175

Айде бе

преди 1 година

*** направо умна излезе.

174

Анонимен

преди 1 година

Ай стига ве Кириле, дръж са малко като мъж. Млад си още, ще ги излежиш, ще излезеш, ще са полекуваш малко....сичко ше са опрай...може и любовта да срещнеш, или тя да тв срещне, де отпреде де отзаде...

173

Анонимен

преди 1 година

Съжалявам го съвсем искрено Кирил Петков. Киро всички от твоя кръг ви употребяват най-брутално. В момента Румен Радев и Бойко Борисов са в ступор от страх и правят списъци с хора за убиване. Гешев е поръчан за публична екзекуция!!! Службите в момента подпомагат дейността на президента. Гешев е планувал задържането на Радев, копринков, Боко, Нанков, Атанасова, Сачева, Биков, ген Атанасов, Пеевски, Данчо ментата, Караянчева и още дузина. От няколко месеца насам сме в гражданска война!

172

ъцз

преди 1 година

абе киро щеше да спясяваш България от задкулисието на ГЕРБ, сега ще спасяваш България от дълбоката държава заедно с ГЕРБ... марш от тук бе... махай се да спасяваш канада... писна ни от американски *** все да ни спасяват от нещо...

171

До 176

преди 1 година

И на мен ми е интересно днес в кое лечебно заведение може да се скрие някой безплатно? Изключвам Кацаров.

170

Анонимен

преди 1 година

Краят на ПП ДБ се вижда на върхът на планината от лъжи!

169

Анонимен

преди 1 година

Вчера се извини, че излъгал избирателите си за герб, днеска пак излезе да лъже. Този мошеник киро тотално е загубил връзка с реалността и живее в измислен свят от лъжи!

168

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен176, да бе от Роман се превърна в Ром с Мана

167

Буци

преди 1 година

Киро откъде знае, че записите са сглобени? Да не ги е слушал вече? Може от някоя служба да му ги дали.

166

Анонимен

преди 1 година

Тези записи ми станаха по- любопитни от книгата на Георги Господинов.

165

Анонимен

преди 1 година

Мдаа... цялото подземно царство е активирано... Доскоро разчитаха на омразата между партиите с европейска ориентация, безкрайно ходене на избори, слаба държава и най-неочаквано това може да се промени. Как няма да пуснат всяка пешка и всеки офицер да воюват срещу опасността държавата да се стабилизира отново?

164

Тик Так Тик Тактик

преди 1 година

Тревогите за Кирчо в къщи кулминират. Баба донесе от пазара ново 20. Каза че там са убедени че дипломата от Хвъркатск не е фалшива защото нямал такава. А и никой не го е чул да се Хваркатисва пред камери и парлюпедики. Пирчакъ е чесен. Са остаа да докажат, ама тия от пазаро са огън развдки, да докажат че Кирчо канаското му гражданство не било флашиво шо текова немал. така че си е чистак просто так тик так

163

Анонимен

преди 1 година

Изпечен мошеник тоя киро ей! На калъп го хванаха, той чист иска да излезе! Кире купувай билета за дубай, и децата те разбраха вече.

162

руди гела.

преди 1 година

Петков сам си ги приюти тоя *** Руди Гела.

161

До 164

преди 1 година

Много лесно се проверява дали записа е автентичен.

160

Анонимен

преди 1 година

Най после осъзнаха,че не Герб са най големите им врагове. А старите схемаджии в ляво от тях.

159

До 164

преди 1 година

Това правителство трябва да се направи. То е от две срещуположно действащи сили, но с еднакви приоритети и ще има взаимен контрол. На това вярвам.

158

Анонимен

преди 1 година

И децата знаеха че гелосания нарочно го внедриха в ПП за да го активират в подходящ момент. И очевидно този момент дойде.

157

Ристю Иванков

преди 1 година

Начи много ора мислят, че ние не ставаме и за изтривака, е да де ама това си ни е баш работата.

156

Анонимен

преди 1 година

Кире защо така се дърпаш. Имаш тайни от нас? Не искаш да видиме как лъжете хората? Как излъгахте над половин милион човека.Това ли са ти дребните притеснения?