77

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 4 години

До 52-СТЪКМИСТИКА. Фирма ......... ООД предостави на Община Разград 340 бързи теста за COVID-19.Тестове BIOCREDIT COVID-19 Ag са бързи тестове с най-голяма чувствителност спрямо PCR-тестовете 92% чувствителност и 98% специфичност. Вземат се проби от носната кухина и от гърлото, резултатите ставата ясни след 5 до 8 минути, тестът е отрицателен, ако на контролната линия се покаже една червена лента, а положителен ако има една червена и една черна тестова линия.

76

Анонимен

преди 4 години

на който не му харесва да ходи в Сърбия, там даже ще му дадат и 100 Е

75

Анонимен

преди 4 години

Не е правилно да обвиняваме генерала за ситуацията - на практика работата му е сведена до това да вади сметалото всеки ден и да съобщава едни цифри. Дано скоро да приключи цялата лудница. Бъдете здрави!

74

Анонимен

преди 4 години

Годжи, що не си с маска и другите шушумиги около теб?

73

да,да ама не

преди 4 години

Гледам им брифинга! Дошли си от Германия, Нидерландия и заразили родата - клъстър /купчина заразени / намерили и карантинирали!? Докато вноса продължава, няма да спре коронавируса! Колкото ще КПП-та да има вътре в страната! Гурбетчии летят свободно натам-насам и какво!? 200 души пътници от самолет да се явят в болница за изследване - КОВИД!? Това не е сериозно!? Генерала го отнася и ще го отнася заради несвършена работа от калинки!?

72

ss

преди 4 години

аз ако бях на журналистите щеше да му направя бойкот на този щаб или нямаше да влязат на брифинга или няма да задават въпроси, да си плямпат там сами, хората вече не искат нито да ги слушат нито да го гледат този щаб и глупостите им.

71

:)

преди 4 години

само че ако не си разбрал тези 14 дни се оказа отдавна че са 21----------------------Сигурно другия Четвъртък вече ще са 28 дни. Ако не си разбрал тежките случаи до 5-6 дена са с пневмонии - не до 3 седмици.

70

:)

преди 4 години

До АнонименНяма как да дойда ад, като се правят по 1000 теста на седмица. Сигурно има десетки носители, които си разнасят вируса нагоре-надолу------------------Бе то хубаво разнасят нагоре надолу, *** нали смъртността беше 5 процента - все някой щеше да е умрял, нали така.

69

до :)

преди 4 години

само че ако не си разбрал тези 14 дни се оказа отдавна че са 21, попрочети швабите какво пишат, янките също. Мн е хубаво като щрауси да си врем главите в пясъка, но няма да изгони вируса това.

68

Анонимен

преди 4 години

до 71 Какви десетки бе човек? В момента имаме поне 10 000 заразени у нас. Някои даже не знаят че са се заразили и го изкарват вируса на крак.

67

Анонимен

преди 4 години

постоянно забравям че тези по форумите са най-умните на света!

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен (51)А кой да ги издири - шапкарите-милиционери? Те не обичат да работят. Те "заработват"

65

Анонимен

преди 4 години

Няма как да дойда ад, като се правят по 1000 теста на седмица. Сигурно има десетки носители, които си разнасят вируса нагоре-надолу

64

Анонимен

преди 4 години

СОЦИАЛИЗМА Е ПО-ВРЕДЕН ОТ КОРОНАВИРУСА

63

Задължителна мярка

преди 4 години

Сутрин преди 8 ч. задължително дезинфекцирайте телевизора си, за да предотвратите възможността да хванете коронавирус!

62

снайпера

преди 4 години

Спазвайте мерките!! Не разваляйте строя.

61

Анонимен

преди 4 години

"За броя на заразените расте, а броя на направените тестове от 25 дена стои на 27 000????"Той женерала Мупси на око ги определя: "Тоа ша да е с корона!". Нали е коремен хирург - висчки му вярват. Никой не се съмнява в точното му око...

60

до 55

преди 4 години

само пропускаш че сърд съд заболявания не са заразни и превенцията 90% е лична отговорност. Спорт храна ,живот.

59

Мутафчийски

преди 4 години

До СтъкмистикаРазград си ги пазим за 13 май, когато аха да падне извънредното и хоп - 30 нови заразени в Разград! Айде извънредно до 13 Юни, хи-хи-хи...Абе измислили сме всичко, вие за какви ни мислите..?

58

:)

преди 4 години

Постна работа - няма нищо интересно днес - продължавайте. Между другото нали минаха 2 седмици от "юрването" на Софиянци за Великден - дойде ли ада?