25

Анонимен

преди 5 години

17, ЗАПЛАТИТЕ ИМ КОЛКО МНОГО....

24

Анонимен

преди 5 години

Айде сега веднага да си подаде оставката и да отиде да работи в някой магазин като продавачка и никога повече да не упражнява учителската професия. Родителите да отпишат децата си от класа на тази госпожа. Това важи и за учителката от Велинград с преминаването на жп прелеза!

23

Аз

преди 5 години

До до АзТя като си няма в главата и господ не може да я научи.

22

Анонимен

преди 5 години

Стара новина е вече. Човекът, който е качил клипа вече се извини пред камерата на учителката за причиненото неудобство, също и много родители изразиха подкрепа за учителката. Иначе няма проблеми, разпънете публично жената на кръст, качете я по всякакви сайтове и си изсипете цялата критика върху нея и после чакайте някой да ви обучава дивите и невъзпитани сополанчета.

21

бг

преди 5 години

Учителката е написала лозунга и е занесла флашката в книжарницата за отпечатване . Книжарниците в никакъв случай не пишат и редактират текстове .Учителката може би не е неграмотна , а само разсеяна ,но и това е осъдително след 35 години работа. Да не види грешката при писането , при приемането на отпечатания текст , при закачането на лозунга .....не знам !По-скоро е неграмотна.

20

Анонимен

преди 5 години

Някак си това безхаберие взе да изглежда "нормално". Да напишеш "БАлгария" на дъската е нищо в сравнение с грешката на заглавната страница на учебника по Български език "Бъ.гарски език"

19

Анонимен

преди 5 години

От писане на шльокавица.... се стига до подобни грешки !

18

Бен Ган

преди 5 години

Днес.бг,Не ви ли е срам? Всеки ден имате правописни грешки! Дори тази сутрин, и то в заглавието!

17

Хахаха

преди 5 години

Ей тез учители все неоправдани, все за нищо не са виновни... Заплатите им вдигнаха много, отпуската им отпуска, ваканции бол, училищната база обновена, за работното им време и плътността му да не говоря... бюрокрацията им била много, отчети не искат да пишат за дейността си. Какво искат? Само да изпяват един урок и да взимат заплата?Виновен в случая е този, който е приел и окачил плаката. И никой друг. Нито системата, нито родителите.

16

иванов

преди 5 години

Няма и съмнение, че грешката е груба. Вината на учителката е , че е не е обърнала внимание на печатаните думи. В бързането по организацията на първия учебен ден е подценила тоя момент. Но да я обвиняваме в неграмотност мисля, че е прекалено !!!

15

а

преди 5 години

Тези на снимката трябва да ги уволнят !

14

Анонимен

преди 5 години

Жалко за парите, които се харчат за безумните им семинари и обучения! Които между другото са все в 5 звездни хотели!

13

Щерю

преди 5 години

Когато някой мисли за Бавария пък си седи в България обикновено така става...

12

Анонимен

преди 5 години

То щото журналистите сте много напред с правописа

11

продължителност

преди 5 години

До Анонимен"ако всички бяха толкова ужасни, сред ата продължителност на живота в България щеше да е 28 години..."тя в Африка продължителността на живота е 61/64 години, а нямат лекари :)

10

Анонимен

преди 5 години

Разбира се , че в книжарницата са виновни! Тя, учителката, нали не знае да чете, та е закачила надписа над дъската и се усмихнала гордо на всичкото отгоре! От стрес е , от стрес!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Ако им е такава работата значи са много високо платени... Шегата настрана, но скоро ще има сериозен проблем щото при учителите има само негативна селекция- ако за нищо не ставаш или искаш да имаш много свободно време само тогава ставаш даскал. Накрая обаче ще стане страшно от неграмотност и простотия.

8

Анонимен

преди 5 години

Първо, как поръчваш в книжарница (?) обикновени принтирани страници? Второ, даже да беше така, защо там не виждаш очевадната грешка? Закачаш ги в класната стая. И пак не виждаш грешката? И след това не я виждаш???

7

Коце кмета

преди 5 години

Учебниците са писани от друсани индивиди, невъзможно е да се вникне в техния висш разум и да се проумее какво са имали предвид. Ако се върнат учебниците от едно време и се съчетаят с модерните технически постижения ще се получат чудесни резултати, ама на тиквeницитe и подобните им разумни хора не им трябват, а безмозъчни електорЯти.

6

до Аз

преди 5 години

Е, затова и такива правописни грешки има в самата публикация, защото самата журналистка е обучена от такъв професионален педагог с 35 годишен стаж.