52

Анонимен

преди 5 години

Хе хе тук всеки се има эа висококвалифициран дори да е взел дипломата с преписване или е завършил в някой измислен филиал на измислен университет.

51

Долна лъжа

преди 5 години

Липса на коректни и честни работодатели (не крадци) е проблема никои да не иска да работи за такива.Но в оная *** в София се правят че не виждат

50

Анонимен

преди 5 години

Дежурната статия на бг работадателите-робовладелци. В 500 милиона СВОБОДЕН пазар на труда имало липса на кадри. Ха-Хаааа

49

Анонимен

преди 5 години

Нито африканец нито азиатец ще дойде да бачка за 500 лв на робовладелеца

48

Анонимен

преди 5 години

Kaдри има, заплати няма. Това вече за 56463466-ти път го дъвчиме.

47

Дограмаджия

преди 5 години

В нашата фирма опитен работник стига до 1300 кинта което за прованса е добре

46

ДОБРО УТРО ВИЕТНАМ

преди 5 години

Добро утре югоизточна Азия, прав ти път българска провинция!Нито ножа нито хляба е в една шепа мрънкащи, неграмотни, мързеливи и без никаква надежда за развитие нещастници, които имат претенции към работодатели, инвеститори и кой ли не.Като ние се правим на големи, ще си намерят дръпнати и черни да ни заменят.

45

морски

преди 5 години

Изтърпете още нЕкой месецЕлате да работите на Сънито.Храна, квартира - безплатни.Трудът ви - почти без пари му излиза на чорбаджията !

44

Анонимен

преди 5 години

Младите висшисти не почват работа за под 2000 лв а робовладелците искат да си купуват къщи и коли и предлагат 500 лв когато се откажат от най-скъпите къщи и коли и минат на други и дават над 2000 лв стартова нетна заплата ще има работници за тях

43

Анонимен

преди 5 години

Когато западноевропейците решиха, че няма да работят, защото не са доволни, работодателите си намериха работници от България, Румъния, Сърбия, Украйна и т.н.Когато вие решите да спрете да работите, щото не сте доволни, работодателите ще си намерят работници, които тоя път ще бъдат и 10 пъти по-работливи от вас... и заплатите им ще бъдат по-високи.Вместо да мрънкате, че са ви ниски пенсиите, защото 5 работници хранят 10 пенсионера, по-добре се задомете и направете по 3-4 деца да има за вбъдеще.

42

Анонимен

преди 5 години

Висококвалифицирани ама за 700-800 лева.Ха ха.Може би в Сомалия?

41

Анонимен

преди 5 години

Не достигат роби на труда. Внесете от Африка. Но ги пазете да не избягат по Магистарала "Европа". Пари сте давали за тях.

40

БС

преди 5 години

Крайно време е българския бизнес да ПРОГЛЕДНЕ, България е в EU и 1000 лв заплата за млад специалист не е много (ако има поджодящо образование). След това трябва този млад специалист да се обучава практически във фирмата поне още 1 година, но ако е добър заплатата му постоянно да се увеличава.Казвам това от опит, имам малък бизнес в Западна Европа от 2006, но иска доста работа от собственика на бизнеса.

39

Анонимен

преди 5 години

баси дребните човечета в тия коментари

38

Анонимен

преди 5 години

"Инфлацията никога не е добра"Как бе, инфлацията на Тиквата е добра.Много добра!

37

Teo

преди 5 години

Дойде сопата и за чорбаджиите. Или ще се научат или изпадат от борда. След влизането ни в ЕС цените на продуктите от голямата потребителска кошница се вдигнаха двойно, някои и тройно. Заплатите - с около 30 %. Смятайте сами - познати с деца се принудиха да емигрират. Останаха тюфлеците, на гърба на мама и на тати. Решение : ударно увеличаване на МРЗ на 1000 лева. Пенсии - 500. Така и доста ТАРЕКАТЕ ще излязат на светло и ще плащат данък. От едното ще има в държвата и за другото.

36

АНТИ

преди 5 години

Видам, как магазини с българска продукция фалират.Жалко...

35

БС

преди 5 години

До Евроатлантик 33:О боже, какви Евроатлантици има в БГ. Щом искат да вкарват работна ръка от Афганистан, Пакистан и Бангладеш, представете си на какво ще заприлича БГ след 10-20 години. Това е най-евроатлантическата идея която съм чувал напоследък. Сигурно за това икономиката в БГ е в такова състояние. Някои хора просто не разбират, че това с робите е използвано преди 200-300 години, сега света е друг. Господи помогни им да прогледнат.

34

Иван

преди 5 години

До БачкаторМожеш, но не в България. Затова хората напускат страната и започват работа за по ?1000 начална. Работодателите могат да си решат проблема с липсата на служители, като започнат да обучават своите служители и плащат повече от 1500 лева.Ако работодателите не дават по 1500-2000 лв. начална, ще се наложи да затворят или да си работят сами. :)Все по-често виждам собственици на магазини да работят като продавачи. :)Същото ще се случи в индустрията, много скоро!!! :)

33

Waffen SS

преди 5 години

Каква икономика България няма нито индустрия ,нито селски стопанство в цялото им разнообразие.Няма как шиенето на *** и потници с вносни суровини,както и рудодобивна силно замърсяваща за десетки години природата рудодобива промишленост да се смятат за сериозни достижение.Нямаме прецизно и високо точно машиностроене,химическа промишленост,текстилна промишленост,електроника,роботика ,даже автомобилостроене.Сеченето на дървета и производство на дървени въглища не е индустрия.