43

Коронище

преди 3 години

На много места може да се зарази човек, но някой са нежизненоважни за общественото функциониране отрасли, а други няма как да бъдат затворени, защото ще блокират много други сектори. Да, градския транспорт и магазините са потенциално опасни, но без тях не можем да съществуваме нормално, докато без чалготеки, кафенета и ресторантни абсолютно може- в крайна сметка никой не е особенно пострадал, че не пил кафе в заведение :-)

42

Анонимен

преди 3 години

Еееей, ама те на голямавойна са готови тиясупернаежени кръчмари бе! Ами акъл откъде?

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Ако се проветрява няма да е толкова дифузно. А и вече се знае, че хората не се заразяват толкова лесно само като стоят близо. Трябва и да е затворено и да стоят продължително време, като тогава се заразяват дори и с маски. ..Я, май описах градския транспорт, а?

40

д-р ХАУС

преди 3 години

някой да е видял сервитьори и сервитьорки да си мият ръцете след всеки клиент?!!!

39

Естония е първата

преди 3 години

Естония се затваря обяви пълен локдаун за месец.

38

Анонимен

преди 3 години

Да, ресторантьорите не си гледат печалбата а само благото на народа и спират разпространението на вируса на всяка цена! Да си прават печалбите, да ходат по заведенията хората, пък естествения подобор ще си каже думата.

37

Анонимен

преди 3 години

И това, че са без маски не е такъв проблем, защото обикновено на една маса са събрани близо хора, които и без това се събират често и ако са имали вирус, вече са си го предали---АБСОЛЮТНА ПОГРЕШНО МИСЛИТЕ!А МАСАТА С ХОРА СЕДНАЛИ ДО ТЯХ И ОКОЛО ТЯХ?Не носят маски, бутат едни и същи менюта със слюнки, бутат врати, тоалетни?Вируса се разпространява дифузно, още повече в затворени помещения каквито са ресторантите!

36

Анонимен

преди 3 години

Абе, а що не затворят градския транспорт всъщност? Там са човек до човек, кой как намерил за добре си носи маската и си дишат над главите. Много по-рисково е, отколкото заведенията. Трябва да спрат градския транспорт ако ще имат претенции да се борят със "страшна зараза"!

35

БАБИКЯН

преди 3 години

всъщност какво управление ИСКАТЕ, май че Краделия Нинова, Сестра Галева с отровните чичковци и бивши, Пинокио и Костоффф, да ама ще трябва да се вкючи Доган, защото няма да ви стигнат депутатски гласове за управление, а хората как ще приемат правителство с програма на комунисти и антикомунисти

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23 "..че хората/клиентите в тях са без маски."И това, че са без маски не е такъв проблем, защото обикновено на една маса са събрани близо хора, които и без това се събират често и ако са имали вирус, вече са си го предали.

33

Анонимен

преди 3 години

До До 24На вас никой не ви е забранил да се криете, но не ограничавайте останалите.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Това зависи и от държавата, когато няма контрол и процъфтяваща корупция е така. Защо не идат в Германия или Англия да го правят?

31

Анонимен

преди 3 години

На тия кухи нощници, колко пъти трябва им се обясни, че училищата са най големият развъдник.Два пъти пускаха големите ученици и два пъти взрив!

30

До 24

преди 3 години

Виж,и в градския транспорт и в магазините не е безопасно,но не можем да не се движим,не можем и да не ядем.Въпросът е да не ходим там,където може и да не ходим.

29

Анонимен

преди 3 години

До всички които подкрепяте ново затваряне - какво е чувството да сте долни роби? Как спите нощно време? Айде сега идете и се боцнете с най новата безплатна отрова мижитурки.

28

ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ

преди 3 години

утре може друго да реши. А вдругиден обратното. Затова ВСЕКИДНЕВНО с редовни ВНОСКИ да се отчитат и да не забравят, че банкнотите да са по 500 ЕВРО, че другите трудно се складират и пренасят зад граница

27

Мен

преди 3 години

Каква лепта дадохте бе? Някой да си е продал джипа за 200бона?! Я стига сте ревали почти 100% сива сектор и ревете за помощи като ненормални!

26

Дороти

преди 3 години

Те сега като пуснат чалготеките от 1 април глей сейр, ще излезат и нови вариянти ГАЛЕНА ФУКИ и ТОНИ СТОРАРО на вируса...........

25

ме

преди 3 години

И какво ще направите ***? Като измре клиентелата...

24

Анонимен

преди 3 години

Като отворят и нощните клубове,ще цъфнем и ще вържем.Но явно това е целта на занятието-да ни довършат.