201

Анонимен

преди 3 години

Ей баце, недей си отивай! Вече построи в Южна България 4-5 магистрали, в Северна България - точно НУЛА. Поне една направи, да не те смята наследството за егоист (какъвто всъщност си!!!) Само до твоят дом да има широки пътища, а Княжество България кучетата я яли, нали?

200

Анонимен

преди 3 години

По принцип е прав, политиците не бива да се упражняват върху хляба, здравето и образованието на българите. Но - всичко, за което говори така прочувствено е в разруха: Цената на хляба расте, въпреки субсидиите в милиони за зърнарите. Здравеопазването за обикновените българи, онези без привилегии, е ходене по мъките, като се започне от стълбищата, които трябва да изкатери болният, за да се добере до преглед, и видиш паркираните луксозни докторски лимузини...За образованието и изпитите му,еххх...

199

Анонимен

преди 3 години

Що бе,ти вече 12години си играеш с тази играчка,тебе как те изтърпяхме?

198

-

преди 3 години

М л ъ к бе!

197

Анонимен

преди 3 години

След Севда и Любчо провали г-н Борисов с некадърността си. Какво е това черно бяло интервю с такава съветска реторика. Как дъщеря Му ще покаже интервюто на познати в щатите? Абе направете нещо цветно, говорете за деца, за ученици, за студенти, които печелят награди от олимпияди. Говорете за бъдещето и миналото, вкарай малко фантазия. Заради Севда, Борисов говори само за олигарси и манипулация на изборите, като така сам се издава, че това на него познатата политическа действителност.

196

Севда ТВ

преди 3 години

Любо, страхотно интервю, само един съвет, за да достигне до по-голяма аудитория, трябваше да се разположите в СПАЛНЯТА, бойко полегнал на леглото, като римски сенатор в банята, а Вие седнали с колегата на нощните шкафчета!Но БРАВО!

195

Ваньо Княза

преди 3 години

Поздрав от мен за сикаджията с песента на Васил Найденов-Сбогом!

194

Анонимен

преди 3 години

Не е истина от колко високо, колко ниско ще падне Борисов. Вече от този човек не зависи нищо е напълно безпредметен за големите играчи. България не е само Прокопиев, Домусчиев и Черепа. Има и други олигарси с банки, които са в играта, а Бойко вече не е. Лошото е, че ще му ударят печата на корумпитан бащица тогава, когато е най-слаб и се влачи по земята. Когато беше силен, даже великите европейци се правиха на ни чули, ни видяли, а сега те настояват за разследвания

193

Данчо Полицая

преди 3 години

Браво Любо - СИН, страхотно зададени въпроси и още по - страхотни отговори на г-н Борисов и с черно/белото като КРЪСНИКА, а к'ва медия Ла Ерупео, не като вестник ТРУД

192

бай Ставри от ЦСЗ

преди 3 години

Поздравявам лично Тиквата и всички членове на шайката ГЕРБ.

191

Анонимен

преди 3 години

Дилов син , син на баща си и псев11247доинтелектуалец. Срам

190

Анонимен

преди 3 години

Бойко пред Ейропео нищо не казва за това как рекетира бизнеси и пълни шкафчета с евро и кюлчета.за затвор

189

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБорисов: Държавата не е играчка за политици----------Само за Мутри!!!!-)))))----------И за олигарси,които убиват държавата ни преносно и буквално!

188

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Взеха му на Боко...играчката-касичка и той...болен,че и държавния джип му взеха;еййй нагли хора.

187

неразбрал

преди 3 години

Що все ме занимавате с Боко?Що не се коментира например машинното гласуване?Не, че съм му противник! Защо никой в Европа не гласува така? Ние ли сме най умните?Вярно ли , че в Германия е забранено?Верно ли е ,че софтуерът им е уязвим от нерегламентирана намеса? Само не ми излизайте с мотива, че не били вързани с интернет!

186

ГЕШЕФ

преди 3 години

ОБЪРКАН СЪМ, МНОГО СЪМ ОБЪРКАН!!!

185

Мата ХАРИ

преди 3 години

Прав е, що искат да му вземат държавата, който не му харесва на терминал 2 и да "оди пеш" не по неговите магистрали!

184

Анонимен

преди 3 години

Борисов: Държавата не е играчка за политици----------Само за Мутри!!!!-)))))

183

Тома Биков

преди 3 години

Не мога да се спра, да РЕВА!

182

Гъби,

преди 3 години

Сега, когато ви управляват 3Б- тримата Баджанаци :Славиту, Гошо тъ.пото и Румбата със зелените чорапи, по-щастливи ли сте ?