18

---

преди 6 години

До проф. Иво ХристовКатегорично не съм съгласен - не са 96%, а 98%

17

Анонимен

преди 6 години

Георги, който се прекръстил на Джино?Взел името на БИВШАТА си жена???Признава си, че не може и не иска да чете?...Няма никаква обща култура....Каза, че бившата му жена е "огризки"....и че дава 10 хил.лв да напълни "коптора" на някоя жена????? ТОЗИ ЛИ Е ИДОЛ, БЕ ХОРА?????

16

Анонимен

преди 6 години

Страшен ***! Много ми е интересно защо го лансират тоя швед и с какво той се харесва на българския народ?

15

Георгиев

преди 6 години

Човек който се срамува да прочете дори една книга става победител в българско реалити шоу. Мисля, че стана ясно до какво ниво сме паднали като общество. Жалко.

14

Пена от Враца

преди 6 години

До Вътрешен емигрантИ аз го харесвам. Поне не е ***, нищо че не чете. Оня плондир с многото книги е само една торба с...тор!:)

13

Манолски

преди 6 години

пошло реалити по сценарий, добре че приключи. В интерес на истината Коцето и Джино са ми симпатични, но целия замисъл на брадъра е да баламосва аудиторията с простотии. Плямпане безбройни часове в праймтайма завършиха с едно претупване на нещата в последните 10 минути, много набързо изкараха последните двама финалисти и загасиха лампите завинаги

12

Вътрешен емигрант

преди 6 години

Снощи сънувах,че живея паралелна действителност. В реалната Джино бил идол и имало хора които го харесват. Басси тъпия сън.

11

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Не гледах...финала,но сега като разбрах кой са обявили за...любима звезда на формата и аз се изненадах.Всъщност нароченият за...победител с нищо не впечатлява,едно семпло момче,почти не приказващ със съкафезниците си,с измъчен и тревожен вид,даже няма и физически данни,но вкуса на сценаристите и кукловода на Брадъра е различен от моя.Ами харесали са си го,какво повече да се чудим.

10

Шоп от Чикаго

преди 6 години

Леле, лелееее...а аз чаках сестрата на Динко да ми даде хилядарка от наградата на брат си. Само се охарчих да звъня по телевизиите. Иначе, българин и цент не дава в странство. Манете ги тия лакардии по телевизоро.

9

Иван

преди 6 години

Джино пак наказа бай *** като Динко и ***%итутките като Лозарева и Светлето

8

Анонимен

преди 6 години

Edinstveniqt, koito ima vazpitanie, ta zatova

7

ined

преди 6 години

Пълен фарс, това предаване ставе все по-нелепо

6

стига

преди 6 години

от кол и въже са събрани вътре

5

123

преди 6 години

Джино ***.н.о. се е съгласил на най-малко пари и затова. Вие да не мислите, че ще му платят цялата сума. Коцето като го гледам какъв е ухилен сигурно е ударил парата, истинската. Не мога да повярвам, че има балъци да я гледат тая простотия, дето е и нагласена от началото до края.

4

Анонимен

преди 6 години

мали! какви са тия нобелисти?

3

Захажяева

преди 6 години

Джинко!

2

проф. Иво Христов

преди 6 години

Не сте прав проф. Христов, не 80, а 96% от българите са ***!!!

1

пепа

преди 6 години

кой взе парите