105

До Кал-Ел 128

преди 2 години

Спокойно! Не веднъж съм удряла тези противни същества...Между другото анонимен 127 е прав! Ние ваксинираните хора как да се пазим, като е пълно с антиваксърски настроения, които изобщо не се съобразяват ни с мненията на редица експерти, ни с реалността. Нямам думи! Пасивен български народ!

104

Анонимен

преди 2 години

Гледате ли порно, коя ви е любимата еротична програма?

103

Анонимен

преди 2 години

Даже да не вярвам на всичко което се говори за тромби, миокардит и т.н., пак ще се насиля да го изчета, защото това е ДЕТЕТО МИ и искам решението ми да е напълно информирано! По принцип уважавам ваксърите и аргументите им, но онзи, който ваксинира детето си, е човек лишен от разсъдък, пълен ***, престъпник.

102

Анонимен

преди 2 години

Ако се умира, по-добре да не е от ваксина.

101

Всичко ще отмине

преди 2 години

Лягайте си. Това ваксърските неща са бутафории. Не са валидни по никакъв начин, не следват никаква логика. Лягайте си спокойно. Живейте си живота и ги игнорирайте. Когато утре някой ви попита "Ти антиваксър ли си?", отговорете му "Аз съм ваксър, който е ваксиниран против шарка." и сменете помещението. Много от тези хора са заблудени от медийна пропаганда, която не спазва журналистическата етика и това е истината. Друга част са чисто и просто платени ***. Точка. Продължете си живота, моля!

100

Анонимен

преди 2 години

От тая вапцина кога се мре

99

Идеалист

преди 2 години

"През юни Китай започна да разрешава ваксинацията на някои деца от три до 17 години с препарата на Sinovac." Това е ваксина от типа - убит цялостен вирус, Това е истинска ваксина, а не генетичната ваксина на Пфайзер. Защо у нас има само генетични ваксини? Каква е целта? Защо ни ги натрапват - печалби, геополитика или сатанински замисли?

98

Ваксиниран

преди 2 години

Предлагам на нас ваксинираните държавата да ни подари по един мезонет :), а на антиваксърите да им запорират имуществото. Така ще е честно - щом искат да унищожат българския народ, не заслужават да имат покрив над главите си.

97

Анонимен

преди 2 години

Каде изчезнахте бе. И я че се махам. Нема да си говорим сам като вапцаните.

96

ОТНОСНО САЩ

преди 2 години

Как точно ще накарат 100 000 000 (сто милиона) американци, които работят хоум офис (home office) да се ваксинират наложително, когато ходят в офиса или да си правят тестове всяка седмица, след като си работят от вкъщи? Прoст въпрос. Моля някой да ми отговори. Благодаря!

95

до107

преди 2 години

"95 типичен антиваксър.Привиждат ти се не само платени тралове,но и баба Яга и да ядем деца!Вие наивниците и това ще кажете!" Само един е трола .Това си ти !

94

Анонимен

преди 2 години

Айде бе направи ли ми профило. Кво че каеш за мене.

93

Анонимен

преди 2 години

Точно така. Вапцаните вече немат ни род ни родина. Требва да си траят и да си лъскат антенките.

92

Анонимен

преди 2 години

"В САЩ имунизацията е задължителна" ОТ ТОВА ПО НАГЛАЛА ЛЪЖА НАКЪДЕ?

91

Корупция

преди 2 години

Ваксърите са много загрижени за живота и здравето на българина, но сутринта даваха минуси на коментари за починалите две деца и бащата. Видели сме всичко. Бъдете сигурни.

90

Анонимен

преди 2 години

Като сме кокошки кой че е петело. Били Гетс ли

89

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се, бре заблудени кокошки. Няма нищо страшно! Най-много да сънувате кошмари..

88

Анонимен

преди 2 години

110, знам, но ще откажа мнозина да злоупотребяват с безпомощността на децата! Даже сам ще се предам.

87

Азъ

преди 2 години

Аз няма да се ваксинирам, защото не искам да ме чипират с 5 жи. Проблем?

86

Анонимен

преди 2 години

не е благодарение на медицината а въпреки нея и благодарение а на хигиената и повишаването на качество на живот: подслон, храна, дрехи. най големия принос на докторите е че са почнали да си мият ръцете като ходили от починал при новородено. питай милионите индийчета с полиомиелит от ваксините билю гейц дали им е помогнала медицината. здрави деца се инжектират с куп тежки метали и неумрели чуми, голяма медицина голямо нещо. сега и днк/то ще им променят за да ги направят безплодни пчелички(на запад) или да ги умъртвят(източна европа). за абортите и милионите избити от лекари деца, родова памет и