40

Анонимен

преди 4 години

Световните кризи на капитализма до сега се решаваха чрез войни, сега-чрез епидемии.Единственият изход е изходът от капитализъм, за справка-Китай.Депривация на големия и среден бизнес, държавен контрол и междудържавно сътрудничество.Ще ми правят те хибрид капиталистически спциализъм, сичеч ЕС-поредната фатална утопия.

39

избирател

преди 4 години

Спрете да се панирате,с тая Италия!Никой не може да бъде сигурен,че италинците,не обевяват всичките си починали,за починали от ВИРУСА,за да извлекат повече помощи от евросаюза........Все пак,това е Италия,та ние дори завод ще строим за техните отпадъци,за да топлим София ВИДИШ ли.......

38

Анонимен

преди 4 години

Върнете ни свободата идио-ти !!

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32При извънредно положение се спират част от правата ти. Това не го ли знаеш? Само из БГ форумите има такъв вой и плюене по мерките срещу вируса. Явно още не ви е захапал достатъчно добре. След някой друг ден само, ще искате да се спре тотално излизането от домовете.

36

ПОЗИТАНО

преди 4 години

ВСИЧКИ НАД 60 ГОДИНИ ТРЯБВА ДА РАЗВИЯТ ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ. ТАКА КАКА *** ЩЕ ОСТАНЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕДНО МАЛКО БСП - НЮНЮ.

35

сара

преди 4 години

Народ с такова чувство за хумор и самоирония няма да загине! А генерал Мутафчийски определено спечели нашите симпатии. Жив и здрав да е !Тези с минусите да си ги цъкат...някъде.

34

уточнение

преди 4 години

Щаба на ген.Вируса работи с пълна пара от 10-15 дни и цялата герберска с.*** се изреди да ръси мозък и да се хвали.НО:-маски и шлемове няма и скоро няма да има,-дезинфектанти и защитни облекла няма и скоро няма да има,-специализирана болница за лечение няма и няма да има!Браво на ген.Вирус ,гоУема работа е този празнодумец-гербераст.Ти да видиш.

33

Анонимен

преди 4 години

Губи се смисълът:1.По-добре да има на 3 метра опашка за здрави пред парка, отколкото да стоим в къщи като на круизен кораб в затворени пространства-ясно в какво става по круизните кораби.2.Гледайте какво правят в Китай-извеждат болните от дома им, защото вирусът се предава чрез контактни повърхности.3.Искам да има формуляр, че не желая реанимационни действия независимо от какво го сгрибам.4.Смисълът е свободната воля се губи иначе така се контролира добре световната рецесия, гои.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Онзи ден производители, министри, хора които разбират ти казаха, че храна има предостатъчно, ама явно си бил на оперативка на Позитано 20.Разпространяваш фалшиви новини.

31

Анонимен

преди 4 години

Поне половината, които драскат тука, не си вдигат *** от компа по цял ден, ама сега са се сетили, че им се излиза.-----------------------Нарича свобода на избор, 4угун червен.Ти от свобода не разбираш и не мож го проумя.За тебе повече партийни събрания и разпоредби предписва каскет кризисния щаб.

30

ха-ха

преди 4 години

До 18 ШопаИма биография на прислужник.Някакъв погребален генерал. Имаме нужда от специалист по инфекциозни и заразни болести:Инфекционист ,Имунолог,Епидемиолог и т.н.Венци Плазмодия да го слагат за здравен министър да не пречи с глуповатите си речи.

29

Анонимен

преди 4 години

Ей хорааа , осъзнайте се ! - ако това беше толкова заразно всички политици щяха да са се изпокрили вдън горите и в бункери а не да дават интервюта по медиите и то без маски.А ако затегнат още мерките и спрат вноса на хранителни продукти ще си умрем от глад щото в България вече няма ни прасета ни кокошки а даже и зеленчуци.Това трябва да Ви притеснява !

28

Анонимен

преди 4 години

Стана за смях

27

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПроблема в Италия е, че голям процент от починалите са възрастни хора с редица заболявания. Италия е една втората най-застаряваща нация в Европа.

26

stiling

преди 4 години

Ей Гания пак разбира от всичко и дава акъл. Нация от доктори, професори вирусолози. От нищо не е доволен и тоя не му харесвар бил без шапка! Не бил за тая работа, само собщавал статистиката, президент ще става, на погребален агент мязал! Ало кой да сложат а? Човека спи сигурно по 4 часа и няма събота, няма неделя си изпълнява задълженията доката Вие поркате бира пред телевизора и сте недоволни от всичко!Човека изглежда уравновесен, спокоен, говори уверено, респектира! ЗАСЕГА СЕ СПРАВЯ!

25

Анонимен

преди 4 години

Поне половината, които драскат тука, не си вдигат *** от компа по цял ден, ама сега са се сетили, че им се излиза.

24

Ина

преди 4 години

Докато ние с Вас ди пишем, някои хора не спят!

23

срамота

преди 4 години

Много удобна роля си е избрал мушморока Венци , от стадото на Бою.Ако се отървем някак си от вируса /а дано , ама надали/ Венци ще стане национален спасител.Ако не се отървем ,ще се окаже че не сме дисциплинирани а Венци е направил "всичко възможно" ,което си е абсолютна лъжа.Никой вече не си спомня че този ген.Плюнчо до 29 февруари фъфлеше че всичко е наред.После се оказа ,че Плюнчо дори не е чел доклада на СЗО от 25 февруари.

22

Анонимен

преди 4 години

Chestito shofiori Deliovci, imate goliam holiday ot Monsieur Makron i baba mu!

21

Анонимен

преди 4 години

Италианците също се шегуваха, а сега вечер безкрайни колони от камиони изнасят труповете....--------------------------------------Безкрайна ти е глупостта на теб.На всеки 100 заразени 96 оздравяват и развиват имунитет, балъкСлуай каскет щаба, за такива като теб са го направили