78

Анонимен

преди 1 година

Редовно правителство ще има, от експерти, избрани от Габриел, която да е премиер, подкрепено от ГЕРБ, ДПС, ДБ, може би, ПП, ИТН.

77

изкуствен интелект

преди 1 година

урсула дала нареждане на мария габлиел да мажне гешев..........дали пък гешев не е +

76

Анонимен

преди 1 година

В този труден за страната момент, Денков не е най-подходящият кандидат за премиер. Той не е ярка, компетентна личност, която да поведе едно силно, експертно правителство, за излизане от политическата криза и връщане на държавността, разклатена отПП. Върху академичната му титла виси сянката на съмнение, зощото я получи, докато беше министър на образованието в служебен кабинетхна Радев, заедно с лица отПП. Физик, химик, или физикохимия е той, не стана много ясно, трябва да питаме Лена Бориславова.

75

Анонимен

преди 1 година

ПП внесоха достатъчно омраза и политическа истерия в държавата. Данеби, ГЕРБ да е в записите на Руди Гела? Виновни за своя крах са само и единствено, жадните за власт некодърници и шарлатани, от ПП. След свалянето на кабинета Петков, трябваше да се сформира кризисен щаб, за спасяване на държавата след катастрофичното управление на ПП, Киро и татко Петко. Спасяването още не е приключило.

74

Боко в ареста

преди 1 година

Боко и Гешака да не са се разбрали нещо? Че вече Боко изглежда по-спокоен пред перспективата за нови избори.

73

От хората

преди 1 година

Важи поговорката за калпавия и какво му пречело.Бойко,влезте в залата,приоритет да ви е бюджета и всичко останало след него.Ама,не би.Давай така,а после да обвиняваме ,че няма пари за заплати пенсии,не стигат за болници и т.н.Но,типично по български.

72

О,

преди 1 година

Киро и Баце запяха в един хор.Безценно.

71

Анонимен

преди 1 година

Борисов и Радев трябва да влезна в затвора. И не са само те бандитите на прехода - чегнгета, генерали, офицери, адвокати, журналисти, политици, олигарси, лекари, котараци, библиотекари, масони, професори, общинари. Много са корумпираните *** овладяли безконтролно и безнаказано държавата.

70

Анонимен

преди 1 година

ЕС е добре, летищата са пълни, цените на газта и бензина от една година постоянно падат. Добре, че направихме правилния избор и сега живеем щастливо в клуба на богатите.

69

Анонимен

преди 1 година

Баце, нали си смел и знаеш всичко!? Кажи на нас маргиналите, кои са тия въображаеми опоненти дето вечно ти мътят водата, посочи ги поименно, нали така правят мъжете!

68

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А бе,Борисов Бехар,я кажи как тук-онуй с "оная" еврейка -сънародничка твоя МариО ГАВРАил? Кой кого и на кого е по-голяма чурката? Апропо,защо някой просто не му изхлузи на търавесътита Габриел полата,че да се види к'ъв компот е долу? Какъв бой ви чака чъфъути! Бедна ви е фантазията.

67

Да Пеем Заедно

преди 1 година

Руди Гела, Руди Гела, Руд, Руд, Руди Гела! Записите Мръсни Пускам - аз в този Час! Имам Следка аз със Каскет да Запазя Имунитете - Да, Имунитета! А Каскета на Парапета ще му Падне Имунитета, Ококрения гледа със Страх, но Записите Пускам Аз!

66

Сандо

преди 1 година

а кое е нестабилното на страната и ако има такова нещо то е резултат на чия политика?

65

Олимпий Панов

преди 1 година

Още ли има кой да му верва на таз мухлясала тиква?

64

Руди Гела

преди 1 година

да пуска Записите!

63

Кире и боко

преди 1 година

Днес ще има много смях

62

Тиква

преди 1 година

Чекмеджетата остават празби ххахаха

61

Кой е тоя?

преди 1 година

Довечера, Бойко Борисов: "Аз Кирил Петков не го познавам. Виждал съм го само по телевизията."

60

Анонимен

преди 1 година

До да ама не -Е,и да има,какво ? Само той ли има ? Какво е нередното ? Една къща,а не 20,нали !??? Що за простотия се дъвче насила вече толкова време?

59

Анонимен

преди 1 година

До-55.. Ми то нали точно *** защити по най добрия начин руските,че и турските интереси като построи Турски питок и загроби България с тоя проект с над 11 милярда лева.Така,че стига с тая мантра,че руснаците (пречели)на тиквуня и Кирчо да направели ротационната крадлива коалиция.От Москва ли даваха предизборните обещания на ППДБ,че щели да изчегъртат и приключат престъпния юодел ГЕРБ,пак ли Русия( твърдеше) ,че промяната докарала катастрофа в Б-я или същия тоя мутраген.