404

Анонимен

преди 3 години

До 399 "...ДИРЕКТНОТО ГОТВЕНЕ ПО ТЕРАСИТЕ И ПУШЕНЕ В КОРИДОРИТЕ НА ВХОДОВЕТЕ НЕ Е ЛИ ВРЕДНО ТО НЕ Е ЛИ ОБГАЗЯВАНЕ ОБГАЗЯВАНЕ Е"Просто няма да коментирам малоумния ти коментар,

403

Анонимен

преди 3 години

Това е резултат от вашата некадърност.Престанете да обвинявате хората.В Швеция няма мерки,а по-добре се справят от нас.Защо ли?

402

Анонимен

преди 3 години

Докторе, защо в България мрът толкова много? Не приемам обясненията, че населението ни е застаряващо! Старци има и другаде по света.

401

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен До Анонимен ""Верно е трагедия, ще връщате парите...

400

Анонимен

преди 3 години

Всички, които са против мерките на правителството да подпишат декларация за отказ от лечение /реанимация/.

399

Мутри вън!

преди 3 години

Ангелов каза нещо важно: "Ние не можем да спрем вируса". Ами като не можете, подавайте оставка и се махайте и да идват хора, които могат да спрат епидемията, както направиха в други държави, например в Австралия, Нова Зеландия, Китай, Тайван и т.н.

398

Анонимен

преди 3 години

Много простаци се навъдиха по нашите земи, около милион и половина са, и още толкова из форумите, и то не останаха нормални хора по нашите земи, които не желаят да чуват какво говорят образованите хора. Ще си останате вечно прости и диви, комунисти.

397

Анонимен

преди 3 години

До Фактите !Абе, свестен, с три апартамента за 6 месеца... И не е ПОПАДНАЛ, сам си е дал г... под наем!

396

И какво следва :

преди 3 години

Още повече ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА , в здравеопазването !Нищо че в КОНСТИТУЦИЯТА ПИШЕ :''ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ Е БЕЗПЛАТНО '' !Поне премахнете тази точка , за да не се излагаме , другари , ПРИМИТИВНИ УПРАВНИЦИ !

395

111111111111111

преди 3 години

Ангелов, това е резултат от съсипаната и окрадена здравна система! Що за човек с комплекси трябва да си, че да си присадиш коса и напомпаш с ботокс, и това - професор и публична лечност!?

394

боже пази

преди 3 години

До Анонимен "да не говорим, че има доказани случаи на умишлено наплюти хора от болни с ковид, които после се умрели от двустранна пневмония"

393

НеАкси , не върви...

преди 3 години

Вече 13г., лъжи, крадене , беднотия и КОРУПЦИЯ / това го казват от ЕК на ЕС , не народа/ , а сега ....доверете ни се !?

392

Анонимен

преди 3 години

Професора може и да е добронамерен но от както по неволя предполагам се събра със щаба и те постепенно почнаха да го монипулират и той направо ще падне жертва толкова лошо е влиянието на щаба върхпу него , върху премиера еи върху народа. Борисов каза че щаба са до нова година и да се махат тогава мога да повярвам на министъра но тия докато му влияят и той става като тях а те не се усещат колко са зли нещастниците, разкарай ги и вземи нещата в свои ръце имаш доверие и народа ще се успокои без щаб

391

Фактите !

преди 3 години

Този министър явно е свестен лекар и човек , АМА Е ПОПАДНАЛ / както и предишните в здравеопазването / в кофти *** ,останалите министри са , кой от кой по-по-най КАЛИНКИ !Е, как да има успехи , като нямаме доверие в институциите ???

390

Даа!

преди 3 години

Някой пита !''Защо всички неприятни са в ГЕРБ''?Отдавна се знае , от всички партии се набиха в ГЕРБ , за да не бъдат ПРЕСЛЕДВАНИ ОТ ЗАКОНИТЕ , СКРИХА СЕ , НАЙ-НЕУСПЕЛИ КОМУНИСТИ И ВИСОКОПОСТАВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ...НЕ СЕ ЛИ ВИЖДА НА ПРАКТИКА ?Биков , Цачева , и подобни , ..... само в ЕВРОРОМА още на са били !

389

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен " А горенето на отпадъци изобщо не е вредно." а ДИРЕКТНОТО ГОТВЕНЕ ПО ТЕРАСИТЕ И ПУШЕНЕ В КОРИДОРИТЕ НА ВХОДОВЕТЕ НЕ Е ЛИ ВРЕДНО ТО НЕ Е ЛИ ОБГАЗЯВАНЕ ОБГАЗЯВАНЕ Е

388

ясно! разбрахме!

преди 3 години

разбрахме! вие не случихте на народ, а ние не случихме на управници!!!!!!!

387

Анонимен

преди 3 години

"Не проспахме лятото, недоверието към системата доведе до този резултат, каза още той"Болниците са неподготвени, отказват да приемат хора, джипитата нямат работеща система за електронни рецепти, единна онлайн система за обучение няма. Ти на това подготвен ли му викаш бе цайстат клоуне?

386

аве , Тонка !

преди 3 години

Оти ,що , защо , и по времето на ГЕРБ , младите предпочитат ТЕРМИНАЛъ , а и по-възрастни , лекари , мед. сестри , и кой ли не ?Айде изкихай се , нали опозицията не е на власт вече 12г. ?

385

Анонимен

преди 3 години

До Някой знае ли МИ НЕ ЗНАМ ТОЧНО НО ТЕ СА КЛИКА И СЪЗДАВАТ И УПРАВЛЯВАТ ЧРЕЗ КЛИКИ КОИТО ТЕ НАСЪРЧАВАТ