260

Очевидно е

преди 6 години

Очевидно е кой замърсява с фини прахови частици в София. През тези относително топли дни, когато не се горят толкова интензивно разни неща за отопление, при замърсяване 2 пъти над нормите (100 мкг/м3), горенето на гуми, въглища, дърва и т.н. дава около 60 мкг /м3. какви коли, какви пет лева? Повечето коли в София са на газ.

259

софиянец

преди 6 години

А по колко да са в кола?! Да не е градски транспорт. Който между-другото точно ти,Борисов, направи в събота и неделя да се чака по 15та до 40 минути в почивните дни. И не говоря за автобусите, а за тролеите! И защо вие, Борисов и сие, от провинцията (Банкя не беше част от София) не си ходите по родните места? Тогава такива от София като мен ще мога да си карам на спокойствие САМ автомобила и да си дишам чист въздух! От къде на къде кмет на София ще е човек който не е роден в града?! Наглост!

258

Анонимен

преди 6 години

Абе, на тоя Суджук като му се размирисаха далаверите с джипките на Горското, нали обеща, че ще си бронира една Лада Нива и ще се вози с нея, да я покажи тая Лада и да замерим газовете, мътрси ли въздуха, на суджук ли смърди, или на тиква...?

257

Анонимен

преди 6 години

Баце, ти да не би случайно да качваш стопаджии в мутренската лимузина?Кажи шом е тъй, да се качим в кортежа, да ни повозят, да не горим бензин и да цапаме чистия софийски въздух, миришещ на пръдня от суджук.....

256

Анонимен

преди 6 години

Суджука се вози в тройно инфилтриран въздух тройно замърсяващ въздуха на София. Къде сте бе, плебеи? Няма да доживее до хиляда години, но ще ви се присмива през останалите!

255

Анонимен

преди 6 години

До Край явно ти си чичо ***,защото работата ми е такава че постоянно пътувам до там.Виждам че имаш нет провери цената на зоната там.

254

Анонимен

преди 6 години

Добре бе карайте си всичките коли, отидете от единия до другия край на софия и се върнете с метрото да си вземете и другата кола.. и дишайте чисто

253

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 233Гадна инсинуация, Суджука не се вози в нови лимузини, или поне не постоянно, а шофира чисто нови луксозни джипки на Горското.Изпаднал германец, или изпадндал Суджук :)

252

Край

преди 6 години

Това че в Рим цената на паркирането е колкото в София можеш да го разправяш на чичо *** от втория етаж със Ксантията. В София ако паркираш на ТРОТОАР до синята зона - никой няма да те глоби поне 5часа. Трябва да дойде кат - смятай кога ще е.

251

Анонимен

преди 6 години

Ще ви видим лятото, селяци, дали ще е по-чист въздухът. Простолюдието да слезе от колите, че много се надухте нещо, *** селска.

250

Анонимен

преди 6 години

До Край Неговия ментор Тошо размахваше тоягата и ни докара до тук, не демокрацията а именно номенклатурат на Тошио преобразена в олигарси. И като чуя "***" се сещам точно за ББ.

249

Анонимен

преди 6 години

Аз винаги имам по две мухи в колата зада не съм сам.

248

ДО 241

преди 6 години

До Анонимен В Рим зоната е едно евро, тук също ,нали си на ясно че не може да има никакво сравнение в доходите на римляните с тези на софиянците.Ако направи това което предлагаш ще бъде свален за трети път с бунтове , този път за последно.

247

Край

преди 6 години

ББойко винаги ще го упреквам само в едно - че не размаха сопата да вкара *** в правия път. Требваше тоя народ да пада като по стълбите в районното - тайно от Брюксел. Щото з 85 % от населението ни закона/реда и правилата са нищо.

246

Анонимен

преди 6 години

Защо изпадате в противоречие със заглавието "Борисови мисли"? Няма такова нещо!

245

Анонимен

преди 6 години

Сега при Баце всичките ни се видат ангели.

244

И сега какво првиме

преди 6 години

Виденов не ви Угоди, Костов не ви Угоди, Царя не ви Угоди, Станишев не ви Угоди, Орешарски не ви Угоди...Ходете се грумнете, защото само Бойко може да ви Угоди.

243

Край

преди 6 години

Вие Бате не го мислете - в Банкя горе долу се ядва - вие сте пушените скумрии.

242

45435435

преди 6 години

Бокич а кажи на хората твоята тойота секвоя колко кубика е и колко арчи градско...тръгнал на хората сметка да търси я дай пример качи се в някой корса ти , лилито , и цецоуу!

241

Azenstuz

преди 6 години

Zuek, pusni im edin reporter pred ms, ns i prezidentstvoto, kmetstvata... s e-iv kolichka 3,4 i e-bike 3,4...da gi testvash moat li da karat i da spirat, ve...onea s perferenciite na bulnaroda...