173

"W"

преди 1 година

Бомбардировките над Багдад и Белград бяха в пъти по-брутални и избиха хиляди цивилни жени и деца, но либералите забравиха. Донецк и Луганск са обстрелвани повече от 8 г., хиляди невинни жертви. Низост и позор за демокраДтичният свят. Днес Русия показа, че може да воюва сериозно. Объркахте вежливостта със слабост евро.и.диоти. Окраина умря. Роди се Новорусия. Жалко за окраинците, превърнаха се в овче стадо, пас.ми.на насъскана срещу Русия. Западът дава пари за войни и оръжия, за добър живот не.

172

Анонимен

преди 1 година

До Падаря ---- Мостът , свързващ Крим с Рудия беше построен, защото ураинците отрязоха сухопътната връзка на полуострова с останалия свят . Русия им доставяше необходимото с фериботи , самолети , ама е скъпо и по-бавно . Както и да погледнем , мостът си е цивилна инфраструктура .

171

Анонимен

преди 1 година

Do Dolnia Каква майка е САЩ на тебе бе не умен родоотстъпник. "В името на майка САЩ !" Ти нормален ли си. САЩ дори не са мащеха но да майки са на виетнамчета...

170

амонимен

преди 1 година

До АнонименНай -обичам интелектуалци де следят за правописа във форум под новинарски сайт посреднощ.Импотенти или просто амбрияжи други нема кви да са.

169

Падаря

преди 1 година

Моста в Крим е военен обект защото шпо него се доставя 70% от оръжията за армията .Центъра на столицата Киев е граждански обект.Кои са терористите?Путинофилите в България и ЕС (тия па дето живеят в ЕС и са Путинофили са шизофреници или просто долни душки) да ходят да бачкат и живеят в Челябинск работа има за всички...

168

Браво,браво

преди 1 година

Поредния джуджак който избива комплекси с масови убийства на цивилни.

167

Карикарура

преди 1 година

Гном Армагедон или може да си до Путин ако си с ръст до 1,58см.Мини генералче достойно за филмово другарче.Кви са теа генерали 1,50 см уве руски бугатир бля.

166

Евро-Атлантик

преди 1 година

България незабавно трябва да купи още самолети ....видяхме каква добра работа вършат 8-те самолети от САЩ ! С тях е бъдещето ! Да преведем няколко милиарда .....народа ще плаща все пак за него се прави ! Още 2 ескадрили по 8 такива самолета са предостатъчно дори можем и да нападнем Русия ! В името на майка САЩ !

165

Анонимен

преди 1 година

"Human Rights watch" нека да коментира две три изречения поне за бомбардировките над Виетнам, Сърбия, Ирак, Сирия, Либия.. Много бързо забравиха ги май.. От сутрин до вечер дъвчете само за окрианиа..

164

Дърт Вейдър

преди 1 година

Тоя и той има запазено ВИП място на оня свят в казана при жужето.

163

ХХХ

преди 1 година

Зеленски и САЩ щезапазят мира в Украйна както до сега ! Все пак са миротворци ала бала.....

162

Анонимен

преди 1 година

Пак не сте в час. Атаките идват след терористичният акт по моста в Крим.

161

Анонимен

преди 1 година

Украйна спирала износа на ток за съседите си. Понеже Русия спря тока на Украйна каквото и да значи това ха ха ха писна ми от тая горд делива страна покрайнина на Русия. Какъв износ какви пет лева налягайте си парцалите.!!!

160

Анонимен

преди 1 година

Украйна спира износа на ток за Сърбия Унгария и май Румъния... Оти така бря ? Май калибърчетата улучиха ххааххахаха

159

Анонимен

преди 1 година

Тъмничко е в Лвов ,а и хладно.... Но нищо ,да направят един Бандера парад да се сгреят..муааххахаха

158

До 174

преди 1 година

Точно от Зеленски няма по-голям психопат, маниак и социопат. Тоя Зеленски държи насила украинците и Зелето призовава към смърт дори и европейците, които не са рускоговорящи укри.

157

Анонимен

преди 1 година

Законодателната столица на Русия е Пекин в Китай. Изпълнителната столица на Русия е Грозни в Чечня. Съдебната столица на Русия е Никозия в Кипър, където са парите на повечето безпрецедентни, неповторими крадци - олигарсите на Путин. Това била тя великата Русия на забравилият да се пенсионира навреме филмар.

156

loves2drive

преди 1 година

Генерал "Армагедон" май го чака участта на Содом и Гомор...

155

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще получи ракети с обсег до 500 километра. Едва тогава ще спрат тези терористични обстрели на руските фашисти. Бункерният диктатор ще знае, че същото ще се случи и с руските колхозници в техните градове.

154

Анонимен

преди 1 година

Като му чета подвизите, на социопат прилича.