23

Анонимен

преди 3 години

Вие отворете и дискотеките, пък децата няма да ходят. Сигурен съм. Ще организираме хайки да ги пазим. Простотии!

22

Анонимен

преди 3 години

Докато не пробутате Астра Зенека,няма да мирясате.Защо беше тази глупост с електронното записване и ваксина по желание.Никаква организация.Отврат

21

Бойха Хрес Спасител

преди 3 години

Аз па, взех, че остарях!;))) Не съм веке, онуй младо и наперено борче-ипонче, дето ва страхуваше с черният шлифер и лошият поглед, а моята осанка, подмокряше всека втора домакиня... Ех, че сладки времена! Спасявах ви, само кат са поява по телевизорът... Сега, кат поостарях и кат са стулупих, ми требе жипка, век за тая работа, *** само погледите на бабите сбирам по телевизорите! Спасявам ва, пак, *** с много пари от чекмежан.., Земете *** смените вече, че съм кат надраскана плоча и прочетен вестник

20

Анонимен

преди 3 години

Тия са за трепане,миналата година за 3 *** болни блокираха цялата държава,сега за 3500 гледат сеир как народа мре ,никакво гласуване за тях,край

19

Василев

преди 3 години

Някой има ли реална представа какво представлява днешната китайска икономика и с какъв ресурс и потенциал разполага???Не само децата , но и ембрионите ще пазите и ще блокирате търговията и икономическите глобални връзки, да не барнат вируса, защото мъката после ще бъде голяма , да работиш за една паничка ориз на китайците, така както те са работили за тебе!!!Бати Бойко е велик!!!Агент Алвин Бонър!ЦРУ!!!

18

А в училище?

преди 3 години

А като оставяте малките да са в училище - да не би да не са наши деца?Кой гарантира, че родителите на деца не киснат вечер в тези заведения - демек ние целия клас сме едно голямо семейство по този начин?

17

Анонимен

преди 3 години

Скоро всеки му според заслугите,

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9 прав сте, ние българите знаем всичко, ние сме и лекари и архитекти и всичко, всичко.....Хората казват, че идва нещо страшно-неее, лъжат да ни манипулират. Познавам и хора, които загубиха близки от тази болест и пак отричат, че я има.

15

:)

преди 3 години

...някой да му спре алкохола... или по добре не?

14

Анонимен

преди 3 години

То и без епидемия бебета и малки деца нямат място в заведения.Кантарджиев, Кантарджиев...А родителите които го правят, от дума няма да разберат. Те са си полуидиoти по принцип.Аз съм виждал майка с дете на 2-3 години в бар, към 1-2ч през нощта. Още се пушеше в заведенията, очите ти сълзят и не се диша, а съм пушач и съм свикнал. Всички в бара на черешата, свинстват както си е ред. Как издържа това дете не знам.На такова какво да му кажеш, и дали ще вдене. Със или без епидемия.

13

Анонимен

преди 3 години

Нов световен ред. Честито.

12

Анонимен

преди 3 години

Затворете проклетите ресторанти, заведения, кафенета, механи, кръчми и прочее клоаки!

11

НОЩ

преди 3 години

Пазете си децата, че идваме и за тях. Ковид ламята е ненаситна. Натискат ни от чужбина.

10

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте заведенията, не давайте глупави съвети!!!

9

Анонимен

преди 3 години

*** не вярва, че има вирус, ни на него, нито на децата му може да се случи! Не е той какъв да е, че да му се налага контрол и да му казват какво да прави. Той е господар на съдбата си, затова гласува за румен радев и слави / кокаин трифонов.

8

Василев

преди 3 години

Днес от сутринта чакам да завали и не започвам сериозна работа, вече се насмуках с водка!А Кантарджиев ми говори за вируси, а на мен ми се пие две не виждам!Агент Сара Роганес!ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Пазим ги бе докторе, как да не ги пазим. Обяснил съм на децата, че видят ли бяла престилка с инжекция в ръка веднага да се скрият в тоалетната и да ми звъннат. До 10 минут съм на адреса в училището и ще опазя и другите деца даже.

6

Анонимен

преди 3 години

Той родителя ако има акъл....и детето му, щеше да има . Генетиката се казва.Вие очаквахте самосъзнание нали :) ХАХА

5

Анонимен

преди 3 години

А вие пък затворете заведенията и спрете училищата, защото вече изпуснахте духа от бутилката. Следващите седмици се очертават като много критични, а вие имитирате мерки и дейност.

4

Анонимен

преди 3 години

А защо като децата нямат работа по заведенията, те работят и агресивно се рекламират? Кой да ходи на кръчми? Пенсионерите ли?