36

Анонимен

преди 3 години

Руснаците не само нямат космическа програма.Те НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ да направяят такава.Предишните им постижения бяха единствено заради затегнатите колани и желанието да правят пропаганда на политическата си система.Политическата им система се провали 90та година.И руснацита продължават и до днес да затягат коланите - то вече няма накъде.Затова и не помислят за космоса.Най-много да построят някой и друг дворец на Путин.И до тук.

35

Анонимен

преди 3 години

29 След прекратяването на Аполо програмата, американците стартираха СОВАЛКИТЕ с тях построиха и прословутата МКС, за това не си ли чувал? Сега интереса е главно към МАРС, защото там вероятно е имало, и пак ще има живот! Луната е съпътстваща цел за Starship, нещо като тренировка за първия полет до Марс 2024 г!!! И за това ли не си чувал? Ами така е с вас рускоговорящите инфото ви се ограничава само с Тасс и рУшатодей хахах

34

Анонимен

преди 3 години

Фалшив герой на лъжлива държава!60 години след подвига му, все още целият свят го помни. И след 160г ще е така.60 години след смъртта ти, дори и потомците ти няма да те помнят, седесарино.

33

Анонимен

преди 3 години

Плограмата на Илон Мъск е в процес на развитие проба грешка от 6 опита един се получава.Несереозно е да твърдиш, че руснаците нямат космическа програма, Китай са също на принципа проба грешка наскоро изтрелването на техен сателит беше пълен провал.Космоса все още е в ръцете на руснаците колкото и да не ви се иска.

32

V

преди 3 години

До Само питамТрябва да си мнооо.го *** да сравняваш Сталин с Човека вкарал човечеството в нова ера. Космическата ера. А трябва да си много нагъл .И нищо човешко да няма у тебе да сер.еш на историята .Не знам Сталин да е идвал във Варна. Ква история е той за Варна ?Аз не бих върнал Сталин град на Варна а на Волгоград .Това е направо смешно име. Цял свят го знае като Сталин град. А статуята с децата хванати за ръце я има във всяка игра и филм. От снимки с нея могат да се правят много пари ;)

31

Истината

преди 3 години

Нацистите са първите хора ,които са летели в Космоса и които са притежавали летяща чиния, но както и да е.

30

Анонимен

преди 3 години

#Я.ГАГАРИНПОЕХАЛИЧестит празник!

29

Анонимен

преди 3 години

12 Април

28

Анонимен

преди 3 години

Велика дата !

27

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

26

Анонимен до Истината

преди 3 години

Да не би да работиш в НАСА, че ги знаеш тези работи за кацналите на луната след 1969 ?Добре да предположим, че е така от 1972 до сега никакъв опит да се отиде до луната.Отговора е много *** вече има сателити и Hollywood е безсилен.Те американците до скоро в космоса не можеха да отидат използваха руски ракети ама 1969 кацнали на луната.

25

Истината

преди 3 години

До Анонимен.. Велик син на велико Отечество. Поклон!... Фалшив герой на лъжлива държава!

24

Само питам

преди 3 години

До VНа времето Варна се казваше Сталин, според теб трябваше да го оставим с това име да привличаме туристи, така ли?

23

Анонимен

преди 3 години

В момента русия няма космическа програма, по назад са дори от китай, да не говориме от Америка и Мъск! Марс ще го колонизират американците с новата ракета на SpaceX- Starship! Нов полет на прототипа ще има след няколко дни, а лайфстрийма пак ще го следи ме милиони от цял свят! Успех!Еййй голяма руска злоба срещу Мъст, еми боли ви че русия е аут от космоса хахаха още многото ще ви боли, след 1 година е полета на Starship до Луната с японски милиардер и КОМПАНИЯТА МУ на борда!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Велик син на велико Отечество. Поклон!

21

V

преди 3 години

Тъй то ама варненските византийци прекръстиха стадион Юрий Гагарин и го събориха.Вместо да се гордеят и да правят туризъм от това че първия човек в космоса е бил в техния град те се из.ср.аха на Юрий Гагарин щото са много по велики от него .И тия де са изс.ра.ха единственото нещо което са направили с ръцете си през живота си е да избършат гъ.з.а си ;) А другите народи от едно камъче правят история която даже не е истинска и от нея правят туризъм. Затова няма да има туризъм.Заради гъзор.ъките ;)

20

Анонимен

преди 3 години

Има доказателства, че не е летял.При едно интервю, взето от дъщеря му тя споделя, че въпреки голямото и желание и на нея и на сестра и да им разкаже какво е в космоса и какво се вижда отгоре, той отказвал да го направи и до последно не е споделил нищо със семейството си.Явно е бил светен човек и много се е измъчвал като са го влачели по света да обира овации.Накрая се пропива и от страх, че в пияно състояние може да каже истината е ликвидиран.

19

ИСТИНАТА

преди 3 години

До Истината.... А онези "кацналите" на луната преди 52 год. го правят само веднъж в далечната 1969 год.... Понеже русофилите сте вопиющо неграмотни трябва да знаеш, че американците са извършили общо 6 полета до Луната между 1969 до 1972 година, като на Луната са стъпили 12 астронавта.

18

Анонемен

преди 3 години

Гагарит е най-големия карък в историята на човечеството - да обиколиш няколко пъти земята и да се приземиш пак в Русия,маани,бегай...

17

Кон Лавров

преди 3 години

Само в мосфилм гагарин казвал "Поехали!" Затова и бях ликвидиран.