465

Анонимен

преди 2 години

Кораба ЦареКевна вече е торпилиран от руските терористични войски! ТОЧКА! Още се водят тежки морски сражения около кораба и пред него!

464

Анонимен

преди 2 години

Аз вярвам на путZин и ИтарррТаZZ, над 5000 моряци от бг вече са заловени с контрабанда на дезинфектанти и презервативи, предназначени за дефицитния руски пазар!

463

ИСТИНАТА

преди 2 години

Нашите моряци са в "добрите" ръце на АЗОВ! Ако нашите моряци не искат да евакуират азовците от неизбежна гибел ще бъдат жертвен агнец или просто разменна монета за живота на нацистите. Откъдето и да го погледнеш азовците имат полза да са на кораба.

462

Анонимен

преди 2 години

Руски диверсанти копаят окопи около и под АЕЦ Козлодуй, отворили са III ти и IV ти реактори да си си перат мундирите!

461

xoxo

преди 2 години

Иначе аз просто така не вярвам на МВРН че моряците са добре.Да покажат онлайн на цяла България.

460

Ттт

преди 2 години

Завзели, нали бяха избити!

459

Анонимен

преди 2 години

Люлин и Надежда са освободени от руснаците, сега се бият за корабите в Панчаревското езеро и пред президентството на Гадев!

458

xoxo

преди 2 години

Нека се свържат онлайн с българските моряци и те да потвърдят във видео връзка.

457

Анонимен

преди 2 години

Рус троловете дори не са прочели вече другата статия където собственика на кораба казва "на борда няма външни лица" обаче нашите руски поддлоги плюят ли плюят - смешници!!!

456

Анонимен

преди 2 години

Прос Киро умишлено изпусна информация, за да привлече медийно внимание. Следващия ход, след като на кораба има Азов с минохвъргачки е да го ударят с артилерия. При което вината се стоварва на Руските войски. Медика скандала се раздухва, задължително трябва да има жертви от екипажа. При това Прос Киро му се развързват ръцете и праща помощ за укронаци.Този е стандартния сценарий за обработване на обществено мнение. Дано се размине без жертви, макар че на сценаристите им е все едно, на мен не ми е

455

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са обещали да спасят корабите и моряците от тези нацисти,като пуснат по една ракета във всеки кораб и после ще кажат че това е дело на укронацистите.

454

Анонимен

преди 2 години

Руснаците в момента са с промити мозъци, точно като македонците, разликата е че е македонците смятат българите за нацисти. Ние най-добре можем да разберем за огромната лъжа и престъпление срещу човечеството извършени от режима на Путин.

453

Анонимен

преди 2 години

'' съобщиха от Народната милиция на ДНР, цитирани от РИА Новости и ТАСС. '' ......................................... След като Народната милиция на ДНР, РИА Новости и ТАСС твърдят това, значи истината е точно обратнaтa.

452

БРЦК

преди 2 години

Мъдираторите от днес . Bg. Вие сте ебалници и не побликувате коментари. Продажници

451

да ама не

преди 2 години

Нали досега корабът не можеше да напусне пристанището заради руската обсада и военни кораби .Как изведнъж украинците станаха виновни .Или обичате рублите?

450

Анонимен

преди 2 години

БГ групата е там не за да ги "освобождава", а за да ги евакуира! Вече писаха вариантите:1) собствениците трябва да наемат укр. екипажи, които да заменят нашите, тъй като 1 кораб не може да остане без екипаж на борда. След това бг моряците могат да се приберат по суша. 2)Корабите могат да напуснат през хуманитарни коридори. Но съдовете не могат да стигнат до тези зони без пилотни кораби и влекачи, а те не плават, защото пристанищата са затворени. А собственикът не иска, защото има миниран канал

449

Анонимен

преди 2 години

21 век сме толкова ли е трудно една видеоконферентна връзка на живо да се направи от кораба и да пратят някой дрон да прелети над кораба

448

Анонимен

преди 2 години

Стига тролене. Фалшиви новини. Ако не беше истина смята те ли, че на държавна административна сграда, като на столичната община щеше да се вее украйнски флаг

447

балък

преди 2 години

И да триете до откат факт е, че "Царевна" е завзета, Простокирчо да организира освобождаването, като мобилизира всички с укрознаменца на ревера и да го води да се сражават в Мариупол!

446

Анонимен

преди 2 години

След тази свинщина и аз вече не съм неутрален за Русия съм.