37

Анонимен

преди 3 години

Когато получаваш 2000 лв. за детето си, имаш възможност да му осигуриш по-добра грижа, от това, да го включваш като оръжие в акциите си. Това, да използват децата си за тероризъм, само талибаните го правят, както и мамите от "Системата ни убива", но явно ги е убила вече душевно.

36

Анонимен

преди 3 години

Калечко, като каза Цанков камък и Белене, я сподели кой отвори отново процедурата за Белене и кой даде на един хидроинженер от Цанков камък един студен резерв за едни тежки кинти бе, мамин златен? :)))

35

Анонимен

преди 3 години

1500 лв на месец на болно дете взимат плюс намаления за транспорт и др. и тея дето ми слагате минуси вие им дайте повече ! от вашия джоб и от джоба на мая и бкп олигарсите

34

Карабардаканчева

преди 3 години

Усещаш ли вятъра?Сякаш шепне затвор, затвор, затвор и позор!!!Това ви чака всички от ХУНТАТА!!!

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Като млада сигурно е била хубавица, сега на дърти години изглежда що годе добре, но акъла и е на пиле, зле е милфа :)))

32

-

преди 3 години

НЕПРИЛИЧНО Е тази да стои на тази. /трибуна/

31

до каратурската ТКП

преди 3 години

А ние се чудим как може най-недостойните и компроментирани наглеци да четат морал на жертвите си!И да не вярвате в Бог, Бог вярва във вас и ще намери начин да ви вразуми! Едва ли ще ви хареса, но е за добро!

30

Анонимен

преди 3 години

На Цвета мисленето не й се отдава, типична мисирка, типична ***.

29

Анонимен

преди 3 години

До ГИНАГиноооу ти също си родена с недъг, ама не си разбрала до сега че ти липсва акъла!

28

Анонимен

преди 3 години

ДоПкпИ на теб мястото не ти е в НС.

27

Калеко Алеко

преди 3 години

Стоят, защото Системата ги е убила, ама не докрай и още мърдат ... Навремето едни другаре им бяха изкопали цели два трапа, тези в Белене и Цанков камък, където погребаха парите на децата им и пенсионерите ... да ама сега същите тези другаре са загрижени за тях и ги разкарват като панаирдижийски мечки по площадите и институциите за да трупат дивиденти на техен гръб ... !!!

26

Анонимен

преди 3 години

До ГрамотнаСайта си е гербав, но пък ми прави удоволствие да ги наранявам, с думи разбира се :)))

25

Анонимен

преди 3 години

старата ГИНА :D:D:D:DТроловете от разклона за най-долнопробните села ли ги събирате герберасти!като си измисляш име, точно Гина ли хахаххахахах

24

Анонимен

преди 3 години

Тия надминаха ислямските главорези по целия свят.И те обаче бе използват сакати деца за своите пъклеби цели.

23

ГИНА

преди 3 години

ЛЕКАРКИ ,МЕД СЕСТРИ,УЧИТЕЛКИ И Т.Н. ПОЛУЧАВАТ ОТ 300 ДО 400 лв. ПЕНСИЯ А ТАЗИ КОЯТО Е РОДИЛА НЕДЪГАВ ПОЛУЧАВА 2000 лв месечнотези нахални ЖЕНИ ИСКАТ ОЩЕ И ОЩЕ ЕДНА ОТ ТЯХ Е СНИМАНА С ЧАСТЕН БАСЕЙН В КЪЩАТА И ТО В МОМЕНТА КОГАТО СЕ Е ИЗЛЕГНАЛА НА СЛЪНЦЕ ЖУРНАЛИСТИ,ПОЛИТИЦИ И ДР .НЕ СМЕЯТ ДА ДА КОЖАТ ЧЕ ТОВА Е СВРЪХ НАХАЛСТВО,СТРАХ ГИ Е ЧЕ ЩЕ ГИ ОБВИНЯТ В АНТИЧОВЕЧНОС АНТИ ЧОВЕЧНОСТ Е ДА СМУЧИШ ОТ РАБОТЕЩИТЕ И ДА ИМ БЛОКИРАШ КРЪСТОВИЩАТА СТИГА С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ

22

Смех

преди 3 години

Аз пък не се чудя, че Цвета пак не е разбрала - все пак е *** и вярва, че е такава.

21

Анонимен

преди 3 години

Карабостанчева се чудела, а цял народ се чуди какво правиш още там а не търкаш някоя килия!?!Герб промени историята, вече има по-мразена партия от БКП !!!Тато би се възхитил от сегашната наглост на диктатурата!

20

Анонимен

преди 3 години

Караянчева е личната ... на Бибитко, затова не се обижда

19

Анонимен

преди 3 години

Ами не искат да се срещнат ,защото са платени маЯнки !за болно дете 1000лв на месец , плюс 500 лв за придружител и разни намаления за транспорт и др - Малко ли е ? Много е даже за възможностите на Бг !

18

Карабатачева

преди 3 години

Черна си не заради фамилията, а заради душата си!Досега чак толкова лишен от грам достойнство човек в управлението не е имало!Все са се излагали и проваляли по всякакви начини, но след като всичко стане публично се крият и чакат бурята да отмине!Такава наглост никога не е било.Най-компроментираният и осквернен в цялата банда да излиза да чете морал. Ето това е парадокс на квадрат!!!