12

Анонимен

преди 2 години

6 са починали от ваксина.Пишете докрай.

11

Анонимен

преди 2 години

До До лекар Ех, да беше станал и ти лекар, та да докажеш поне, че знаеш за какво говориш. Вместо това "избра" да станеш шофьорче.

10

До лекар

преди 2 години

Никога сестри и санитари не са виждали толкова пари. За лекарите знаем, че ежедневно получават благодарности в плик под масата.

9

Анонимен

преди 2 години

До Мутафчийски Покрай Ковид 19 поне научихте името на един два читави института. Иначе на село/в маалата и това нямаше да научите за цял живот лентяйстване и нищоправене.

8

Мутафчийски

преди 2 години

Антиваксърите само с по две игли на Пфайзер да си спомнят какво се случи с доц. Ангел Кунчев и веднага да се насочат към най-близкия ваксинационен пункт! Указания на института Роберт Кох-Германия и Бил Гейтс! Муааахахаха!

7

Ваксиниран с 3 игли

преди 2 години

За високата смъртност от Ковид са виновни всички антиваксъри и особено тези които отказват трета бустерна игла за подсилване на имунитета! Защо ви е страх да си набиете третата игла? Това се предателство! Ядете ли по три пъти на ден? Ядете! Там където две игли, там и три!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5"така ли ти наредиха да напишеш от централата на Герб ?" Янев за "централата на ГЕРБ" ли работи? Защото той го каза В ПРАВ ТЕКСТ, че ще чакат до последния момент и ТОГАВА ще затварят. Кацаров каза същото, като пренебрегна плана си. Та, какво казваш, на теб от коя "централа" ти нареждат, та не си "спомняш" тези неща?

5

Анонимен

преди 2 години

До x Защо не посъветваш същото тия 114 антиваксъра ...... ?

4

Анонимен

преди 2 години

'' дължи на НАРОЧНОТО невземане на мерки от Радев '' ...................... така ли ти наредиха да напишеш от централата на Герб ? Има нови опорни точки, влез в час или ще ти спрат гранулите в купичката.

3

x

преди 2 години

Двете ковид зомбита под мен да си набият четвърта бустер доза отзад.

2

Майна

преди 2 години

Важното е да сме живи и здрави

1

Анонимен

преди 2 години

Високия брой жертви се дължи на НАРОЧНОТО невземане на мерки от Радев и правителството му, когато това беше наложително, с цел да не си докара неприятности на изборите. Всички плащаме с човешки живот, за да може този човек да вземе втори мандат. Още 10тина дена ще сме около тези числа.