34

до долните

преди 5 години

Турчин е, един си_га_нин от квартала подчерта, че е турчин, да не казват че е от тях и се притесни, че може заради него да изпитат гнева, като недопускат децата до училище и т.н. Турчин е и точка.

33

до 37

преди 5 години

Отново ти го обяснявам на неграмотния червен мозАк: дрехите в случая не влизат дори във въпросните доказателства. И недей да обиждаш онлайн като на живо си едно грухтящо плъхче смачкано.

32

Анонимен

преди 5 години

А бе, хора, този индивид Селяйдин ли се казва? *** ли? Сейлядин Надеждин Красимиркин или Красимиров? Не може да е Надеждов. Че как баща му ще се казва Надежда? И как така от Селяйдин стана Северин? Ей сега ще скочат от ДуПиСе, че в България има възродителен процес и им сменят майчините имена.

31

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за голямо намаляване на присъдата на този ром ако издаде схемата - кой му е платил и защо.

30

До 23

преди 5 години

Още няма никакво решение на немския съд.За разлика от българския той не работи по нареждане на Банкянския тлъстак.

29

до 31

преди 5 години

Не е вявно. По закон в Германия могат да екстрадират само лица, срещу които има неоспорими доказателства в дадено престъпление. Прочети по темата.

28

до 28

преди 5 години

Повече от комичен си. Доказателствата в случая нямат нищо общо с дрехите му. Също така не е имало агенти нито извънземни, които да "подхвърлят" окървавени дрехи в дома му в ГЕРМАНИЯ.

27

АнонимеН

преди 5 години

ГОЛЯМ СКАНДАЛ ЩЕ СТАНЕ В ЕДИН МОМЕНТ!!!ТОЗИ ЖИВЕЕ В РОМСКАТА МАХАЛА КОЯТО Е ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ГРАДА И Е БИЛ НА КУПОН ДО РАННИ ЗОРИ! ОТ РОМСКАТА МАХАЛА ДО ТОВА МЯСТО ИМА 3 КИЛОМЕТРА РАЗСТОЯНИЕ!РОМСКАТА МАХАЛА В РУСЕ СЕ НАРИЧА СЕЛЕМЕТЯ И ГРАНИЧИ С КВАРТАЛИТЕ ИМ ДРУЖБА 1 И 2

26

Анонимен

преди 5 години

До ккОт Германия са длъжни да ни предоставят бг престъпниците и ние сме длъжни да им предоставяме немските. Нито на нас и нито на тях не им пука за доказателства.

25

ВЪПРОС

преди 5 години

Тук е мястото на Медиите и Държавата да стигнат до Кокъл - колко пари взима Месечна Помощ този човек , колко взимат майка му и баща му за него ?Иска Министъра на Финансите да увеличава Здравната и Пенсионната Осигуровка ?

24

Анонимен

преди 5 години

Предполагаемият убиец.Засега са сами скалъпениге обвинения на Цацаров и Младенчо шофьорчето по поръчка на Вожда им.

23

Анонимен

преди 5 години

"Решението на немски съд да го върне обратно в България само затвърждава, че представените доказателства са достатъчно неоспорими, за да се приемат и от германското правосъдие."Ако подхвърлиш в дома му на тоя дрехи на жертвата, немският съд ще има основание да предаде заподозрения, защото не е негова работа да води дело за престъпление на българска територия.

22

Анонимен

преди 5 години

Aко нямаше истински физически доказателства срещу този ром, немският съд нямаше да се съгласи да го екстрадира. Има ли кой да го обясни по един простичък начин на безмозъчната част от населението в държавицата ни?

21

Василев888

преди 5 години

Продавам орехи-тазгодишни.

20

Анонимен

преди 5 години

Сега ще излезе Марковски да го защитава.Както защитава крадлата Иванчева! Ха ха ха

19

Анонимен

преди 5 години

Бойко като типичен бос на мафията намери на кого да плати да опере пешкира за поръчковото убийство, в замяна на материални облаги за семейството му.

18

кк

преди 5 години

Решението на немски съд да го върне обратно в България само затвърждава, че представените доказателства са достатъчно неоспорими, за да се приемат и от германското правосъдие. В противен случай щеше да остане на немска земя. Този факт би трябвало да сложи окончателен край на абсурдните конспиративни дрънканици от родните "специалисти".

17

Анонимен

преди 5 години

БХК ще му осигури защитата на процеса, нали?

16

Иско Bi

преди 5 години

Тоси неа турчен ром е неяма да льжити шуеее

15

Анонимен

преди 5 години

А бат Ветко още ли се пече на френския бряг? Бай *** сръбски вече говори! Митьо Очите какво стана мина месец или се харесаха с турците? Какво ни замазвате очите с 21 годишен фес, а останалите кога?