68

Димо Падалски

преди 4 години

Гледам и имам спомен от Националния отбор от 1987 - 1988 година насам ... НИКОГА ! Наистина НИКОГА НЕ СЪМ ГИ ВИЖДАЛ В ТАКЪВ ТРАГИКОМИЧЕН ВИД !!! ..... Дори когато Поляците ни бяха разбили с 0:3 в Бургас преди 20-ина години бяхме поне 5 пъти по - добри от сега ! ... Но ИСТИНАТА Е ЕДНА - КАКВОТО ПОСЕЕШ ... ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ ! Всички 'ПЪТИЩА" в последните 10-ина години водеха точно към този ПОЗОРЕН МОМЕНТ в ИСТОРИЯТА на Българския национален отбор .. Това вчера беше по - зле от ДРЕВНОГРЪЦКА ТРАГЕДИЯ!

67

Чикън

преди 4 години

Ех, Бала... Защо ти трябваше да се захващаш с тая шайка некадърници. Те освен минимална работна заплата в някой цех друго не заслужават. Нищо, че се мислят за тотални звезди и секс-символи.Аматьори!

66

Дотам стигнахме

преди 4 години

Ако искате да съсипите футбола на някоя държава- сложете Венци Стефанов, Г.Ганчев, Крушарски, Домусчиев и прочие за президенти на отборите им. След 2-3 години-ако ще и Реал,Барса и Валенсия -ще играят черно тото,ще взимат некадърни ритнитопковци и националния отбор ще пада и той от Косово. Какво да очакваме-има ли някой почтен човек във футбола?Само черно тото.Уговорени мачове. Футболисти уговарящи мачовете.Каквото посееш-това ще и пожънеш! А вие ходете се бийте по стадионите ..

65

Анонимен

преди 4 години

Според мен само Любо Пенев направи нещо като треньор за националния отбор. Останалите включително Балъков се провалят просто с все сила. От онези на който им се радвахме през 1994г.

64

Анонимен

преди 4 години

Николай Михайлов явно не е бил вратар на отбора в този мач, а е броил статистически броя на положенията пред вратата си. Между другото, Косово не ни ги е вкарало тези три гора на нас, а на него.

63

Анонимен

преди 4 години

Защо Косово ни би? Дисциплината, която Хубчев беше наложил, я нямаше, Бала. Това е истината. В атака не стояхме зле, даже напротив.

62

Mister Cro

преди 4 години

Футбола е спорт и като такъв, за да има успехи даден отбор, трябва много труд и саможертва от играчите, както и интелигентно ръководство! Всичко това, струва ми се, го няма в Бг футбола! Представата ми за бг футболиста е мекотело, парвеню без покритие, чалгар, който движи с някаква кифла! И на запад футболистите са такива, но след като постигнат успехи, а тук газарията предхожда успеха!

61

...тъжно...

преди 4 години

Е как да са добре физически!? Те, футболистите ни всяка нощ затварят чалготеките, пият и пушат като дракони... То това тяло за какво по напред - да го друсаш ли, да го спиртосваш ли, да го татуираш ли или да го караш да спортува. Проблемът е в ценностната система. В главите им само как да си направят прически, да си оскубят веждите и да се насмучат в някоя дискотека. Срааааам!

60

Анонимен

преди 4 години

Не е че не сме добре физически, не сме добре психически, това е основния проблем.

59

65

преди 4 години

Вие не сте добре физически ,ание психически .Луди сме че ви вярваме.Ама луд умора няма ,само вика и ве поти.

58

Анонимен

преди 4 години

И аз това казвам.Погледнете кои хора стоят зад спорта .Стоичков и Пенев бяха висаджии.И всичко с оправданието ,ние сме 4 в света .Никакво като сте ,трябва да ви търпим мафиотските управление по градовете и престъпния бизнес.Оня пурко Ицо чак журналист стана щото той се оказа че е некадърен за треньор .

57

Саше Македонски

преди 4 години

Голем бой ке ви буаме ***.

56

Анонимен

преди 4 години

Ами слабички футболисти имаме от доста време. Не могат да владеят топката, нямат начална подготвеност. Затова всеки опит да се разиграва в защита, завършваше с връщане към вратаря и Михайлов или изчистваше в тъч, или подаряваше топката на косовците. Средна линия нямаше въобще. От доста време в школите се влиза с някакви връзки, много рядко да се направи някакъв кастинг, там са децата на бившите футболисти, от които много рядко нещо да изкочи, но пък и в културата ни е същото и т.н. Няма материал

55

Анонимен

преди 4 години

Бравос, а сега онова кюфте, наречено спортен министър, да им отпусне още средства за физическа подготовка.

54

Анонимен

преди 4 години

Добре са реалният резултат от актуалните възможности на националният отбор е през 10 минути да им вкарват гол.Пък то само 3.Реално България няма нужда от футбол спортисти и стадиони.Има нужда от млади хора които правят бизнес и работят с мозъкът си а не от назобани *** които си снимат плочките и бицепсите а през останалото време правят деца на чалгарки и гимнастички.Мина времето когато имаше смисъл от спорт.Сега само банановите държави разчитат на спорт.И полу-ромските.

53

със сигурност

преди 4 години

Българин и футбол Това да не е бокс борба или вдигане на тежести

52

Анонимен

преди 4 години

Нямаме вътрешно първенство, нямаме школи, във футбола властват мутри... Откъде да дойдат успехите?

51

Лудоборец

преди 4 години

САЩ каквото ни заповядат това е. Подаръци на джуджето Косово правим, дупката дадохме на сред В. Левски.

50

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли колко е държавната субсидия за БФС? Пари на вятъра.

49

Анонимен

преди 4 години

Ама то трябва и малко воля. Пълни некадърници!