416

Анонимен

преди 1 година

Говорих с украинци, според тях те защитавали България от Русия..И трябва да им пращам за това! Утре пък тайванците ще ме защитават от Китай, и пак да плащам! Паралелно да плащам на Нато и то да ме защитава! Ега си рекета!!

415

До 461

преди 1 година

Не са ходили от 50 години защото за разлика от комунистическа Русия , когато се харчат народни пари в страни като САЩ има голям обществен натиск и при положение че вече са изпреварили Русия, а и няма да научим нищо ново от това дали човек или проба ще се прати на луната -интереса + подкрепата към последващи мисии пада и съответно не ходят.

414

До 463

преди 1 година

Нема смисъл да обясняваш на идеологично индоктринирани тролеи..

413

да бе

преди 1 година

Тате каза , че ще ми купи колело, ама некой друг път.

412

Анонимен

преди 1 година

До До 457 - Еми обясни го на "454" и на "ха ха". Единия прочел 2 американски списания и си мисли, че знае всичко, а другия твърди, че понеже руснаците правели ракетите си със западни чипове и платки и затова не били по-напред в ракетостроенето хахаха 454 разправя, че американците са ходили на Луната, но не знае защо не ходят повече там от 50 години, а другия сигурно ако му донеса камъните от Стоунхендж и ще направи по-добра реплика от оригинала хахаха

411

Руснаците

преди 1 година

кацнаха първи на Луната! Ама не им се отвори вратата на ракетата!

410

Анонимен

преди 1 година

До 1 "Тия опорки че американците не са стъпвали на луната ще дрънкаш на баба си." - А опорка ли е това, че между Земята и Луната има толкова много радиация, че жив човек (дори и в ракета, сувалка или каквото там е ходило до Луната) няма как да оцелее? Хайде обясни ми тогава защо от 50 години никой не е стъпвал там? Преди 50 години обикновените хора не са използвали компютри, а сега всеки има такъв в джоба си, обаче преди 50 години сме ходили до Луната, а сега не ходим... :) ... Мдаа... хахаха

409

До 457

преди 1 година

Напичат се свръхзвукови ракети! Русия има, Запада не..От тях нама защита затова се напичат KillJoy!

408

1

преди 1 година

Тия опорки че американците не са стъпвали на луната ще дрънкаш на баба си.Луната е близо, всичко се вижда с добър телескоп или радар. Не случайно руснаците гък не обелват по този въпрос. Точно те следиха с най-голям интерес тези полети, нашето ВВС също ги следеше с радарите. Само тъ.пунгери като теб могат да вярват на руските лъжи, които идват инкогнито. но официялно руснаците мълчат като бити газове.

407

Анонимен

преди 1 година

До 1 (454) - И също защо самият Запад признава, че Русия има ракети, които няма как да бъдат прихванати от противовъздушна отбрана? Изобщо едно е да пишеш какво си прочел по списанията, а съвсем друго да помислиш малко с главата си. Русия друго може и да няма, но с оръжията се справят добре и именно затова все още не е "запукана" от Запада. Особено след това, което става в Украйна. Ако Запада беше толкова по-развит, колкото се опитваш да ни убедиш, сеха Украйна щяха да са в Москва.

406

.

преди 1 година

ако не успеем да отиграем тази възможност ще се окажем най-тъ.пите парчета в цивилизования свят.Имаме 12 миг 29, 15 су 25 и 20 су 22,всичките на преклонна възраст и несъвместими със стандартите на НАТО. Ако успеем да ги заменим за 10-12 бр.Ф 16 ще си подготвим летци за новата ескадрила и няма да имаме проблем за следващите 20 г. Но си имаме политици и президент руски агенти, които най-вероятно ще провалят всичко.

405

Анонимен

преди 1 година

До 1 (454) - Вярно? Викаш НАСА стигнаха няколко пъти до Луната. С машини съм съгласен, но хора там дали са стъпвали някога е отделен въпрос. За 50 години технологиите доста се развиха, а човек не е ходил пак там. За толкова време развитие вече даже екскурзии до Луната трябваше да има. А относно това, колко напреднали били в ракетостроенето Запада спрямо Русия мога да кажа само това, че ако беше вярно, Русия отдавна щеше да се състои от множество малки държавички и никой нямаше да ги отразява.

404

1

преди 1 година

Руските ракети бяха на световно ниво докато ги правеха пленените германски инженери.След 1970 г. когато всички германци в сибирските лагери измряха,руснаците си останаха със старата немска технология и оттогава дишат праха на американците.НАСА стигна няколко пъти до луната,после направиха совалките,а всички опити на руснаците да създадат нова концепция в ракетостроенето са неуспешни. Днес Мъск,Безос,Брансън и НАСА развиват ракетите си на ултрасъвременно ниво,а бл.довете гледат тъпо и бъзднадно

403

niki

преди 1 година

Най-накрая да се отървен от старата допотопна руска техника, която не става за нищо...

402

загрижен

преди 1 година

И тази опоркаизчезна... - Ами сега?Съюзниците ще ни пратят достатъчно самолети, но чебурашките в българските ВВС, като Радев и сие не искат превъзхождащ миг-29 самолет!!! Те искат някое хвърчилце - грипен-че, мираж-че да си летят до вилата, и ако се наложи да се изправим срещу руските ВВС да не можем да се противопоставим... - Писна ми от мижитурки!

401

Анонимен

преди 1 година

Един "мъдрец" по-долу ми обяснява, че руснаците не били добри в ракетостроенето, защото правели ракетите си със западни чипове и платки. Е да де, но Запада няма такива ракети. Все едно аз да твърдя, че ако ми донесат по някакъв начин камъни от Египет подобни на тези използвани за пирамидите и ще мога да построя пирамиди като египетските хахаха И така... Толкова си може "мъдреца", толкова и прави. Дано някой не си хвърля парите на вятъра, като му плаща за коментарите...

400

Анонимен

преди 1 година

Зеленски до Брюксел:Ако не ми дадете 20 милиарда, ще пусна още 10 милиона украински бижанци в ЕС!!Брюксел: Имаме ли толкова? Нали платихме и на Ердоган да не пусне тея бежанци от Африка!Ще увеличим просто данъците в ЕС!

399

Анонимен

преди 1 година

Нато: ние ви защитаваме от Русия!Украйна: И ние! Плащай!Молдова: И ние! Плащай!Тайван: И ние! Плащай!Европа: океееу, колко ще ми струва?

398

ха ха

преди 1 година

Платките и чиповете на русофили не ги продават защото крадат технологии

397

Анонимен

преди 1 година

Човека е русофил ясно е че няма как да е козел бе.