9

до 9

преди 11 години

Затова горкият Тиквата си прави душевни оргазми със слабичката и елегантна Мая Манолова от трибуната на НС, и физически с нея в джакузито му на Банкя в събота вечер, понеже му е писнало от *** покрай него.

8

Анонимен

преди 11 години

NE na BELENE

7

az

преди 11 години

Историята след много години ще напише: "По време на катастрофалното управление на Б.Борисов всички жени в политиката бяха лоени топки!"

6

Анонимен

преди 11 години

Ама Капонке, *** тлъста...при бай Тошо с това си изявление щеше вече да пътуваш в джипката към Белене за храна на прасетата.

5

Анонимен

преди 11 години

20 милиарда ли почна да струва тва чудо бе?Има голяма непрозрачност около всичко това.Цените на АЕЦ-ите по света падат.Горивата бележат застой понякога се качват по малко.Имам в предвид разни там урани,и други химични вещества нужни за експлоатацията на АЕЦ.И всяка година ,не всеки месец цената се качва с по половин,1 милиард..

4

edin

преди 11 години

Те затова и в Турция строят няколко ядрени централи - за да им се вдигне токът!Няма губеща ядрена централа- има само корумпирани политици, които вдигат цената на строежа и после - на тока...Но в България всички от всичко разбираме...

3

Анонимен

преди 11 години

Да й го туря отзад!

2

Патриот

преди 11 години

Оядена герберска ***,фамилията и говори всичко!

1

анонимен

преди 11 години

о.паааа..размърдаха се из нафталина разни единици решили да ни "управляват" и се облажат с каквото могат.е..ми госпожо..подписахте си присъдата вече с отказа за Белене..честито да ви е