387

Анонимен

преди 6 години

до 384 Бе ти *** ли си бе? Вкарал е на Неделчо в тиквата над 10 патрона и не защото да е сигурен че ще е мъртъв, а от злобата която изпитва към него. изпразнил е един пълнител само в него.

386

гербер следовател

преди 6 години

мене ме притеснява другия Росенонзи на синоптикмейткатаи той е лудо влюбен и като разбере, че тая го върти да му вземе паритета не вземе да превъртималко му трябваедин факсот руските степи да получи и да се задейства

385

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах във версията на МВР жената е отишла с колата да разхожда кучето. Росен я нападнал и убил. После в историята кучето изобщо не се споменава, как тогава се е озовало застреляно но втория етаж на къщата. Друго интересно е бързото ДНК разследване , убиецът да не се е ранил, че да има биологични следи от него? Как така този път бързо излязоха резултатите, а по други дела се бавиха с месеци? Жертвите са стоели и са чакали да ги гръмне един по един и не са могли да избягат от къща?

384

МАГИСТРАЛИ

преди 6 години

Народа знае че тука има банди , които убиват за пари !Но политически не е удобно да се признае слабостта на асвалтеният бос .Да излезне и да каже колко асвалт е сложил докато народа му се избива .

383

Анонимен

преди 6 години

Разследващите обявиха, че именно Кети е била първата жертва на Ангелов, след което той е избил хората в къщата.Вчера имаше статия тук където описахте как се е случило всичко според експертните разследващи... и накрая писахте, че избил всички в къщата, а Кети я е вкарал в един джип и след това я е убил в гората. Вие сте ОЛИГOФРЕНИ.... и *** и ченгета.

382

Анонимен

преди 6 години

ДНК експертиза в България не се прави, за жалост. Резултатите и се получават след няколко седмици. Най ми е странно как се гради версия за един пръстов отпечатък...тея хора съвсем за малyмни ни вземат...па вие си вервайте...

381

Офицера

преди 6 години

Всеки българин - Хорейшио или Шерлок Холмс. Аман от конспиративни теории. Големи експерти се извъдихте.Ако бяха мафиоти нямаше да стрелят с малокалибрено оръжие дето се ползва за спортна стрелба. Професионалистите разчитат на сигурното . Те си имат сериозни патлаци със заглушители дето не се налага да вкараш 10 куршума за да убиеш някого. Един 45 калибър е достатъчен. Че даже и 9 мм Макаров е достатъчен. Вие виждали ли сте 22 калибър? Малко по-голям от съчма е. Такъв е успял да докопа човека.

380

kim.

преди 6 години

Ot 2009 godina nasam do 2017 godina bg armiata i bg policiata i te li bili v nelegalnost?! Ili bili na natovsko uchenie po sveta i u nas?!

379

Анонимен

преди 6 години

Надигна се много обществото по този случай. Утре ако последва изказване на Цветанов да знаете че положението става зле. Пуснаха Каракачанов да каже как всичко е под контрол и скоро ще приключи но истината е друга. Трябва им спешно - преди 9ти - виновен ! И затова очаквам утре нова версия - или нов намерен убит или мъртвия от реката - да се окаже пък издирвания .... има тука игри има ....

378

Анонимен

преди 6 години

А дали той не е убивал заради фирмите на КЕТИ и СЕМЕЙСТВОТО ?В смисъл да е бил платен от фирмите им ?

377

Анонимен

преди 6 години

А разбрах вече са го убили и случая е решен !Обаче според мен не е този лилипут !

376

Анонимен

преди 6 години

376 Кмета и всички селяни в това село които са знаели за тоя какъв престъпник е, са за ареста и с ефективни присъди, че са си мълчали за тоя ***.

375

Споко ,бе...

преди 6 години

..вече са го изкарали в Сърбия!ПРИ БАНКЕРА , НА ПРЕХРАНА ---С ВИСОКА РАЗКЛАДКА!!!

374

Ugrun

преди 6 години

Sichkoto sanitar u Bg li odi so snaiper i karabini?

373

Анонимен

преди 6 години

Защо кмета е допуснал да се разхожда с оръжие в селото ??? Рецедивист ! От къде има оръжие ? Имал е свое собствено стрелбище ! Няма как кмета да не е знаел ! Кмете кви ги вършите там бре ? И ти ли си бил с малолетна *** ? Да си признаваш всичко кмете .....

372

Анонимен

преди 6 години

до 374Не мисля, че ще се остави да го гръмнат.

371

Анонимен

преди 6 години

До Анонименискаш да кажеш ще го самоубият

370

Анонимен

преди 6 години

до 371 При бай петко баретите подцениха Бай петко. Тук като го сгащят, тоя ще се самоубие. помни ми думата.

369

Боко

преди 6 години

Ся за пред Еврокомисията ли баш трябваше да ги гърмиш бе ! Бе аз от затвора те вада ти ми се ..... на метеното бе ! Бива ли така ? Ся утре се гърмиш ама обади се на ЦЦ да кажеш къде си . Аз като знам мойте момчета колко семки изчоплиха на местопроишествието.... те па забравили ръкавици , че кой знай и кви отпечатъци са взели.... бе то и доказателствата им никви ми ... вземи се предай , да може да каже европата , ей гледай ги как се борят със престъпноста. Предай се бреее, за Европа го направи !

368

Шефкет Ел Ракиджи

преди 6 години

Усещам, че ще се представи по - силно от Чакъра и бай Петко. Баретите да стягат дупетата!