233

Анонимен

преди 4 години

АЙДЕ БЪЛГАРИ, ВДИГАЙТЕ СЕ, НАВСЯКЪДЕ ДА СТАНЕ ТОВА!НИЕ П-ПРОСТИ ЛИ СМЕ ОТ СОФИЙСКИТЕ СЕЛЯНИ?

232

Boko bo

преди 4 години

Що за *** би гласувала за тоя и що за хора не биха гласували против това недоразумение на човешката еволюция? Абсолютен позор за България!

231

Анонимен

преди 4 години

що не вземеш така да кажеш на Макрон или на Заев?да те видим къв си мъж,а?

230

Анонимен

преди 4 години

вчера цял ден ни занимават с грипен рублев, днес- с тоя ***!

229

Премиерът

преди 4 години

Вах, чок бабаит, ашколсун, машалла!

228

до 219

преди 4 години

Интересно е на тази мама как детето ходи в София на градина, като уж точкова система, по постоянен адрес ... ще не вземат да я проверят къде живее, че нещо съмнителна ми се струва

227

Анонимен

преди 4 години

Жителите на софийските села си поискаха и им се даде... Баце го е страх от протести, тези села го заплашиха ... и той клекна ....... другите села и те да го заплашат и на тях ще даде

226

-

преди 4 години

Закона нямал значение, важно било хората да не излязат на улиците.Ако шефа на АПИ е достоен мъж трябва да си хвърли оставката. Ако сме народ -довечера трябва да сме на улицата. Точно днес -заради Левски!!!

225

Анонимен

преди 4 години

СЕЛЯКА СИ Е ***, АКО ЩЕШ И ЦАР ДА ГО НАПРАВИШ!

224

Max

преди 4 години

Кръвно е вдигнал като гледам, да викат личната.

223

az

преди 4 години

Значи цяла държава си купува винетки ,за да може да отиде до магазин, доктор или някаква услуга - в рамките на общината , а пък за София може и без винетка. Е как стават тия работи - в общината с най-високите заплати се оказват най-големите мишки и се чудят как да спестят едни 100лв , дето цяла държава на минимална заплата е принудена да дава за да мине един 4-5 км за да си напазарува храна.

222

Анонимен

преди 4 години

Банкя е град, макар и част от столична община. Що да не плащат винетки?

221

Един от североизтока

преди 4 години

Селото ми е на 3км от общинския център ама ми искат винтека. И аз си карам децата на градина и в поликлиниката там.

220

Анонимен

преди 4 години

то навсякъде хората в България гласуват за кмет на една или друга община, значи ли това че независимо къде живеят ще може да пътуват до общинския център без винетки, това е според теорията на ББ, иначе за мен въпроса е дали въпросната ифраструктура е часто от републиканската пътна мрежа или е общинска, а този конкретно въпрос се решава от МС, така че невиждам защо се прави този цирк в стил "видитли колко съм велик", смешно е

219

Анонимен

преди 4 години

Жителите на селата в Софийско няма да плащат, тогава камерите и изградената тол система кой ше я плати, Баце и Фандъкова ли?Тогава и останалите села около други областни градове да не плащат.

218

Анонимен

преди 4 години

Мамчето от Нови Искър оплакваща се, че детето ходи на детска в София как го е записала?Приема в детска градина не е ли по постоянен адрес.

217

Край

преди 4 години

Нали се сещате че шефа на АПИ не е да го ритат като куче за едната заплата.Знае той що ше е "глашатай" и що лиже подметки.

216

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Какво значение има че гр. Нови Искър или пък с. Кокаляне са в Столична голяма община? Това не ги освобождава от винетка! Това не са квартали на София, а отделни населени места с тяхна си кметска управа. Все едно да карам от Костинброд до Бучин проход без винетка защото двете населени места са в една и съща община!? Аман от нагляри!

215

Край

преди 4 години

Пъдарски популизъм в действие.По закон за републиканската пътна мрежа се изисква винетка и който няма трябва да бъде глобен - закона задължава администрацията да глобява - това не е по нейно желание или нежелание.Борисов обаче е над закона и ще се возите по пътя без винетка и няма да ви глобяват .Това в нормална страна не може да се случи.Кой за какво е гласувал няма значение за това дължи ли винетка или не. Град Нови Искър и Банкя са отделни от София градове нищо че са в Столична община.

214

Koko

преди 4 години

Прокуратурата ще разследва всеки който плюе по премиера, това трябва да ви е ясно. Борисов е най- доброто случвало се в последните 10 години.