94

Анонимен

преди 5 години

Учебните програми на разБойко и Кунева дават видими резултати! А тоя къде не може да се опрели с едно изречение да продължава да вие канчето в земята и да се чуди що оглупява прогресивно. Вика му се деменция

93

Анонимен

преди 5 години

Няколко "юпита" (и да има такива), няколко наследствени богаташи тръгнали да ми спорят за семантика ... Как да не го гледам това предаване.

92

Анонимен

преди 5 години

Хората планират експедиции до Марс, а българинът още реве светът да го признае за роб. Жалка история...

91

Анонимен

преди 5 години

Подготвеното предаване изобщо не отговаря на заглавието "Фермата". А тук даже реклама му направили, разбираемо с каква цел.

90

абсурдистан

преди 5 години

Жалко за добрия формат !жалко ,че го взеха иван и андрей- търсят евтин сеир ,хората да се дърлят,та да имат рейтинг !трупат пари върху опростачването на народа.Тея не са за БТВ -нивото им е чалгарско и примитивно !

89

Анонимен

преди 5 години

До VictimizedИмате си исторически форуми. Може спокойно там да си разнищвате теориите и хипотезите на воля. От това постоянно натрапване на фактология, лични разсъждения и пр., постигате обратен ефект или отегчение у четящите.

88

Victimized

преди 5 години

Църквата и християнството ни запазиха културата, и факта, че мюсюлманите дават шанс на тези които вярват в книгата, аврамовите религии, всичко друго под ножа. Естествено са правели и доста изключения.

87

Victimized

преди 5 години

"Знаем само, че Османската империя ни запази територията, етноса езика и т.нт"Да, за това при завладяването освен Римската империя е имало България и Сърбия, а след освобождението се пръкват и румънци и гърци и черногорци и албанци и какви ли още не. Айде у лево. Термина робство може да не пасва добре на ситуацията ама зверствата и малтретиранията са факт, НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ БАТАК, НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ СТАРОЗАГОРСКОТО КЛАНЕ НА ОСМАН ПАША, ТОЯ ФРЕНСКИ ЕВРЕИН.....

86

Анонимен

преди 5 години

Мисля да пропусна. Това "шоу".

85

Анонимен

преди 5 години

Вкарали ***, за да го конфронтират с други, които не са помаци. Един срещу няколко човека. И защо някой трябва да защитава правото си на самоопределяне- етническо, религиозно и пр, което право му е дадено от Конституцията на РБ? Тия сценаристи, режисьори, водещи каква "игра" играят? ЦЯЛО ПРЕДАВАНЕ НА ОСНОВАТА НА ЕТНИЧЕСКО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ!

84

Анонимен

преди 5 години

Умните водещи защо не подемат една по- полезна тема- "Как да направим Бг привлекателно място за живеене?" или "Защо българинът емигрира и не се връща?".

83

Анонимен

преди 5 години

Тоя даже не знае от къде ида думата .Произхода на думата е верен. Само дето тези хора са помъчени от преди идването на османците. Помъчени са от българите. Прочети за богомилите за да ти станат ясни някои неща.

82

чичо Гошо

преди 5 години

До СЪ НАМИ БОГЪ Не се ядосвай за ***..... като тоя родоотстъпник.Има си исторически книги,да седне и да чете.Тия вафли дето ни ги пробутват от "демократичните" страни,вече не вървят.Но какво да очакваш от Босфор ТВ,заливаща ни само с турски сериали?Иван и Андрей са пълни *** и се опитват да промиват мозъците на младите.Турчин никога няма да стане приятел на българин!Я ми кажете на Съединението колко етнически турци от ДПС се наредиха до президента?А на Шипка да сте видели някога някой ?

81

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

Тоя каза,че помаците били първите българи, и като дошли турците тука помаците били заварено ислямско население...... докъде може да достигне мал,оумието на човек.... Тоя даже не знае от къде ида думата '***', а тя е от помъчен, тоест турците са избивали и са ислямизирали техните български християнки деди, та днес те да се наричат 'помаци'....

80

Забравете

преди 5 години

Комунистическото робство Свърши.Вече мога и сам да мисля за себе си.За некадърниците да се грижи кру шовската крава с червените прашки.

79

Анонимен

преди 5 години

Най-*** предаване, с водещи лигльовци.

78

Анонимен

преди 5 години

До ЙовоВ контейнерите не ровят за храна,а за хартия и бутилки,които да предават на вторични суровини.А и го правят само ***.

77

Йово

преди 5 години

До 79:А ровещите в контейнерите за храна?!Що се правите,че не ги забелязвате???

76

Анонимен

преди 5 години

"Във Венеция открихме средновековни архиви, съдържащи нотариални актове на латински за покупко-продажба на българи и гърци и др. роби. .Венецианските е всеизвестно че са търговци на роби. Добре, че турците им прекъсват този бизнес

75

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Изобщо не ми пука за канапите иТъпчовците около мен. Важно е Аз и семейството ми да сме добре.Кой мисли за мен.... освен попа??!