54

ламбе мак

преди 1 година

Ко пее зло не мисли!

53

Ван дер Любе

преди 1 година

На лошо ги учат младите в Харвард и в Москва....

52

Анонимен

преди 1 година

Запалили са си дома в Битоля на революционера по техните въпроси от ВМОРО,що имала клонове в околните териториално провъзгласени държави освободени от османската империя в резулта на войните,които се водили на територията на Балканите м/у нея и другите империи образували се през времена от войните с нея и някои други от съюзи с войни в защита на техните интереси на техния свят и засягала тяхното развитие и устройство,като от никоя империя не били обявени за освободени,само ние сме им съдействали

51

да бе

преди 1 година

Глупости. Цялата тая работа е предварително организирана от фиромите с цел да се изкарат позитивни и доброжелателни. Тия фиромски номера ги знаем, тоя е някакъв обикновен ***.

50

Стамболов

преди 1 година

Този палеж несъмнено е провокация, целяща саботиране на диалога на РСМ с България и на нейния път към ЕС. В същото време не мисля, че държавното ръководство на РСМ предприема нужните стъпки към еманципиране от югомакедонистката комунистическа идеология на омраза, дискриминация и недобросъседство. Днес на думи Пендаровски, Ковачевски и Османи осъждат вандалски актове като този, но на дело ги насърчават.Защо нито един от тях не присъства на съвместното полагане на венец пред урната на Гоце Делчев или на съвместното откриване заедно с българската делегация, водена от премиера Петков, на българс

49

Анонимен

преди 1 година

Този е новият герой в Македония.

48

Като наш Киро...

преди 1 година

Върнал се за да запали държавата...

47

Анонимен

преди 1 година

Сега няма да е лошо да се провери дали този Ламбе няма връзка с някакви служби (я сръбски, я руски, а може и някакви други), за да се знае кой реално се опитва да скарва македонците с над българите. Ние си знаем, но да го има и официално. Иначе Сърбия получи Косово, а Русия Украйна и това не е случайно. Отцепиха "югозападна България от корените й и получиха отцепване на югозападна Сърбия и югозападна Русия.Ако Турция беше отцепила Кърджали,сега вероятно вече щеше да има Кюрдистан в югоизточна Т.

46

Анонимен

преди 1 година

Ваанчо Михайлов е бил един много, много културен човек?!!! Много по-културен от Кирил Пейчинович, братя Миладинови, Григор Пърличев и много други български дейци за просветата и културата в Македония.

45

Стар пандизчия

преди 1 година

Когато бай Ставри иска да си поиграе с някой от новите го подкача с фразата :Имаш ли огънче". Та, Ламбе, имаш ли огънче? Само че в случая ще е бай Хашим.

44

Анонимен

преди 1 година

Коя песен Ламбе обича най-много да изпълнява? Отг.:"Земи огиин, заапалимее, направи ме пеепел"

43

Анонимен

преди 1 година

Ламбе, Ламбе, душицо нежна! Пеяч, а може би и пияч? Хубаво пееш, що не си гледаш песните или гледа рейтинг да дигаш? То не е лошо, ама не и по тоя грозен начин. По-добре да те запомнят като добър певец, отколкото като известен пироман.

42

Анонимен

преди 1 година

тва Ламбе от Харалампи ли идва?

41

анонимен

преди 1 година

Имам чувство, че нарочно сложихме точно това име за провокация

40

Сашо македонски

преди 1 година

За първи път чувам такова име.Фламбе Педразовски.. Северно македонски му работи.

39

АнонимеН

преди 1 година

ДА ЗАЩИТАВАШ ЛЪЖАТА НЕ Е НАЦИОНАЛИЗЪМ А КОМУНИЗЪМ! ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ, ЧЕ ИСТОРИЯТА ИМ Е ПЪЛНА С ЛЪЖИ НО ЗАЩИТАВА ЛЪЖАТА ЩОТО БИЛА ПИСАНА ОТ КОМУНИСТИТЕ!

38

Петрич

преди 1 година

Ламбе Войвода !!

37

Щик

преди 1 година

Де ми е коментара бе? Аааа, и на вас и на вас днес.бг същото пожелание!!!

36

...

преди 1 година

Да не му се присмиваме,щото и нашите националисти са същите не нормалници...

35

Очевидец

преди 1 година

Което правителство даде зелена светлина за приемане на СМ в ЕС, завинаги ще остави грамадно черно петно в алеята на българския национализъм.