185

Тонката

преди 4 години

Другата Събота,ако има пак седянка пред МС Мая Манолова да изкара и десетина маси поне да могат нейните симпатизанти да си сложат на тях това онова:):):):)То кво е тва само некви столчета?:):):):)

184

Анонимен

преди 4 години

До Историк199 Зависи,от кой е написана.Руската история,както и "македонската и сръбската,са пълни с фалшификати.

183

Анонимен

преди 4 години

"искате да да ни изтриете идендитета"Aли, как е идендитета на турски?

182

Анонимен

преди 4 години

Всеки руснак,при влизането си в България,трябва да посочи писмено,заслугата на България за създаването и разпространението на Кирилицата. Но тези,които я неглижират и отричат,трябва да им бъде отказан достъп до страната ни. Руските агенти трябва да се изгонят най-накрая,от България.

181

Историк

преди 4 години

До 195за справка: виж ИСТОРИЯ НА РУСИЯ

180

Анонимен

преди 4 години

Никаква изложба няма в руския културен център, а на входа му висят четири-пет нагледни табла с фотоси - икони, руски средновековни книги, изгледи от соловецкия манастир и образите на Кирил и Методий. Изложба това могат да го нарекат само изветрели провинциални псевдополитици като валери симеонов, които търсят под вола теле и начин да вдигнат пропадналия си рейтинг в очите на българите. Не ни занимавайте с глупости с тъпите си провинциални напъни

179

Анонимен

преди 4 години

До ИсторикВ славянската книжнина и исторически извори,включително и българската,във византийската хронология,исторически извори,в църковната литература,навсякъде се говори за славяни,искате да да ни изтриете идендитета и ни унижавате,НАЦИСТИ ДОЛНИ!Платени ***,работещи срещу България и славянството,за пари и майка си ще продадете,долни същества!

178

Анонимен

преди 4 години

Мантрата за славяните е кремълско недоносче - демек: третия Рим и принадлежащите му народности и територии !Историята показва точно попълзновенията на кремълските хунти през вековете, за "освобождението" им !

177

Историк

преди 4 години

Кратка история на Московията.през една тъмна нощ на 1155 г. Андрей - синът на Юрий открадва от Киев светинята на Русь - иконата на Владимирската Богородица и я носи в Ростово-Суздалската земя..1581 г. Иван Грозни убива сина си.на 16 юли 1918 болшевиките избиват царското семейство Романови .след 1945 Сталин окупира източна Европа и избива десетки милиони руснациСтатистиката показва, че две трети от съществуването си империята на Злото води грабителски войни и една трета в подготовка за война

176

Анонимен

преди 4 години

До питащКакви славяни са "измислили" през 17 век,след като имаме старобългарска литература от 9,10,11,14,15,16 векове и там навсякъде се говори за славяни и че сме славяни,титлите ни също са славянски,езика ни е славянски,вие прекалявате,минавата границата с вашите лъжи,втори концлагери Талергоф и Терезин за нова асимилация на славяните ли ни предлагате?Изобщо не разбирам тези брутални лъжи,агресия и омраза!

175

питащ

преди 4 години

Кирилицата (българаската азбука) се създава 9 век, а славяните ги измислят в 17 век.800 години разлика. Как може да е славянска писменост в 9 век тогава?

174

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовВчера те видяхме колко струваш по темата.:))))))

173

teo

преди 4 години

Руския културен център вкара ГОЛЯМ АВТОГОЛ НА РУСИЯ с тази изложба, като показа, че без братята Крил и Методи българи нямаше да могат да напишат за своите постижения в куртурата, която нямаше да имат без българската азбука !!! Горката Русия, колко е неблагодарна на България !!!

172

русофоб българофил

преди 4 години

Русофилството е тежка болест и трябва да се лекува с много бой.

171

Анонимен

преди 4 години

До ИсторикВсичко,което си изтърсил са едни големи лъжи и пропаганда!Да не говорим пък,че Октомврийската революция е извършена от чужденци,предимно немци са я организирали и са получавали пари(финансиране) от немски и американски банкери,тази революция е направена именно с цел да бъде съсипана и ограбена Русия,затова избиват и маса хора,но именно Сталин ги спира,вдига на крака страната си и затова са го отровили,ей ти - https://168chasa.bg/article/6491396

170

Анонимен

преди 4 години

Това са руснаците, но спокойно.Много скоро там ще става нещо интересно. Който има по-тесни контакти с грамотни руснаци може да го усети.

169

Анонимен

преди 4 години

Абе, вие не разбрахте ли, че попа на КГБ'то Киро е "внук" на Кирил, а Методий е негов "кръстник" !

168

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакво ми натискаш минуси,вееееее?Франция,с подкрепа и на руска войка и кораби срещу Англия се бият във войната в САЩ, за да освободят САЩ от колонизацията на Англия и английската парична система,да не мислиш,че местните американци сами са се освободили без пушки и армия?Защо мислиш,че Франция прати статуята на свободата на САЩ?Ами ей затова!

167

Анонимен

преди 4 години

На следващата изложба кремълските фалшификатори може да джиросат и дипломите на Кирил и Методий от московския университет !

166

Анонимен

преди 4 години

Радев, руски копой, къде си да възразиш срещу това посегателство срещу българщината, нали това правиш по цял ден, възразяваш?