69

Равнопосавеност

преди 1 година

Честно казано ако Калин иска в гората имам идеалното решение - Сибир! Нещо, като когато в парламента си бяха сложили решетки и за там имах идеално решение, но понеже сме свободна държава ще го спомена някой друг път... ама може и да се сещате. Да живее България!

68

Анонимен

преди 1 година

Кого ще изхранва Русия,бе? Нали по времето на Брежнев купуваха 30% от зърното от САЩ...

67

Анонимен

преди 1 година

Русия стана за посмесище, страна парий, която ще ядат чакалите. Китайците само чакат!

66

Случаен

преди 1 година

Ама жена му му носила храна, такава изгнанка и аз искам.

65

Анонимен

преди 1 година

нело, пропагандата ти много куца и е супер евтина, простакесо шорушоидна!

64

асдасд

преди 1 година

Пак са ме блокирали и не мога да пиша коментари. Важното е да има свобода на словото.

63

Анонимен

преди 1 година

ЕК одобри на 4ти януари насекоми щурец бръмбар и червеи добавки в храните влиза в сила 20 дни след публикуването тоест от 24 януари производителите на храни в ЕС могат да добавят смлени смески от скакалци, бръмбари и червеи в храните. Това ще реши проблема с изхранването на населението на ЕС с оглед на задаващата се продоволствена криза предизвикана от високите цени на газта за оранжериите и производството на минерални торове което рязко намалява селскостопанската реколта в страните на съюза.

62

Анонимен

преди 1 година

Решението на Европейската комисия дефинира къде могат да се добавят насекомите. Насекомите и смески от смлени насекоми могат да се добавят в хлебните и зърнените изделия, крекери, бисквити, сосове, картофените продукти, ястия на основата на бобови растения, готова замразена пица, заместители на месо, супи, концентрати за супи и супи на прах, закуски с царевично брашно, шоколади.

61

София

преди 1 година

Невероятно, а тоя момък с мозък гладък като сфера знае ли, че едно време са разстрелвали за дезертьорство или в учебниците по евроатлантическа либерастия дето ги е чел отнекъде не ги пише тия работи?! Същия кат нашите либерастки жълтопаветни павиани -ако види огнестрелно оръжие и пуска жълто в гащите.

60

Москва потъна

преди 1 година

Няма да ходи да си рискува живота за един луд диктатор я.

59

Анонимен

преди 1 година

Русия разполага с изобилие от енергии, ресурси, гори води и природа. В Русия винаги ще бъде топло в домовете, икономиката стабилна, Русия винаги ще бъде защитена, никой не може да нападне Русия. Руснаците ще се хранят с пшеничен хляб и зърнени изделия, пресни плодове и зеленчуци, месо, яйца, мляко а европейците ще студуват, икономиката ще се свива и ще се хранят с насекоми, червеи и синтетични смески.

58

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

ПРЕДАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛ!! САМО ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯТА МАЙКА И РЕЖИМА СА ВАЖНИ!!! УРАААААААААААААА

57

Анонимен

преди 1 година

От къде си мисли че ще избяга? -:) Човек от себе си,не може да се скрие!-:))

56

Споко

преди 1 година

Споко, Калинин избяга в гората от Путин, до дни, дори до часове Путин ще падне, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

55

Анонимен

преди 1 година

Тия руски гори наблъскани с батерии за компове... А и при минус 11 градуса работят... хахахха Освен ако компа на тоя руснак не е на дърва???

54

До до случаен

преди 1 година

Знаеш ли, HIMERS вече е едно голямо нищо а знаеш ли, че за 2 месеца на Бахмут и Соледар загинаха над 40К укронацисти. Знаеш ли, че вчера ЧВК Вагнер натовариха на 20 камиона труповете на украинските войници от Соледар и ги предоставят на техните близки.

53

Анонимен

преди 1 година

Знаеш ли колко щабове заминаха отнесени от Химарс, най-малко 40-50 броя. --- Абе кажи направо 4000 - 5000 да ти поверват 100%,,, аре у лево и за пропагандист не ставаш.

52

Жиката

преди 1 година

Нещо за Сноудън да кажете.Абе и Запада е една помия вече.

51

Анонимен

преди 1 година

До Случаен Знаеш ли колко щабове заминаха отнесени от Химарс, най-малко 40-50 броя.

50

Анонимен

преди 1 година

До Случаен Връзкарите сега са на покрива на сградата на руското МО и на покрива на сградата на МВД на Петровка 38, управляват Панцири С1 с които пазят Путин и мумията на Ленин в Мавзолея.