54

Анонимен

преди 1 година

Абе мутрите в НС защо не си гласуват депутатите да нямат имунитет от какво ги е страх мутрите?

53

Смешници

преди 1 година

Щом прокуратурата разчита на мутресата и изгубени в превода, делото за Барсрлонагейт го пиши бегало. Май самата прокуратура ще изпере Бацето и накрая ще плати масрафа.

52

Анонимен

преди 1 година

Гешев е комик, не е фактор в държавата, не знам защо ми пляскаш минусче винаге моме :)))

51

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли, че тази Габриел има френско гражданство получено по право защото е съпруга на френски поданик ? Каква пушилка се вдигна за гражданството на Петков въпреки, че той се е отказал от канадското и показа документи, а за тази никой, "ни чул ни видял", онзи *** патриота на Възраждане защо кротува бе, пари ли получи или забрави, че е патриот, за двоен стандарт се разкъса да говори когато има изгода, а сега изгодно мълчи....срещу пари разбира се ?

50

Анонимен

преди 1 година

Гешев всеки го знае какъв е некадърник, нно изненадващото е, че шефа му от СИК Бойко му обърна гръб :)))

49

Анонимен

преди 1 година

И той му вика "ето тук в предния ляв джоб на панталона ми е, бръкни да го вземеш"?

48

Анонимен

преди 1 година

До общ работник 47 Дръ-дрън, та пляс! Тотални нелепици!

47

Анонимен

преди 1 година

Лелеее, работника иска оставка на шефа си, явно наистина го е предал Бойко :)))

46

Анонимен

преди 1 година

Иска им се да векуват във властта и прокуратурата, ама богът на войната Марс е решил друго нещо.

45

Петър Стоянов

преди 1 година

До коментар N: 33 '' Имигрант '' Уважаеми читателю имигрант . Не отчайвай ! Злото не може да бъде краен победител . Доброто , красотата и любовта ще победят , защото това категориите на Бог . Дяволът не може да победи Бог , защото е много , много по - слаб , дори и когато е в ролята си на артист , без диплома от ВИТИ играещ ролята на политик

44

До 47

преди 1 година

В расия ли ще ходят???

43

Анонимен

преди 1 година

До Закъсня ужасноПо-добре късно,отколкото никога,така е казал мъдрия български народ.А след престъпния закон,който си гласуваха днес,бъди сигурен,че ще е никога.

42

Анонимен

преди 1 година

Иииии нема да го получи

41

общ работник

преди 1 година

Общ работник съм , тази държава скоро наистина ще потъне в кръв , днес се разбра от събиране на шефовете в работата че се изнасят от България - бягат.Какво да ви кажа хора чува се че ще има военно положение , нека избием всички национални предатели и техните деца внуци !!!всички в парламента които крадоха толкова години и тези включително и Костов нека ги изгорим живи !!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Щели да взимат имунитета на Баце! Ха ха ха да пробват! те бонбон от маймунче взимали ли са някога?

39

Закъсня ужасно,

преди 1 година

ужасно закъсня,Иванчооо! Трябваше да го направиш още преди 5 години,но пък нека не забравяме защо КенеFF Мърршшъв дойде и разпореди задачите и инструкциите на васалите в колонията... Кой натисна ENTER-а, баце :)

38

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега и на Кирчо и Кокорчо и у панделата да си правят каквото си искат правителство и да се ротират как искат - един път Боко отдолу,Кирчо отгоре,а кокорчо до тях да лъска,на другия ден обратното и те така.

37

Нео

преди 1 година

Мнооооого закъсняла реакция! Сега изглежда нагласена. На бас на 5 стинки, че нищо няма да излезе!

36

Анонимен

преди 1 година

Въииии,на кой ша оставиш магнолоикоте Боце?

35

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 година

Братя БЪЛГАРИ Има броени часове до Започване на НАРОДНИЯ СЪД! Ще се проведе в всеки един град, село в България!Не ви е нужно оръжие като на американските окупатори , нужно е да направите това което направиха предците ви , всеки нож всяка Сабя всяка брадва и остър предмет е достатъчен, не се занимавайте с пленяване - директно убивайте националните предатели , политици, кметове , наместници!!!!След това ще запалим всички бази на фащ в България включително и онази канадската която краде златото ни!!!!