86

54

преди 5 години

Това нещо Кулагин сега трябва да му счупят кратуната и да го изпратят се еднопосочен билет към Хасково, от където е изпълзял. Друг развой на нещата е недопустим.

85

Анонимен

преди 5 години

Уникални випаджии. Един руски андроген, Петко Паркинга с епилираните крака, Лора мъжката м*тра с известния баща, някакво жиголо на Мария Илиева с изостанал говор, една дърта психарка и биячка за омекотена килия, Стефчо селяка с известната съпруга, Папито интелекта с песничката за кекса и Ричкото с айкюто на дивана.

84

Анонимен

преди 5 години

Аз не видях никаква злоба в лицето на *** както Ваня я описваше каква е злобарка . Всъщност през тези 2 3 дни се видя коя е злобарката а именно Ваня .

83

Анонимен

преди 5 години

Пускам снощи живото излъчване от къщата е то егати скуката пеят , смеят се , говорят някакви несвързани неща . До финала ще им се срине рейтинга якооо .А вотчето е манипулирано невъзможно е след като си пуснал снимка с гласовете и веднага 1000 харесвания + 900 коментара . И вота не е мръднал хораа откакто Ники каза първите резултати 71 процента така и не мръднаха и нямаше драма

82

Анонимен

преди 5 години

За да го отпразнува Петко Паркинга ще си бръсне краката днес два пъти.

81

Анонимен

преди 5 години

До .Телевизията ли възпитава децата ти?Предаването започва в 21 часа по принцип. Децата да лягат да спят. тогава.

80

Анонимен

преди 5 години

Да ви кажа, аз толкова години една ВИП звезда не видях в това абсурдно предаване, освен Майк Тайсън, който влезе като гост за няколко дни - преди 2-3 години. Помня, че Ники Кънчев си глътна граматиката и започна да пелтечи, когато Железният беше до него, а след това като влезе вътре в шоуто, всички напълниха гащите само като го видяха. Това са звезди и известни хора по цял свят, не като нашите селянчета.

79

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

78

Бис

преди 5 години

Гледам това предаване от 1-ви сезон само, заради сеира, но не съм изпратила нито един есемес. Много са ми чудни хората, които пращат есемеси.

77

Троянска сливова

преди 5 години

Софийски батки, ако никой от вас не приземи Кулагенчо по гръб със счупен нос след излизането му, никакво уважение към вас!

76

Az

преди 5 години

Ако досега не бяхте виждали истински ******** - вече видяхте... Нищо общо с гей :)

75

.

преди 5 години

А децата гледат и подражават.И след това се чудим защо израснали психопати, хомосексуалисти, насилници, егоисти и ***.Ай честито!

74

Анонимен

преди 5 години

До M XXVI Ами то шоуто свърши.Без кулагин ще е пълна скука.

73

ДжуджанкаG

преди 5 години

До истинатаA Ричо какъв е? Мадански плейбой?!

72

.

преди 5 години

Латентни и проявени гейове в една смешна театрална обстановка се борят за едни пари като се правят на клоуни, за да забавляват едни други хора, които си мърдат устните докато четат. Добре дошли в Мир брадър!

71

Анонимен

преди 5 години

Сега тоя , като излезе навън, ше получи това, което си търсеше!

70

Анонимен

преди 5 години

Аз имам предложение към продуцентите да направят ВИП брадър с благотворителна цел. Всички участници да дарят хонорарите си мисийте да бъдат благотворителни . Колко от тях ще се съгласят да влязат, и биха показали, че малко или много са вип.

69

Lina

преди 5 години

До 47 , Aнонимен(а), не се знае.Никой не твърди,че е литургия, или църковно събиране, или кръщене, ще ти го обясня простичко, да разбереш- виж сега, в началото на вип-мип брадър продуцентите харчеха,бореха се- Памела Андерсън,Парис Хилтън и др звезди, залагаха поне два, или три конфликта, в товя шоу са присъствали и доста интелигентни хора,притежаващи чувство за хумор и самоирония .Сегашната пародия е просто отбиване на номера, официално лошкасткато ти е толкива любим колаген си го вземи у вас

68

Румен

преди 5 години

Забавно,женски бой.

67

Хахаха...

преди 5 години

Шоуто свърши,могат вече да изгасят лампата...останаха млади пенсионерчета и една майка тереза който се обливат с лицемерия и пошлост...как само ги разобличи всичките от дърта еб.ли.ва лелка до Б-вокалистка,и от пишман флегматичен рапър до пияна нечистоплътна готвачка....