172

Анонимен

преди 3 години

Протестират за да влязат през задния двор във властта - по 10 човека от партия да имало в парламента - така каза един нискочел, който се върнал от чужбина за да строи нова България. Едно момиче протестирало, защото ББ не можел да каже името си на английски. Боже, опази!!! Това са маргинали, дошли да ядат и спят на жълтите павета и да получат парите си като "протестъри"!!!!

171

АНОНИМЕН

преди 3 години

Фандъкова е абсолютно права. Най вече София се напълни с прости хора, които могат лесно да се манипулират. Всичко друго е лъжа! Работа тряба, а не мързел !

170

Анонимен

преди 3 години

Армията е срещу външен враг а Полицията срещу вътрешен враг!Власта отдавна е срещу народа щом Полицията е повече от Армията

169

Анонимен

преди 3 години

Нали беше малък и незначителен процес ...А и вчера, даже Борисов ги похвали? Да не би да има раздор в ГЕРБ?

168

Анонимен

преди 3 години

Тя власта отдавна е срещу хората!КПП през Извънредното не пречеше ли?Ама то е за добро а това е за лошо!#ОСТАВКА

167

ШОК! БОНБА!

преди 3 години

ПЪРВО В ПИК! Гешев прави акция! Заловил е НАЙ-ГОЛЯМОТО ОПГ в Европа!ОПГ-то се е занимавало с влизане с взлом. Твърди се че са откраднали КИЛОГРАМИ паприкована сланина от мазе.Света гледа в захлас!

166

Анонимен

преди 3 години

следва отварянето на папките с поръчките, платьошките и куропациятаместата за даскалица по самоковски руски свършия, нема ге, нехочут тебя торвариш Фънди Фунди де фалвационде

165

СЕРА ГНУСНИ ГОВНА

преди 3 години

Намирам се в Градинката Кристал. Доaка ми се - мисля да се изходя в нужника за 100 бона.ОООО АААА!! *** той не работи ли? Ми тогава на жълтите павета ще го направя, добре.

164

Анонимен

преди 3 години

Тая коментира все едно е на футболен мач!Ами, Фандъкова, като се "превръща" вземи направи нещо по въпроса, или викаш ще падите нехранимайковците за вашите си цели, пък гражданите кучета ги яли (и като казах кучета, докога *** ще се разкарват из цяла София?).

163

Анонимен

преди 3 години

Искам да пробвам нужника за 200х. Лева .Колкото вила на първа линия.

162

сивият вълк

преди 3 години

Кога не е било така- софиянци срещу провинцилистите и селяните, макар че осемдесет процента софиянци са селяни, бедни срещу богати, българи срещу ***, и още колко всичко това от къде идва- всеки сам да реши.

161

Анонимен

преди 3 години

Тая жена е много объркана, и явно вече са загубили чувство за това къде се намират. Явно за малко раздадени пари, които са заем и ще се върнат от получателите, тия лицемери искат всичко да утихне и отново да си продължат както си знаят.

160

Анонимен

преди 3 години

Червените *** изядоха кибабчетата на поляната и сега цял месец тролят. Много евтино бе друзя. Малко мишкиии ми идвате

159

Анонимен

преди 3 години

Герб умря, "ерата" Борисов изненадващо за него рязко приключи с пълен крах. Фъндъчката има от какво да се притеснява, има много за какво да отговаря.Мъката им е, че няма с кого и как да се договорят със следващите за да не бъде съдени и пратени в затвора.Герб рушат държата, така както и комунистите не са го правилиОСТАВКА

158

Анонимен

преди 3 години

Гербер четата са голям смях как се надъхват. Такива като Бойко и Данчето ще се откупят, ама за редовите гербухи същата тази полиция ще дойде някой ден и тогава...

157

Спеца

преди 3 години

Протестта е граждански , непримирим към корупцията на властта , простащтината и наглото поведение!Как имате очи да плюете младите от протеста г-жо кмет на София ,като строите малки тоалетни по за 200 , 300 хиляди лева !Как да вярваме на Борисов като лъже като ромска врачка и спи сред злато и копюрите на мафията ?Жалка картинка сте !

156

Анонимен

преди 3 години

Голям страх ги тресе. Не знаят, кой ще ги наследи, че да се договорят с него. Или поне да пробват. Ако дойде свестен прокурор, жална им майка.

155

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова се опитва да прилага старото правило - Разделяй и владей, за да не сме всички срещу мутрите и те да продължават да ни ограбват

154

Анонимен

преди 3 години

Нали сте много бе, гербер, кво чакате на Лукашенко?

153

Анонимен

преди 3 години

Хората няма да разчистят нищо, ако не им осигурят платен автобус до София и джобни. И дори тогава пак не е сигурно :) Любовта към ГЕРБ е винаги платена.