34

699

преди 4 години

***, естествено шофьорът ще го отнесе заради несъобразена скорост.

33

АнонимеН

преди 4 години

ТАКИВА НОВИНИ ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И НЕ САМО НА ПРЕГАЗЕНИ С ТРОТИНЕТКА А И НА ПРЕГАЗИЛИ НЯКОЙ С ТРОТИНЕТКА!НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ КОЛЕЛЕТАТА, НО МЕ Е СТРАХ ОТ ТРОТИНЕТКИТЕ ОСОБЕНО ПРЕД НДК ШАНСА ДА ТЕ БЛЪСНАТ Е ОГРОМЕН ИЛИ ДА ПРЕМАЖАТ НЯКОЕ МАЛКО ДЕТЕ!

32

Анонимен

преди 4 години

Оная вечер гледах как две кифли, качили се на електрическа тротинетка, се изтропаха на земята. Без да ги блъска някой.Иска се акъл за такова нещо. И инстинкт за самосъхранение. Аз съм карал обикновена тротинетка без двигател и щях да се пребия с под 10 км/ч на улицата заради неравностите; направо се учудвам на акъла на тези, каращи тротинетки с мотор.

31

Анонимен

преди 4 години

Поредния "разделяй и владей" трик, електрически срещу агрегати, замърсяващи срещу еко защитници, жени срещу мъже, нетрадиционни срещу традиционни полови разбирания, Русия срещу Щатите срещу ЕС и прочие...

30

Анонимен

преди 4 години

как я метна тая маратонка! :D

29

Анонимен

преди 4 години

До ЕлемагТи нали си на кон, кво те интересува кой кара на светлини и кой не?

28

погр.ебален агент

преди 4 години

Този тротинетьор няма да бъде последният сгазен от МПС.

27

Вело инфраструктура?

преди 4 години

Вело инфраструктурата липсва! На тротинетката и е забранено да кара по тротоарите, а тя не е средство пригодено за пътното платно - липсват светлини и огледала за обратно виждане.

26

Един

преди 4 години

Аз пък предлагам да забраним автомобилите. Даже няма нужда да ви напомням събитията САМО от последните седмици. Като не си си в лентата произшествията са насъизмерими. Освен това БЕЗ оглед на вида на превозното средство е очевидно, че ни липсва култура на шофиране, а доста хора направо не са наясно и с правилата. Като шофьор, велосипедист, пешеходец и ползващ т.нар. тротинетка съм твърдо против използването им от хора без СУМПС ако нямат инструктаж на поне базово ниво. Теорията не е много.

25

Анонимен

преди 4 години

До До: 17първо говориш за средна скорост, после за максимална ... недей да смесваш крушите и ябълкито и Юсейн Болт тича с над 30 км/ч, по-бързо от повечето тротинетки, ама някой забранил ли му е да се разхожда?

24

Анонимен

преди 4 години

"тротинетките, доколкото разбрах и до 50 км/час могат да стигнат."Гледах един тип в Рассията, тротинеткаджия, *** както си требе - кожени дрехи с протектори, шлем. Тротинетката му пердаши с 120км/ч, кара наравно с моторите. Ама си е монтирал и стопове, и мигачи и предни светлини. И пак вика "Над 60км/ч е леко страшно"...Нашите тука - без никакви защитни средства, без други предпазни мерки, без "А" категории, пердашат все едно са на тестов полигон, затворен само за тях...

23

Анонимен

преди 4 години

Тротинеткаджията - никой на втория етаж. 10 метра по-натоду има подлез. Пак че само със счупен крак се е оттървало момчето.

22

Анонимен

преди 4 години

Аз пък вчера видях как един пешеходец изскача на платното и го блъскат. Предлагам да забранят ходенето пеша. Веднага!

21

З

преди 4 години

Тия "табуретки на колелца" нямат място на пътно платно за движение. Използването им по пътната мрежа трябваше да бъдат забранено на територията на България. Мястото им е в парковете и затворени за МПС пространства.На този принцип утре някой "умен" ще позволи да се "пътува" и с инвалидни колички, скейтбордове, ролери, кънки, шейни и какви ли не щуротии редом на платното с МПСта!

20

Анонимен

преди 4 години

Много ви бъркат във файтонджийските душички тези тротинетки!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Всеки алтернативен транспорт, който не пълни касичката на петролните производители е неудобен и се стремят да го унищожат.

18

До: 17

преди 4 години

Пешеходците се движат със средна скорост 4-5 км/час, а тротинетките, доколкото разбрах и до 50 км/час могат да стигнат. Сега може пак да помислиш, кое, как и защо!!!

17

Анонимен

преди 4 години

"Потребителите в социалните мрежи са възмутени от случая и настояват ел. тротинетките или да бъдат забранени, или да има повече контрол над тях."Това пък как ви хрумна и защо си измисляте? разбира се, че постъпката е хлапашка и напълно безумна, но същото се случва с всякакви ППС, колела или пешаци. То е до количеството сиво вещество. Не ви прави чест на журналисти да си дописвате изводи. На всички места се коментира единствено глупавата му постъпка.

16

Totenkopf

преди 4 години

Тротинетките са точно затова да се отсеят овчарите. Жалко, че само със счупен крак..

15

Светла

преди 4 години

Защо не напишете нещо хубаво за тротинетките? Сигурно не можете...