132

Хо

преди 11 години

Тази госпожица се е объркала нещо. Никой не е искал АЕЦ да си намалява цената на тока. Тя е най ниската от всички в момента. Високата цена идва от зелените енергии - тецове, вецове, фотоволтаици, перки и т.н. А също така от купчината такси, които се начиславят във сметката. При цена на ел енергия 80 лв., като са мо включили разни "музики" крайната ми сметка е 220 лв. Госпожице, не отклонявайте общественото внимание с разни глупости.

131

Анонимен

преди 11 години

Мила "како" ПИГИ, вземи се скрий и не се мяркай! Ти нали си против АЕЦ, ЯЕЦ и т.н. кво си се загрижила за тях.Творте сметки за ток едва ли ги плащаш ти)))))))))))))Аман от мераклии за власт и далавери....

130

Анонимен

преди 11 години

*** ще ви платят АЕЦ БелеНЕ

129

Анонимен

преди 11 години

Същите тези "експерти" във властта първо твърдят, че произвеждаме електроенергия в излишък, поради което Белене не е нужен. Тъй като ние сме "прости и некомпетентни" оставяме на великите "експерти" да отговорят защо при излишък на произведена енергия, хора в цялата страна получиха шокиращи сметки. Не ме интересува какво ще правят, повече не искам да получавам двойни сметки за ток.

128

Анонимен

преди 11 години

Далаверата е, че последните "управляващи" не са взети пред вид като участници в последващия грабеж.Щом мен ме няма и вас ще ви няма.

127

Русия е вредна

преди 11 години

Руската провинция България одавна фалира още през 90те и питайте Обчаров какво пави с куфарчето на летището на път за Русия

126

Анонимен

преди 11 години

Нека да каже за гарантираната печалба на американските и френските ел. централи в страната и не противоречи ли това на пазарната икономика.Защо това гарантиране става за сметка на обикновенните потребители?

125

инкасатор

преди 11 години

Бля-бля!Човека ви го каза бе корифеи:-от 100лв сметка за ток 9лв влизат в ЧЕЗ останалите 91лв влизат в държавата!Къде според вас трябва да се реже,че да падне цената на тока?!ЯСНО Е!

124

anonimen

преди 11 години

GOSPOJO KAPON NIKOI NE KAZVA AEC KOZLODUI DA SVALI CENITE .DA SVALQT CENITE TEZI KOITO PRODAVAT I UJ PRENASQT ENERGIQTA PO TATOVITE O6TE JICI I TRANSFORMATORI I Q A OSKAPQVAT 10PYTI TO4NO 10PYTI OT AEC DO XORATA. A STIGA NOMERA.XORATA SA PROTIV RP TATA GRABITELI 4EZ EVN. NE RAZMIVAITE VAPROSA PROIZVODITELQ VINAGI E ZLE NE SAMO NA TOK PE4ELI MINIMUMA.

123

www

преди 11 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ...

122

125

преди 11 години

Защото хазната е остъргана. След като няма икономика и останалото не работи, откъде ще дойдат пари в хазната? От лихвите на лихвите ли?И на горивата истинската цена е 40 % от всичко. Прочетете в Уйкипедия(на български) що е МВФ.В края на страницата е описано какво сме поискали и какво са ни дали, срещу какво, при кой министър-председател. Вижда се как е обрана държавата.

121

Анонимен

преди 11 години

Мафията в енергетиката иска Белене за да има откъде да дои кравата наречена НАРОД... Това е далаверата

120

Анонимен

преди 11 години

До ИЗХВЪРЛЕТЕ ...Правилно! Да се снабдяваме с ток само от Козлодуй! Но неговата мощност ще задоволи само половин България. А другата половина? Най-добре от АЕЦ Белене!

119

аС

преди 11 години

Ако ви спрат да крадете, няма да фалира !

118

СЛАВА

преди 11 години

До МЕЧТАТА НА М.КУНЕВА.МОСКВА НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ПРОБЛЕМИТЕ НА БГ.НЕКА БГ ДА СИ ГЛЕДА КОРУПЦИЯТА.И ОТ ТАЗИ КОРУПЦИЯ ЩЕ ПЛАЧЕМ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ.И ЩЕ СЕ ОСЪЗНАЕМ ДА ВИКАМЕ БРАТА РУСНАКА ДА НИ ПОМОГНЕ.ТОЙ ЩЕ ВИ ОТГОВОРИ АМИ НАТО ЗАЩО НЕ ВИ ПОМАГА. ИЗМЕНИЦИ ТАКИВА РУСИЯ ВИНАГИ НИ Е ПОМАГАЛА. КОЙ ВИ СТРОИ ЗАВОДИТЕ.КОИ ВИ СТРОЙ ЯЗОВИРИТЕ БРАТА ИВАН ДУРАК.ДУРАК ЗАЩОТО ВИ НАГИ ПОМАГА.

117

Анонимен

преди 11 години

Ако се прегледат договорите в "енергийния микс на страната" съм сигурен че тока ще поевтинее. Не може първо да ти обясняват, че имаме производство на енергия в излишък и че АЕЦ Белене е ненужен, а едновременно с това да се обяснява, че енергията на Козлодуй не е решение.

116

ИЗХВЪРЛЕТЕ ...

преди 11 години

ТЕЦ-овете НА КОВАЧКИ И КОСТОВ!!!!ТЕ РАБОТЯТ НА ЗАГУБА!!!НЕКА БЪЛГАРИЯ ДЯ СЕ СНАБДЯВА С ТОК---САМО ОТ АЕЦ-КОЗЛОДУЙ!!!ТОВА Е ИСТИНАТА !!!ТЕЦ-овете НА КОВАЧКИ И КОСТОВ, РАБОТЯТ НА ЗАГУБА ...А ,ПЛАЩА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!ЗА ДА ГИ ЗАПАЗЯТ --*** ГОТВЯТ ..."РЕЖИМ НА ТОКА"ТОВА Е ИНСТРУКЦИЯТА ОТ МОСКВА!!!!

115

народа

преди 11 години

нещо не мога да я разбера тази Как ще фалира АЕЦ като цената на тока от нея остава същата Нещо май друг е нейният замисъл Дали няма връзка с фирмите дето изнасят ток Май излиза че наистина имаме нужда от такива централи Ако Буда беше умен сега щеше вече да работи един блок на Белене и ето ти евтин ток

114

Анонимен

преди 11 години

тая е най опасната *** тя е като янето - винаги защитава мошеницитеникой не иска да намалят цените на козлодуй заради хоратапроблема е в цените - десетторни дето са плащат на фотоволтаиците и американските централи - и само мотат хората за да не се повдига тоя въпроси тая дето не е никакъв специалист освен по далавераджийство защо мислите ни я показватда раздува балона в неправилната посока та да не се сещат хората за какво става думаомръзнаха ни подставени герберасти

113

Анонимен

преди 11 години

Не слушам агресивни и злобни хора, говорещи без да поемат дъх за всичко - от ланския сняг до енергетиката. От това дебело чудовище лъха ненавист и омраза, незачитане на нищо!През 1988 година един киловат от АЕЦ беше 0,02 лева! За това беше построен АЕЦ по времето на социализма от целия народ!Ето, правилно казва Дайнов -"Борисов разполага със страната като с ПЛЯЧКА!".Това е смисълътна живота на "политиците"!Помислете каква е далаверата.И защо някои не искат АЕЦ Белене.