14

ГЕРБ некъдирници

преди 1 година

Магаре да се кандидатира, за него ще гласувам. Никога за герб

13

до 19

преди 1 година

Aм' Гергов nogkpenятe ли oщe? A панаира мy?

12

СПОКОЙНО НАРОДЕ!

преди 1 година

Няма как ГЕРБ-аджийската агония да продължи вечно. Рано или късно ще приключи и тогава всички ще заживеем по-добре. Според мен на местните избори си отиват.

11

Анонимен

преди 1 година

За пореден път лъжат! Нали искахте правителство ? Разлики имали нали управлявахте заедно! На бунището с Бойко Киев и Бонев - все комунистически изчадия

10

Евала

преди 1 година

Абе, чухте ли, че Бойко Рашков е пратил тази вечер полицаи да тормозят репортера от ПИК, снимал къщата му с 12 ке.нефа, където живее оня градинар, получавал преводи на Рашково име?

9

Анонимен

преди 1 година

На снимката ЛГБТ и трети пол !Евроатлантически ценности !

8

Зареден с Кюлчета

преди 1 година

Пак ще гласувам за ПП.

7

Анонимен

преди 1 година

ПП са дамгосани от коалицията с БСП, както и ДБ. Рано или късно това ще им струва 4-те процента, сега колкото и да се разграничават от БКП, цели 8 месеца имаха 100% съвпадение.

6

анонимен

преди 1 година

Толкова са постни, безидейни и предвидими, че повече няма накъде. Като добавим и въпиюща некомпетентност, то да ни е опазил Господ тези некадърници пак да ни управляват.

5

Анонимен

преди 1 година

Днес на българската фондова борса се сключиха зделки за около 3,5 милиона лева. А на платформата на Nexo за над 11 милиона лева. Та какво точно разследва каскета, на някой стана ли му ясно?

4

До ГЕРБ-едухите:

преди 1 година

Оставете сега Продължаваме Промяната, ами кажете за Пловдивския Панаир. Колко шкафчета ще ви подари Гергов?

3

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е про турска партия.Тези хора са от турски произход.ПП е последен опит на някакви българи да влияят на политическото в БГ.ТБД си заминава до година - две.Е така ще го пропуснат докато се канят в медиите, награждават поредния псевдо писател, чакат поредният мач и гледат тъпите си тв игри.

2

ПП

преди 1 година

ГЕРБ са бесни на ПП и ДБ, защото им спряха далавера за ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА

1

Passive Resistance

преди 1 година

ПП излезе най-евроатлантическата партия. Което повдига реторичния въпрос, ГЕРБ какви са, щом ги свалят от власт и се борят с ПП. Отговорете си сами.