно нямам желание да слушам примитивни песни и примитивни певци като Йорданка Христова, Лили Иванова, Ваня Костова и тем подобни задръстени певци. Сега на мода са Азис, Андрея, Галена, Ивана, Тони Стораро, Фики...пускайте тях, какво ми пускате някакви мумии, скучнопеещи.

24

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами тогава ще трябва да слушаме чалгахитовете на славуца и шлагерите на баба Лили, поузвочени с хитовете на Мишо Шамара и ТоТо Котуньо, може от време на време да се включва Янка Рупкина за да правят хитови кавър версии ... От "възраждане" и без това са на вълна "Гаварит маскава" и могат спокойно да си слушат руските частушки, и да потропват Казачок за по-добра кондиция ... !!!

23

пияница мистик

преди 2 години

То пък кой ли слуша БНТ (Канал 1) и БНР (най-тъп0т0 радио на света) Тази ако гледаше малко повече телевизия, щеше да види, че по музикалния ни канал CITY, че от 3 парчета 1 е българско на млади изпълнители като Дара, Дара Екимова, Тото и някакви рапъри пускат постоянно. И даже без никакъв закон. Те явно от Възраждане смятат, че съветските частушки и Йосиф Кобзон са българска музика :)))

22

Алекс

преди 2 години

Останалите 50%-руска.

21

От хората

преди 2 години

Малко е.80 трябва да е процента.Ако сме наистина българи трябва да подкрепим това.За какво ни е СЕМ,след като по телевизия и радио вървят непрекъснато реклами на чужд език.Дори и в ЕС някой да вижда реклами на български, няма.Народе,осъзнай се,накъде вървим.Трябва да браним родното.

20

Избирател

преди 2 години

Аз пък искам поне 50% от депутатите от Възраждане да имат поне налко акъл, нооо....

19

Копейкин, Копейкин..

преди 2 години

Тези са национални предатели... Трябва 100% да е българска музика...

18

Анонимен

преди 2 години

До До 8 - Тея, дето слушат ръченица, са от хората, които плащат най-ниските данъци, защото са все забили по селата и даже не са мутряги, като чалгарите.