32

сашко йорданов

преди 3 години

Един Хубав Ден за Бг демокрацията! Пиите бира -наздраве от Брюселльо!!

31

Анонимен

преди 3 години

240 потриват доволно ръце. Ще има за всички дупетати от сърце.

30

Истукан

преди 3 години

Ще се ръководят от техните си интереси. Никога не съм гласувал и няма да гласувам.

29

Б.Лукавски-СДС

преди 3 години

Бананите са под заплаха ! Демокрацията също!

28

Иван

преди 3 години

След Орешарски си мислех, че по-зле няма. Лъгал съм се! Това вече е върхът на мизантропията! Остана ни само Бог!

27

Шкембе Патреот

преди 3 години

"Заклевам се в името на Майка България да спазвам Правилата на Играта и във всичките си действия да се ръководя от собствените си интереси, за да има за мен за внуци и праправнуци, Заклех се".

26

Възмутен

преди 3 години

В парламента влизат циркаджии и простаци . Навиквания. Обиди и ламтене за власт и крадене на пари от глупавия и агроничен с мислене български народ. Народ -- който е необразован, неговорещ български език. Народ лъган и -- манипелиран , от изкуфели старчоци вилнеещи и рушащи месеци София.

25

Ха, ха!

преди 3 години

240 потриват ръце, а балъците се плюят и чакат някой да ги оправи! Те да не са отишли да оправят вас бе? Отишли са да оправят себе си! Не се хващайте на работа, а чакайте някой да ви оправя. Е все неоправени ще ходите и ще се вайкате!

24

Ф.С.В.

преди 3 години

Очаква се действащото правителство да подаде оставка пред парламентаОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!! ДОЖИВЯХМЕ ДА ГО ВИДИМ ТОВА!!!

23

Ф.С.В.

преди 3 години

Много добре че почти веднага след Изборите -вече са на работа! И така ГЕРБ ще са много учудени- колко са малобройни-Скоро ще бъдат и освирквани в Парламента -Хората това искат- Бай *** обича това))) Хунтата е ранена и ритната в лицето- Народа ги прецака по най лошият начин -ПЪРВИ- но всъщност Последни!! Битката беше между милиони мизерстващи хора - срещу угоени административни калинки и хора на държавна хранилка биещи без никакво право бедняци и млади хора по площадите!

22

До Да бе, да!

преди 3 години

Ще дойдат, ще опънат една европрограма за облагородяване на лозето, една европрограма за временна трудова заетост в земеделието.Като стане гроздето ще го окрадът и продадъта за собственика на лозето ако е добър и не се обажда може и да изкара някой лев, ако прави проблеми и мрънка може и в затвора да го бутнат

21

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

мен единствено ме интересува, как ще влезе в народното събрание човека с вдигнати юмрук,и за нула време ще наръси една камара глупости

20

ББ

преди 3 години

Наемам бригада хамали. Изнасям се от жилището си. Товара е 12 куфара и два гардероба пълни с хартиен амбалаж.Плащам в злато. Спешно!

19

Да бе, да!

преди 3 години

До По един ред за всекиАко чакаш тези да ти окопаят лозето и да ядеш грозде, просто няма да ядеш и язък за лозето! А за да не отиде на вятъра, трябва да си го окопаеш сам! Същото е да чакаш същите да ти оправят живота! Нали знаеш, че на вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата!Та "Помогни си сам, та да ти помогне и Господ"!

18

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Хаха...Цъкайте минуси бре....Щом това ви оправи деня.Даже Витков е зет на червения генерал Бригадир.Хората си пият кафето заедно, а вие тук се псувввате на фили и фоби, на Левски и цска, на селтик или рейнджърс.Още римляните са казали Divide et empere.Разделяй и владей....Ама то трябва бая да се чете, а не да повтаряш като папагал само.Ай лек ви ден, и дано рЕзко се оправим матрьошки.

17

Анонимен

преди 3 години

Партии... винаги за себе си. Какъв народ? Кой народ? Днес в Сдс, утре председател на Бсп. Това са народните избраници. Само личен интерес

16

Анонимен

преди 3 години

Ще се ръководят от интереса.

15

Анонимен

преди 3 години

Иначе казано днес ще бъде първия и последен ден когато всички 240 ще бъдат в НС.Поне се надявам всички да са там...

14

Анонимен

преди 3 години

Новите като старите.

13

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоТова над рамената май го ползваш само за равновесие!