63

Анонимен

преди 2 години

До ха ха "и какво те кара да мислиш , че ако русия няма да съществува" Опорките на руската пропаганда за "съществуването" на Русия се опират на интерпретацията на КГБ агентурата за това какво значи Русия да "съществува". В тази КГБ концепция Русия "съществува" само като агресивна имеприалистическа вечно разширяваща се държава. Такава Русия НЯМА да има. Ако трябва и с ядрена война. Не разбрахте ли, както без Русия няма свят, така и без останалата част на света няма Русия.

62

и това ти го

преди 2 години

До Анонимен каза кой?? или лично си присъствал на срещата !! бе да не би да са открили кивота бе....я да питам Инди

61

Анонимен

преди 2 години

Това ще е краят, дами и господа. Кой ял, пил и тнт. Шапитото на цирка затваря.

60

Анонимен

преди 2 години

До А. Куросавов "китайците в същия този момент ще се обърнат срещу русия, т.е. китайския косъм на който висят руснаците в момента ще се скъса и тогава държава русия просто няма да има." ФАКТ. Китайците не са забравили какво се случи на границата преди над половин век и ще си помислят МНОГО ВНИМАТЕЛНО каква заплаха е Русия, която използва ядрено оръжие. Кървавия сатрап в Кремъл знае, че ядрените оръжия (дори тактически) са извън играта и ще трябва да печели войната с конвенционални.

59

ха ха

преди 2 години

До А. Куросавов и какво те кара да мислиш , че ако русия няма да съществува руснаците ще са загрижени останалия свят да продължи да живее??

58

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се работи за прекратяването на тая простотия, всички вкупом се редят да опъват ластика който опъваше Украйна дълго време, ластика ще се скъса и света ще пострада жестоко.

57

Анонимен

преди 2 години

А да посмеят, Тръмп е казал нещо на Путин, та последния бая се умислил. Тръмп колкото и да шашав знае Америка какво притежава, а и се надявам никога да не се използва.

56

Анонимен

преди 2 години

Да го направи, толкова алчана *** се е навъдила. Да си заврът, имотите и парите в дирника. Тогава всички, сме с равен старт 2 на 1м

55

Г

преди 2 години

Хората от моето поколение бяхме русофили, обичахме повече Русия от България, някои и сега. Аз не, особено откакто русите казаха, че българската азбука е македонска, а патриархът им навика нашия президент като куче! А някои техни политици казаха, че трябва да им лазим в краката!

54

та за кой

преди 2 години

До Анонимен точно говориш ??? за тоя нападнал либия,ирак,сърбия ....та колко умрява при тези демократични операции и колко сега в украйна ...айде де то си е проста математика

53

да, ще го направи

преди 2 години

Защото за Путин и руснаците човешкия живот е нищо. И затова не трябва да отстъпваме---всяка отстъпка на Путин го насърчава, подобно на Хитлер, към нови престъпления. Но пасаран!

52

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем коя е държавата използвала ядреното копче.

51

Анонимен

преди 2 години

До 777За да унищожиш злото/русия/може да се наложи да се унищожи и планетата! Аз съм за ядрена война, в която русия ще бъде унищожена!Те са заробили и заграбии повече от 100 националности за тяхната основна цел- заробване и завладяване на цялата планета.Аз съм за ядрена война и да се свършват мегаломанските мъки на руснаците- в действителност руснаци няма, те са монголци от златната орда.

50

Анонимен

преди 2 години

До Делфийският оракул Никой не го е страх от русНАЦИте. Нападението на Къвавия сатрап промени начина по който света гледа на руските терористи. С терористи се преговаря само докато се намери начин за елиминирането им.

49

Бутафория

преди 2 години

До Дойче 67 Явно с обилните епитети си обираш паническите пристъпи при мисълта за предстоящото разпадане на руската терористична държава. Няма лошо, тия дни всичките руски слуги сте в леко притеснено състояние, а можехте спокойно да си правзнувате ежегодната пародия ... ъъъъъ парад за 9ти май, ако Джуджака не беше нападнал Украйна,и не беше показал за каква бутафория става дума.

48

NoirFire

преди 2 години

А това че Путин се проявява и си прави каквото си иска в Европа е резултат и от слабия президент на САЩ Байдън, Путин ако реши да се прехвърли в Америка и да отцепва щат по щат сме шния старчок няма пак да се намеси а само ще изпраща помощи на пострадалите щати .

47

не си ме разбрал

преди 2 години

До Анонимен напълно . тезата ми е , че на русия не и трябва някой пръв да я нападне за да използва ядрената война да занули света. просто на русия може да и е достатъчно да види едно бъдеще за нея в което тя е под постоянна заплаха,тормоз и се опитватда я разкъсат и да осъзнае ,че няма как да се противопостави на запада и да гарантира добро бъдеще на децата си а трябва да е постоянно в бойна готовност. тогава могат и да решат да приключат с всичко

46

Анонимен

преди 2 години

Американците доказаха ,а и руснаците вече го знаят , че всяко решение взето в Кремъл им става ясно почти веднага .За Путин е приготвена специална бойна глава но предполагам че до там няма да се стигне . Русия блъфира със слаби карти и ми се струва че прекали .

45

я направи

преди 2 години

До ...сметка кой какво губи при ядрен край ! руснаците губятт живота си който не е за завиждане , без удобствата на западняците и без розови мечти за бъдещето. запада губи охолния си живот и бъдещето си което да кажен е сравнително добро . просто е сметка дали някой иска да продължи агонията си или да позволи на природата да започне на чисто

44

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на пари и то на много пари. Зависи от зара.