51

Malian

преди 5 години

До Исус Прочетох Левит 11 от Библията. Но както писах по долу, това не спира мюсюлмани,евреи, християни да ядат свинско и пият алкохол.

50

Анонимен

преди 5 години

Корупцията в България идва от 500 години ориенталско съжителство.

49

Анонимен

преди 5 години

Мюфтийството нали има задължения към държавата от 8 мил.лева.Да продаде на жената този имот и парите да внесе за погасяване на част от дълга.

48

Ф.С.В.

преди 5 години

Ако аз отида в Саудитска Арабия и построя църква -и им забраня на всички магазини наоколо - да продават агнешко - Ами Те ще ме линчуват имидиетли! (моментално)Първо 1000 удара с камшик по ходилата - и после ще ме обесят на Площада докато тълпата ме замеря с павета !!

47

до 46

преди 5 години

Помаците не са турци.

46

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че нямат право да продават свинско и алкохол.Това е открита гавра с Корана.

45

Анонимен

преди 5 години

Тия ще ви разкажат играта.

44

Toto

преди 5 години

Дядо то Мюфтия дали не блажи като се прибере у дома? Все ми е на ум, че свинското е проблема. Хайде на бас, че искат да изгонят жентата заради някой техен познат правоверен ДПС проявил интерес от магазина.

43

Jon

преди 5 години

От 50 години познавам много помаци които сега се мислят за турци или демек мюсюлмани един не знам от тях да не пие алкохол или да не яде свинско.

42

АнонимеН

преди 5 години

ГЛАВНИЯ ПРОБЛЕМ В БЪЛГАРИЯ СЕ КАЗВА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ !!!АКО НЕ СИ ПЛАТИШ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ТЕ ПОГВАТ ОТ ДЪРЖАВАТА! НО АКО СИ ОТ ДПС ВЕДНАГА ПОЛУЧАВАШ ЧАДЪР!

41

Турчина

преди 5 години

Тука някои се оправдават с това, че мюсюлманите в България консумирали свинско и алкохол. Да това е така голям брой от мюсюлманите, които познавам аз ядат свинско и пият, но това не означава, че джамията трябва да продава в двора си свинско и алкохол. Всяка вяра си има ценности от, които няма как да се отстъпят било то при християнството или мюсюлманството!

40

Анонимен

преди 5 години

Дедите ни сложили *** да отърватятагана,щото шапка вяра неправи. Исега,като се разболеете ходите да вичетат в православен храм или да пре-спите там.Сега свинско-все нещо висърби и друг ви е виновен.

39

АнонимеН

преди 5 години

ГЕПБ Е ГЛАВНИЯ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР НА ДПС!!! ИНАЧЕ ИМОТИТЕ НА МЮФТИЙСТВОТО ДА СА РАЗПРОДАДЕНИ ОТДАВНА НА ТЪРГ ЗА НЕПЛАТЕНИ 8 МИЛИОНА КЪМ ДЪРЖАВАТА ЗАДЪЛЖЕНИЯ!КОМЕНТАР 25 ГО Е НАПИСАЛ ВЕЧЕ!

38

хахо

преди 5 години

Туй мюфтийство не беше ли назад с 8 милиона,пък имоти купува,чеза малко и да им гидарят от нашия бюджет.Алооо Горанов,КОНПИ и момпи,НАП и мап,звани и самозвани,стига сте спали по бюрата бееее

37

АнонимеН

преди 5 години

СОБСТВЕНИКА РЕШАВА А НЕ НАЕМАТЕЛЯ!!!ЩОМ ДОГОВОРА ИЗТЕЧЕ СОБСТВЕНИКА Е В ПРАВОТО СИ ДА ИЗГОНИ НАЕМАТЕЛЯ СЪС ПРЕДИЗВЕСТИЕ ОТ 1 МЕСЕЦ!!!

36

Циник

преди 5 години

Ако не желая да вляза в някой - магазин ... не влизам... толкова е простичко... а и доста от правовепните у нас - пият редовно алкохол...Склонен съм да мисля ( като колегато по-долу) , че се търси начин - магазина да бъде отнет , и преотдаден на друг!По пътя на тази ( муслимска логика ) трябва да затворят куп пицарии и заведения на Джумаята в Пловдив - продаващи свинско буквално залепени до джамията!

35

Анонимен

преди 5 години

!ом тези могат да решават какво да се случва на техен терен е редно и държавата да реши да ги забрани ние сме християнска държава, ако не им изнася да ходят в десетките мюсюлмански страни по света.

34

Исус

преди 5 години

До Анонимен 29Има разлика между свобода на словото и свобода на простотията.

33

БЛЯК

преди 5 години

Глупостиии!!! Мюфтийството иска да си сложи негов човек, хич не им пука на нашите духовници (независимо от коя религия) какво се случва. Всички разправии са на ТЕМА ПАРИ! Ако напиете поп/имам и ги питате "вярват ли?" ще ви кажат едно - "ЩОМ МИ ПЛАЩАТ..."

32

Анонимен

преди 5 години

Анка да прави дюнери, ще печели много повече.