44

до 39

преди 7 години

Ако на него му е било известно къде се намира, а не е съобщил в ПСС - още по-зле. Значи е действал умишлено с цел да вкара обществото в излишни разходи и да отклони ненужно ресурс, който може да е бил необходим в този момент на лица, които реално са били в опасност.

43

Да се реши проблемът

преди 7 години

Нужна е промяна в закона - кандидат-юнаците да си правят сметката, преди да предприемат "велики" дела с цел да се доказват! Всеки нормален човек знае, че ако изчезне без вест, близките му ще го търсят. Това съсипва нервите им, но и струва доста пари на данъкоплатците. Освен това, спасителите у нас не са безброй! Докато издирват живия и здрав особняк, някой някъде може да е в беда не по своя вина и наистина да се нуждае от помощ!Извършителите на самоволни бабаитлъци, после да плащат масрафа!

42

Анонимен

преди 7 години

Леле, много сте лоши. Човек ще си помисли, че ви е яд, че Николай е добре, а и е имал нахалството сам да се прибере. Ужас!Ведната се почна за прите и къде е бил.Е не може и не е нужно всичко да се знае за хората.

41

з н а й к о

преди 7 години

Добър край, браво!Радвам се че поврче няма да има снимки с чepeпи.

40

Анонимен

преди 7 години

Ако има планинска застраховка (каквато сигурно има) за какво по-точно да плаща?!какви са тези 100 хиляди глупости и този хейт, егати обществото

39

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм се чудила как уж зрели хора могат да мислят и да се държат като 14 годишни, но явно е доста разпространено. Този е поредното доказателство! Дано да няма семейство, че с това пуберско поведение, не им завиждам.

38

ЧОВЕК

преди 7 години

ДА МУ ИЗПРАТЯТ ФАКТУРА ЗА РАЗХОДИТЕ ИЛИ ДА ГО ПУСНАТ ЗА 2 ДНИ НА СПАСИТЕЛИТЕ.

37

Анонимен

преди 7 години

Който е подавал сигнала - да плаща !За да има пари за бъдещи акции за хора дето наистина се нуждаят

36

Ангел

преди 7 години

Чудесна новина.Жив и здрав е човека.Браво и за уменията му.И защо пък да плаща???Ами ако на мен ми писне от ежедневието и ида на гости на някой приятел....Кой закон ме задължава да нося включен телефон,да гледам масмедии и т.н?Ще си печем мръви и ще се черпим.Това че някой се паникьосва и вдига аларми си е негова работа....

35

Бай Иван

преди 7 години

На държавата ще и излезе по-евтино в тези райони да сложи мобилни клетки отколкото всяка година да прави по 3-4 спасителни операции.

34

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОсвен това три дни в неизвестност е напълно достатъчно, за да се породи основателно подозрение, че се е случило нещо лошо.На него явно му е било известно къде се намира. Проблема е, че на другите не им е било известно. Те да плащат.

33

Анонимен

преди 7 години

чакаме обяснение къде е бил

32

Петьо-Еврей

преди 7 години

Нека сега той и роднините му да си платят за спаителната операция

31

аман от издухани

преди 7 години

сега една солидна глоба, че ангажира сумати народ да го търсят....ТЪПАНАРР!

30

Анонимен

преди 7 години

Плащането на сметки доказано вдига адреналина и засилва кръвообращението, а ако 10-тина години му бъркат в джоба ежемесечно, ще го докарат и на ръба на оцеляването. С две думи, мечтата му се сбъдна. Особено ако е нямал планинска застраховка. Дори да е имал, съмнявам се че тя покрива подобни изпълнения. Дори и да покрива - етикетът повелява стандартен бакшиш поне 15% върху направените разходи. Да е жив и здрав дълго да плаща!

29

Анонимен

преди 7 години

До Бай ИванВие сте просто едни ***! Човек не може и в планината да отиде, без да дава отчет на Боко Тиквата- любимият ви премиер.

28

ivailo1403

преди 7 години

Поредният ком.плексар търсещ 15 мин известност... Сега ще го канят няколко дни из медиите да обяснява какъв герой е и как е оцелял. Яка глоба трябва да плати, заради разходите и нервите по издирването му.

27

Анонимен

преди 7 години

И защо трябваше да вдигат цялата държава на крак и да ни занимават от сутрин до вечер с поредния ненормалник, който си играе на криеница щото няма друга полезна за обществото работа???

26

Анонимен

преди 7 години

"Да не е той да е искал да го спасяват. Некой се е панирал, че го е изпуснал от поглед и веднага вдига на крак спасителите."ами виж какво, нали утре ако някой не се обади при друго изчезване, тогава вие същите ще питате защо никой не се е обадил навреме за изчезването и каква е тази държава. Освен това три дни в неизвестност е напълно достатъчно, за да се породи основателно подозрение, че се е случило нещо лошо.

25

Анонимен

преди 7 години

Хахаха това да не внука на Тодор Живков къв е тоя *** ве хахахаха Ро-м Нещастен прилича на този в линка хахахахахаха https://youtu.be/KwyKBAiVePw