66

до 73

преди 2 години

Ами специалист си е човека. И то доста добър. Нормално е общаците да злобеете

65

Анонимен

преди 2 години

Таня, хвани и се гръмни, долна *** нещастна. Или по-добре, стой слугувай в кухнята и трепери. Специалист бил, мамин ***, дребен нещастен комплексар. Дано го душат в затвора това ***.

64

до 68

преди 2 години

Какво ни внушават? Програмистите сме като хората от коя да е друга професия. Търсим най-високата цена за труда си. Ако твоят труд се оценява по-високо, означава че е носиш повече стойност. При бизнесмените е друго. Те сами отговарят за доходите си и ако се справят добре е нормално да смятат, че превъзхождат голяма част от хората. Което е и факт.

63

Кирчо

преди 2 години

Ние мъжете сме си супер, можем и да не се оженим, можем и без деца....никой не ни бие, тормози! Живот си живеем!

62

В.

преди 2 години

За съжаление често жените си избират богати ***. Ами първо правило - виж какви са родителите. Ако са получоврци - бягай далеч. После няма изход.

61

Анонимен

преди 2 години

Ако убиеца беше жена щеше да е герой, нали?

60

Анонимен

преди 2 години

До Петко - голяма злоба, голямо чудо, да се чуди човек какви хора са те отгледали...

59

ь

преди 2 години

До Психолог 44 Не е проблема в програмирането толкова, колкото че им внушават и доказват (финансово), че са висши същества. Такива също се срещат сред успешните бизнесмени.

58

А дали ?

преди 2 години

Че то не е толкова трудно да *** всички мъже, които са изневерявали. Това ли е решението? Тва ли искате? За какви се мислите, бе??? Каквото и да напиша за повечето коментиращи сексистки животни тука пак ще ме цензурират. Дано си получите заслуженото някой ден!

57

Анонимен

преди 2 години

Ако ми изневериш, ще те УБИЯ!

56

Анонимен

преди 2 години

Имала или нямала любовник е без значение. Каквото и да е било не може да се убива човек. Защо не е скочил на любовника? Лесно е да душиш жена, която е физически по-слаба. Дълго да гние в панделата! Жалко за детето им. Без майка, баща в панделата, дядо съучастник в убийство. Трагедия! Дано другите баба и дядо да имат здраве и сили да го отгледат.

55

Иванко

преди 2 години

В затвора да му се даде компютър и да пише код за държавните институции безплатно!

54

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че е имала любовник и то от месеци, и тоя психоубиец я е следил заедно с баща си!

53

телеканал петолъчка

преди 2 години

никакъв любовник няма, ченгелов е биел жена си като тъпан, щот може коремни и щот е мъжкар. просто тоя път е купил кофти наливна

52

Анонимен

преди 2 години

Типичен член на ГЕРБ и баща му от ДАНС член на ГЕРБ и БКП. Всичките са с профила на ББ!

51

Таня

преди 2 години

Бащата в затвора, а момчето заслужава втори шанс. Заради една развратна въртиопашка не си струва да се похабява живота на толкова добър специалист.

50

Анонимен

преди 2 години

Вземал пример от деспотичния си баща, офицер от службите.

49

Лекарства за нос

преди 2 години

прекрасна статия, трябваше и егн, точен адрес и телефона на разкрилите случая още да напишете, в случай, че колегите на бащата се чудят кво да правят след като минат "честните" избори

48

А дали ?

преди 2 години

До МдаА дали има любовник изобщо и как го разбрахте или вярваме на убийци, психопати и лъжци, на тате комплексираните синчета и хвърляме камъни по жертвата, която не е между живите? 80% от българските мъже са такива *** и ***, че никога няма да се погрижите за проблемите си, а вечно някой ще ви е виновен за насрания ви г*з!

47

Анонимен

преди 2 години

В мненията навсякъде се говори за някакъв любовник, заради когото е била убита. Няма никакъв любовник, освен в нечии болни глави. Може и да е искала да го напусне, щото е истеричен тип и я е тормозел, ама любовник за момента не е имало.