128

Анонимен

преди 3 години

В тази държава правосъдие няма, но поне психиатри няма ли?

127

Анонимен

преди 3 години

Екипът на дpиc.бъгъ първо да си оправи заглавието и после да поема с 200 към Кърджали. А по-долна п*чавра от антоанета дали може да откриете? Аха, антон Шайката и оня биков ще са голяма конКУРенция на христова.

126

цезар

преди 3 години

Бруте, ти ли си?!

125

Анонимен

преди 3 години

Забелязвам че неприятните за властта новини тук в сайта се пропускат.Статия за снимките на премиера няма. В близа статии за властта са със забранени коментари. Пишат нон стоп какво казал Найденов. Случайно днес сайтове като аферабг и няколко други бяха блокирани. Ко стааа?

124

Анонимен

преди 3 години

Не бях гласувал за Борисов, но справянето му с пандемията ми промени мнението. И злобното хленчене на Радев допринесе. И се пита защо му е на президента по време на служебен кабинет който да да поръчва самолети. Грипен , а само две години по рано хвалеше f - ките като най добри. Ивана финансова облага може би.

123

До:САМО БОЙКО

преди 3 години

Комунисти и мафиоти ... време ви е да се палите иначе ние ще ви запалим !===========По-голям коммунист от Тулупа няма, именно той ти е запалил аннуса, докато му се предлагаш в поза партер!

122

Ари Голдберг

преди 3 години

Цветанов, ти ли си?!

121

Анонимен

преди 3 години

Бойко нали нямаше кирилица на телефона.Защо призна за смса

120

Анонимен

преди 3 години

При Борисов има работа за всички, виж обектите и крановете из София. Даже и работници искат да внасят. Не казвам че е идеално , но има работа за всеки който не го мързи. При комунистите е винаги застой .

119

Анонимен

преди 3 години

Никога, нито дори за миг не забравяйте, че Бойко Борисов е агент на комунистическата Държавна сигурност, и като такъв, е на власт, за да обслужва ДПС.

118

Анонимен

преди 3 години

Радев и русофили не разбраха, че българите прощават всичко на Борисов защото е българин, а не русофил-продажник !=========Напротив, прощават на тоя безродник, защото са по-пр0зди и от дебелия му дирник!

117

Анонимен

преди 3 години

До 133Ти Божков го остави. Той е бизнесмен. С акъл си изкарва парите. Ако е нарушил законите да иде при бай Ставри.Проблема ти е Борисов. Дето си го избрал. На държавна работа, и харчи и краде народни пари.

116

Анонимен

преди 3 години

По смешен президент Едвали, ще имаме някога. Да покаже, какво направи за обществото срещу заплатата, която взема. Искам да видя конкретно и ясно написано?

115

Анонимен

преди 3 години

Радеф без слушалка в ухото не излиза пред журналисти. То да говориш не е като да правиш коремното, или да подаряваш апартаменти на любовници.

114

Анонимен

преди 3 години

Червената "независима" фуражка и скълъпените му истории. ХахахаКолко нелеп тип.

113

Анонимен

преди 3 години

До 130 Как описа само Божков. Браво.

112

Анонимен

преди 3 години

Редеф сега чака Деса и учиндолския череп да му напишат монолога.=============Не е нужно да му пишат "монолога" защото е доста образован, спрямо селският Еднокнижен тарикат с неговите брътвежи. Между двамата ги делят точно 2 вагона книги, едно е да завършиш престижната академия в щатите и да владееш няколко чужди езика, съвсем друго е да завършиш милиционерското у-ще в Симеоново с профил "Пожарна безопастност" и да сричаш на махленски!

111

Анонимен

преди 3 години

Браво на коментар 109 казал ви го е право куме в очи. Като гледам доста минуси ще му нацакате всички ли сте рипали и скачали бе. Няма ли такива дето са мисли ли за бъдещето на децата си. Или толкова ви е бил мозъка и не сте имали с какво да мислите.

110

Анонимен

преди 3 години

Как се краде. По принцип.Щипнеш нещо и не те хванат. Харесва ти. После гребнеш. Размине ти се. Яко е. След това влачиш. Някой се обади. Използваш връзки това онова, замажеш. После мноого влачиш. Пак покриваш някак. Накрая се 0сираш от алчност и си носиш кръста

109

Боби

преди 3 години

Ако паднат от власт комунистите БСП и ГЕРБ, ще има митинг шествие по случай освобождението на България от комунизма, диктатурата и статуквото.