69

БАБА

преди 3 години

Разходите за живот по - ниски с 47% от Европейските. Я пък европейците вземат с 500 % по високи заплати и пенсии от нас! То ако в Европа харчат 500 Евро, ама вземат 2500, в БГ в добрите случаи вземаш 1000 лв., ама харчиш 500... Е де киро на кирия, питам аз??!!

68

Боби

преди 3 години

Четиво за наивници....

67

Анонимен

преди 3 години

Забогатяхме.Бойко има един милион евро в шкафчето си.

66

Анонимен

преди 3 години

Живота с 40% по-евтин, заплатите с 80% по-ниски.

65

Анонимен

преди 3 години

А нищо не говорите за заплати и пенсии ,не са ли най малките в ЕС та чак и от съседните държави,гербаджийски ***

64

Анонимен

преди 3 години

Нагли сте!

63

Анонимен

преди 3 години

не е коректно да сравняват цени на хотели и ресторанти,ние не ползваме такива услуги поради липса на денги,нека сравняваме цените на хляб,мляко,зеленчуци,дрехи,тогава може и да сме равни с дания

62

Ф.С.В.

преди 3 години

Единственото евтино нещо в БГ са Мечтите на Българският народ- Те са ЕВТИНИ и малки- едно апартаментче в някой град и -изплащане доживот!! Докато мечтите на средноевропейците са съвсем други! Там дори си планират живота с 25 години напред- А Тук си планираш живота за днес -За утре не се знае какво ще стане -Бизнесмена фалира и бяга в Дубай )) -а Ти отиваш на Борсата за подаяния и чиновнички ти обясняват че няма нищо лошо да се хванеш за ниска заплата чистач или работник))хахахах

61

Анонимен

преди 3 години

В Бойколандия винаги е било най-евтино. Какво се оплаквате че било скъпо.След седмица пенсионерите ще забогатеят с пачка евро от шкафчето на Боко.А всички останали от 1 януари 2021г. ще получат увеличение на доходите си с клюлче злато също от онова шкафче. А кажете че вожда не е щедър.

60

Анонимен

преди 3 години

Единственото евтино нещо в България данъците по движимо и недвижимо имущество. За тристайни апартаменти и къщи в столицата данъците са между 280 и 430 лева, което е в много много пъти спрямо това, което се плаща в Западна Европа. За автомобил също, под 1000 евро данък няма, а тука са по 100-200 лева. Всичко друго е на европейски цени тук. Закуска в хотел 16 лв, сандвич в био магазин - 6.79 лв. Абсолютен абсурд

59

Иван Тодорова

преди 3 години

Най добре е в Турция ем са вземат весоки заплати ем екмека е ефтен........................................Ако ми плащат по 10хил. евро на месец, мога да изкарам в Турция два три месеца, може би. Без много много да излизам навън.

58

Ф.С.В.

преди 3 години

Бирата в БГ е евтина -защото толкова е бира))) Пълна бомба с хормони и ГМО)) Ако направят един анализ на БГ бирата -ще се хванем за главите!!! Но в БАБХ спят какато винаги-подкупни чиновници обясняващи ни кое било истинско сирене и кое не -Пълен СМЯХ!

57

Турист

преди 3 години

Евтина е само бирата в България, ако са правили статистиката по нея, значи данните са верни.

56

Абсурд

преди 3 години

Пишете глупости Отворете Lidl DE и сравнете цените , изчислете колко хляба може може да си купите с 250лв пенсия в Европа

55

Анонимен

преди 3 години

"Данните не включват информация за доходите в съответните държави."Само че в интернет има широкодостъпна информация за един показател- БВП по покупателна способност , GDP (PPP) . Статистиката е на Световната Банка и МВФ. И там сме на 75-то място, между няколко африкански страни. Първите 2 места са на САЩ и Китай. А по по-интересуващия ни показател за Ценаta на живеене ( Cost of living) сме на 94 място.На първите 5 места са Швейцария, Норвегия, Дания и т.н.

54

обяснителя

преди 3 години

Статията е писана за германските 80%. Ония, дето посрещаха "бежанците" "инженери" с мечета, преизбираха "мути" мЕркел и приеха с радост ИК.

53

Ф.С.В.

преди 3 години

Странно е да се мисли народът за глупав и ***- Това не е Комунизма в който беше забранено да се излиза от БГ и медиите бълваха Новини колко е лошо в Капиталистическа Европа- Сега ТАЗИ СТАТИЯ МИ НАПОМНЯ ЗА КОМУНИЗМЪТ!! С тази разлика че Статията е смешна на фона на население което всеки има в семейството си поне един емигрант и знае много добре как живеят Европейците- Чудя се кого искат да излъжат-Та 31 години Народът слуша Лъжи и въобще не вярва на нищо-Робите просто си стегнаха куфарите!

52

Анонимен

преди 3 години

за сметка на това заплатите са с 300процента под средните европейски - 1000е.БГ < 3000е.в ЕС

51

Анонимен

преди 3 години

Най-ниски като абсолютни числа! Реалностите показват нещо съвсем друг.Повече от българите живеят едва оцелявайки!

50

Българин

преди 3 години

Пак заблуждават хората!Лъжите на Герб и човека с нощните шкафчета пълни с пари!Да Бойко е евтино ,народа му плаща масрафа!