32

айнщайн

преди 2 години

А боко днес цял ден полива и черпи подкрепящите го пенсионери преди разпита му и лекуват бъбреци и черен дроб в заведението 8-те джуджета

31

Пян_Гъ

преди 2 години

***-ове платени, Огнян Герджиков каза, че Балтов е безупречен професионалист. Също каза, че не може да е направил това, в което го обвиняват, но че дори обвиненията да са верни, не се действало по този начин. Имало си закон, трудов кодекс и ясно разписани процедури, които в случая не били спазени. Беше възмутен - също като в африканска държава.

30

Анонимен

преди 2 години

Появиха се троловетв на ГЕРБ.Вече са инструктирани. ЗДРАВЕЙ ГЕРБИЯНА(Диана)

29

Анонимен

преди 2 години

Слушах Кацаров при Ризова в колата докато се прибирах към къщи. Онемях от наглите кражби в Пирогов, но това, че са злоупотребили с името на Кацаров в мръсните си кражби ме сащиса. Ризова просто въздъхна - Обезкуражена съм! Професори крадци, приятели и слуги до един на сикаджийската мутра!

28

До 23

преди 2 години

Крадливи Бай Тошови отиди това сте вие останките от БКП-ГЕРБ

27

Анонимен

преди 2 години

Може да ги съдят за това,че на хората са им написали,че имат хронично заболяване.Заради това хронично заболяване може да им откажат кредит за кола ,жилще,потребителски кредит,здравна застраховка.Може застрахователна компания да ги осъди тези хора за неверни данни.На теб са оправили ръката,обаче в Пирогов са писали че имаш хронично заболяване,застраховтеля иска справка от НЗОК и ето причната да те осъдат.

26

тиква

преди 2 години

Показваш на гербера доказателство в лицето а той пак неговата дъвка си дъвче че не това не е вярно и че било политическа поръчка на РадевНяма нужда да им се обяснява нещо на гербавите и да им се представят доказателства за всичките им нарушения просто се игнорирват и се уволнява следващия а те да се оплакват на арменския поп щото по тяхно време ние нямаше на кого да се оплачем

25

Анонимен

преди 2 години

Прокурори и съдии от Китай ни трябват. За един месец само всичко ще разчистят.

24

Анонимен

преди 2 години

Каскета яко се е покрил и въобще не го интересуват някакви длъжностни престъпления и източени милиони от държавния бюджет. Откакто Тиквата не е на власт и Каскета изчезна. Какво "съвпадение".

23

Пян_Гъ

преди 2 години

Ще дойде Видов ден и за Радев, и за Рашков, и за Кацаров. Споко, никой не е избягал от това. Ще стане най-много до няколко месеца.

22

Диана

преди 2 години

До Диана Това, което е сигурно е, че в тази коронакриза, 1млн. не са отишли в джоба на Балтов, а са похарчени в интерес на болните! Това са много пари и вероятно Балтов е говорил с Бойко за тях, но не са намерили решение. Това, че е взел тези пари за лечение на пациенти, не означава, че с парите се е злоупотребило, а се е злоупотребило с правилата на НЗК, с което са спасени много животи явно. И справедливостта не е в отстраняване на Балтов! След Прехода на БСП подобни ситуации са нормални!

21

маус

преди 2 години

Абе малко е смешен въпроса ми ама все пак да попитам.Гешефтурата ще се сезира ли за случая със тази измама не за стотинки а за цял милион?хахахах много смешно нали е естественно че не.

20

хъша

преди 2 години

този който е изкарал лекарите насила или под заплаха да протестират да бъде уволнен за да се създаде по благоприятна среда за работа на лекарите а не да са в стрес какво ще им се налага за да не бъдат уволнени всеки ден.

19

Анонимен

преди 2 години

Така се изто4ва здравната каса - на съд вси4ки като този Балтов!!

18

ognyanz

преди 2 години

До Анонимен 13: За какво да ги съдя? И на кого му се ходи по съдилища. Китката ми я наместиха добре, гипсираха я. Сега вече мога даже да се вдигам на висилка. Но отчетената операция си беше чиста фалшификация.

17

daweda

преди 2 години

До ДианаАбе толкова ли си ограничена, та не разбра, че ПРОКУРАТУРАТА В МОМЕНТА Е ЗАВИСИМА ОТ БОРИСОВ????

16

Диана

преди 2 години

Разбира се, всичко е точно! Бюрократите от БСП не могат и да си помислят за друго решение на проблема, освен да освободи директора! А можеше поне да поиска обяснение, например, и тогава да решава какво ще начправи!..Можеше да се обърне към прокуратурата за изясняване на случая преди да реши..И той бил с цероза и не бил лежал в Пирогов, но на него не му били направили такива изследвания, като на тези "измислени" пациенти, значи!Което се подразбира, че и изследванията били фалшиви - типична завист

15

Анонимен

преди 2 години

Сещам се за един с минискус дето куцаше с левия крак, а му беше "опериран" десния.

14

бай ганю

преди 2 години

Е да де ама герберската мафия обича да нарича черното - бяло и сега ще ревът в агония че някой ги наритва и че вече не могат да правят алъш вериш мачкайки правила и закони.Няма за какво да им се обясняваш в подробности докторе също както Гербавите не ни даваха подробни прозрачни обяснения по същия начин не е нужно и някой друг да се обяснява на тях

13

Не разбирам

преди 2 години

защо толкова много ви се иска хората да протестират? Затова ли е всичко - да ги накарате да протестират? Вместо да работят? Аааа забравих - вие сте протестърииии- вие това работите - протестирате. А оня дядка със спуканата херния трябва да го зарежа, за да ходя да протестирам срещу изцепките на един озлобен чиновник...А-а-а разбрах.