23

Анонимен

преди 1 година

Леба е убуу нящо! Еж!

22

Анонимен

преди 1 година

О, радост! Край на унищожителното потребителско общество! Кефффффф......

21

Анонимен

преди 1 година

Наркоман, ако пуснат и легализират наркотиците, цената им ще падне драстично и доходите на мафията ще се сринат.

20

Възраждане

преди 1 година

Само като руска република ще пребъдем. Нека Възраждане победи на изборите и се присъединим към Великия *** съюз. Победа! Само путин, путин президент на България.

19

Анонимен

преди 1 година

Аз наблягам основно на хляба, иначе не мога да се наям.

18

пияница мистик

преди 1 година

До Българин === Аз български продукти избягвам да купувам. Не искам да им пълня гушите на новобогаташите. Купувам си гръцко сирене ФЕТА или Президент, както и синьо сирене, бри, пармезан. Кашкавал - английски чедър, месо има вече от всеки край на света. Лично аз предпочитам аржентинското телешко. Маслините - гръцки или турски, зехтин също, масло немско, плодовете и зеленчуците почти всички са внос, ама ги пишат, че уж са български. Просто вноса е по-евтин отколкото искат нашите производители

17

Hoqsan

преди 1 година

До кога с тази "стъкмистика" ??? РЕАЛНО КОЕТО СТРУВАШЕ 80ЛВ в кошницата, сега е 160лв, т'ва 23% ли е ...... ... .. такива..... Иначе , да, дъртото поколение трябва да си отиде, проблемът са злобните лелки и чичковци, с тях ко прайм, че още живот има у тех... и сиромашката злоба.

16

Анонимен

преди 1 година

Aбе не съм ви видял да купувате само най-необходимото - заведенията са препълнени, не можеш да си намериш маса едно кафе да пиеш, в магазините народ, не можеш да се разминеш, по улиците задръствания, никой не виждам да е слязъл от колата... Даже се надявах с високите цени малко да се разредят колите, ама нищо подобно - явно българина е богат човек, а само се оплаква

15

Анонимен

преди 1 година

Потреблението се сви и масово се насочва към стоки от първа необходимост, а спекулантите точно тези стоки оскъпяват двойно, тройно и петорно.

14

Наркоманът

преди 1 година

Пускайте и легализирайте наркотиците да изкараме тежката зима щастливи. Какъв е смисъла да са нелегални, като имаме изперкали оли-та дето ни плашат нон-стоп с атомни бомби, с тежки зими, с глобално затопляне, с бедност, с болести и с всякакви други гнусотиии квито се сетите, ама наркотиците били лоши. Аре сиктир, дайте ни да се друсаме ше ви е)(а

13

София

преди 1 година

Нема нищо страшно, ако питате Урсула всичко е наред. Нема инфлация, нема енергийни кризи, къпем се в пари и благодат.

12

Дам...

преди 1 година

за това моловете са претъпкани, пред супермаркетите няма свободно място за паркиране и по касите се маркират купища продукти!

11

Пич

преди 1 година

Ааа, още може. Отворете който и да е форум, включително и днес.бг и прочетете коментарите. поне 60-70% са анти ЕС и кипи любов към Путин у Русия. Още може значи, да заорат дъното и евентуално да им дойде акъла, но надали. Цяла България чака някой да им даде пари, а те нищо д ане правят. Социализъм, сър. Чакат сатрапа от Изток да ги направи богати и щастливи.

10

Българин

преди 1 година

Народе, купувай повече и нека е основно българско! Всички сме част от пазарната система и нещата са навързани. Като спрете потреблението на дадени стоки или услуги, хората остават без работа и съответно нямат възможност да купуват и те. И така се стига до производителите, които накрая просто фалират. С парите, които бихте спестили от вносен алкохол и вносни цигари, купувайте български стоки.

9

Анонимен

преди 1 година

Магистралите са пълни във всеки един момент. Горивото от София до Бургас е над 100 лв. в едната посока. Кой си пести стотинките, освен пенсионерите, не знам.

8

Анонимен

преди 1 година

Народа не яде,но инвестира в имоти :)

7

Космонавт

преди 1 година

Аз купувам каквото ми е кеф, докато се вдига долара не ми пука за инфлация.

6

пияница мистик

преди 1 година

Абе да измират от глад дъртаците и пенсиите. От тях полза никаква, а и са фенове на джуджето психопат и гласуват за такива платени съветски креатури като Копейкин, Нинова, сега и за Янев ще гласуват и така...

5

Анонимен

преди 1 година

Потреблението се сви и цените на стоките ще паднат. Търговците ще продават на загуба, само да опразнят складовете със застоялата стока. Трябва да поздравим за пазарното поведение на населението. Купилите скъпо стоки, защото ще поскъпнат, сега имат стока и нямат пари и нужда да купуват.

4

Анонимен

преди 1 година

Да бе, затова и най-скъпите хотели по морето бяха резервирани до края на август. Българинът е *** , живее като ***, иху иху доде има пари, а после бедства. Германецът си прави сметка за всичко, дори съм виждал заможни немци си връщат пвц бутилки в супера. А тука ганьовския тарикат никога няма "да се излага" да връща бутилки.