64

Утре

преди 2 години

колко? Хилядарка?Колко Ви трябват?Кинти де, колко ви трабват?За парите става въпрос, не за "заразени", "болни" и "животи".

63

Павето

преди 2 години

До 83. Обяснявал съм го хиляди пъти. Макар, че си платен шушляк, ще ти отделя 5 секунди и ще ти го синтезирам в едно изреченние - облъчените в либералните общества вярват на държавата си, на тях им беше плащано 50 години за доверието им. Сега отиват с радост към скотобойната. Ти ми обясни, защо трябва да се водим по някой друг? Искам обаче, да се разграничиш от материалистичната страна и да наблегнеш на д у х о в н и т е им ценности, за да ме убедиш, че те са на прав път.

62

Анонимен

преди 2 години

Някой антиваксър може ли да ми обясни факта,че развитите,цивилизованите,богатите държави с най-престижните учебни заведения и домове на велики учени и изобретения са с висок процент ваксинирани и обратното-изостаналите ,бедните и закъсали държавите с функционално неграмотно общество остават с нисък процент на ваксинация.В нета има справка за тея проценти.Разгледайте я и се уверете ! Бъдете умни и следвайте развитите във всички ! Не ги давайте за пример само,когато ви е изгодно !

61

Рижока

преди 2 години

Който не е ваксиниран да си седи у тях,никакво море, никаква почивка, да не заразяват ваксинираните Само чатала на врата ги оправя *** антиваксанти, кон да им нацепи!

60

Насран от шубе

преди 2 години

Думках си в *** първа, втора и трета игла. През ден си правя PCR-тест, а през два дни ходя на гробищата - да проверя дали вече не съм пукнал.

59

УчудЕна

преди 2 години

Ееее, ам'чи к'во сЪ 200 случая от 7000000 жители, капкЪ в Световния океан!

58

USA TODEY 1

преди 2 години

USA TODAY: "Центровете за контрол на заболяванията препоръчват и напълно вакцинираните хора да носят маски в помещения в райони с висока честота на предаването на инфекцията. Вариантът делта се разпространи в неваксинираните общности в САЩ. Ваксините до голяма степен предпазват ваксинираните от тежки заболявания и смърт, но са възможни и пробивни случаи."

57

Анонимен

преди 2 години

Запомнете, когато нарастнат пак случаите и почнат да ви стресират с числа, как активните случаи висяха по 7200-8000 през цялото лято, при 30-80 случая на ден! Очевидни измами с числата, не се оставяйте на сплашването!

56

2

преди 2 години

Ето какво пише в USA TODAY (Jorge L. Ortiz , Ryan W. Miller): "Информация за делта щама от няколко щата показва, че в редки случаи ваксинирани вече хора, които са се заразили с варианта делта след ваксинацията, могат да бъдат заразни и да разпространяват вируса. Валенски подчерта че заразяванията при ваксинирани хора са редки и не водят до сериозно заболяване."

55

Анонимен

преди 2 години

МЕДИКО-ФАШИСТИ-УБИЙЦИ КАК ДА ГИ КОМЕНТИРАШ, АКО НЕ С ОМРАЗА И ОТРАЩЕНИЕ.

54

Анонимен

преди 2 години

До Бен *** - ДУМКАЙ СА, ЧАКАЛ!

53

Бен Ган

преди 2 години

С каква жлъч и омраза коментирате само. 20 човека се надписвате кой от кой по - ***. И си ги четете и си вярвате. Бай *** - антиваксъра

52

Waffen SS

преди 2 години

Ритмично и спокойно,поехме "нагоре по лай-яната река ,без гребла".Но след не продължителен интервал от време, ще грабнем греблата и устремно и с небивал етусиазъм за загребем по съща река и в същата посока.Е, след това ще има вайкане и кършене на ръце,но ние сме корифеи в тази насока.Това е само констатация.

51

Анонимен 22

преди 2 години

Да..бройките ще се вдигат. Нали трябва да се удължи "епидемичната" обстановка от 1 август. Иначе какви маски, мерки и т.н. От сега се опитват да ни психират с он лайн училище, детски градини за деца на ваксинирани родители и т.н. Важното е да ни "боцнат", че са обещали на ЕС , и ако не слушаме няма да има парички.

50

Demonaz

преди 2 години

Уау само четирима починали уж от кромида_19.А, на колко години са и с какви други заболявания защо не пишете вече? Край вадете чувалите,палете камионите,режете пейките. И как по команда всичк,и залаяха вчера и днес по бройките се качиха. Ама,че жалък театър.

49

Анонимен

преди 2 години

Еййййй! И пак започват ковид пропагандата с цел ваксиниране ! Някои доста плащат на медии и доктори, и математици даже да водят Долна ковид пропаганда. Май физическото почистване на ковидарите е неизбежно

48

Анонимен

преди 2 години

До 58 След десет години не се знае дали ще си жив, приятелю. На петата година искам да пишеш да те видим дали не гледаш цветята откъм корените.

47

Додо

преди 2 години

Какво общо имат ваксините в случая?

46

Анонимен

преди 2 години

До 51 Додо - Стига си лъгал, дай линк, но не можеш; Ваксините са мъртви, следователно ваксинираният не може да ръси никакви вируси.

45

Додо

преди 2 години

До коментиращият, който ми сложи минусче: другарю, изнесеното са факти. Това, че не ти харесват е без значение.