87

Ром"с

преди 2 години

За този щам Омикрон различни мнения има ...казаха че след 2-3 седмици ще се има някаква престава за него..а всички "специалисти" започнаха да коментират ..

86

Бay

преди 2 години

сайта събира обаче невероятни гении :D

85

сто

преди 2 години

Поредната манипулация, с която искат да обяваят естествения имунитет за безсмислено нищо, да "вземат" истинския имунитет на преболедувалите и да ги насилят да се ваксинират. А и как до скоро обясняваха, че всеки последващ нов вид на вируса е по-заразен, но все по-малко опасен, а сега изведнзж - ново пет. И по времето на бай Тошо нямаше такава манипулация и пропаганда.

84

Анонимен

преди 2 години

КовидоСпин.И двата вируса са лабораторни.

83

Брр

преди 2 години

ВСЕКИ вирус може да доведе до сериозни последици, ако не се лекува Правилно!!!

82

Krom

преди 2 години

До Донерджак - може да се каже. Мисля, че се казваше визионер. Много фантасти като него, Оруел, братя Стругацки, Азимов, ако щеш и Толстой с Хиперболида на инженер Гарин, Голдинг и Антъни Бърджес са имали такива прозрения. Особено последния.

81

Коментар

преди 2 години

А служителите на СЗО които изнасилваха нигърки в Африка как са?Тях хвана ли си вируса?Няма как човек да не вярва на тая компрометирана СЗО която се занимава само с далавери и изнасилвания!Изобщо не ви заразяват нарочно с ваксините си!Хаха!

80

Журналисти идиоти

преди 2 години

ако хванете рак, спин и сифилис най-вероятно ще умрете, но и да не ги хванете пак ще умрете. Не разбирам защо насаждат само такива депресарски статии без да са изследвали още вируса. Този журналист трябва да го осъдят на 10 години затвор. цялата статия е ако те погледна може черния дроб да ти се разложи и да умреш. не е доказано че става ама има такава вероятност, сега всеки който ме види да бяга далече за да не умре ...

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Ако си направите проучване, ще разберете, че те нямат деца.

78

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден ново двайсе..Тия от СЗО само се чудят вече какви глупости да измислят само и само да поддържат паника и да плашат гаргите...Докато занимават икуствено хората с псевдоглупости цялата икономика ще бъде преразпределена под носа на всички и е много ясно, че не нардоа ше се облажи от баницата.След 10 дена ше кажат,че ся не излязъл омикрон , ами х*ймикрон, после още 10 дена муймикрон, аймикрон, маймикрон.....АЙСИКТИРМИКРОН вашта м******

77

Анонимен

преди 2 години

Ооо почакайте. Това е само загрявка. Следващия щам Тутанкамон ще бъде нещо невиждано. Ще тръгне от египетски камилар-екскурзовод. Ще е страшна работа.Иначе истината е:По страшен от спина, по жилав от рака, сега за сега се оказва ПРОСТАКА.Р. Ралин

76

Анонимен

преди 2 години

Дайте ми децата им на тия фашияги от СЗО,да ги удара там къде най много ще измякат ако ще на електрическия стол да ме сложат после!!

75

Инфо

преди 2 години

СЗО и журналята в България да се разберат кой какво говори, публикува и т.н. както и да вземат и да решат с каква информация излизат. И стига публикували мигове, легенди и предсказания. Превърнахте се в литературен клуб...вместо сериозна научна организация!!!

74

Анонимен

преди 2 години

До Възмутен Голям епидемиолог се извъди. Големите мутации не стават във ваксинирани, а в имунокомпроментирани, където вируса може да стои жив и да се бори с имунната система дълго време. Но не е като да очаквам да го знаеш.

73

39 млад герберас

преди 2 години

Фигуранта Радев го донесе тоя вирус от Южна Африка още през пролетта с цел да изчегърта ГЕРБ и Бойко ама те са неизчегъртаени а Радев е зелен чорап и фигурант и като се върне Бойко ще го унищожи тоя вирус и ще вкара в затвора фигуранта Радев

72

vlady

преди 2 години

Данните ясно показват, че е по-заразен, но предизвиква леко заболяване с изграждане на висококачествен естествен имунитет. Това е нормалната еволюция на вирусите - стават все по-заразни, но и все по-безобидни докато в един момент се стигне до масова безсимптомна инфекция както е станало примерно с африканската чума при дивите *** в Африка.

71

Анонимен

преди 2 години

До Некъф Да, не като вас, които сте големите разбирачи, разконспирирахте всичко, най-големите сме българите, мачкай Гришо!На първо място по смърт, на последно по ваксинация.

70

Възмутен

преди 2 години

Колкото повече"ваксинирани" толкова повече мутации на вируса,толкова повече заразители и толкова повече народ с убит имунитет!Тия ковидфашисти докога ще лъжат?

69

Некъф

преди 2 години

Останах ли хора да им вярват на тия от СЗО където са на хранилка към производителите на ваксини!!!

68

Анонимен

преди 2 години

Е па я сам са скрил дома под миндеро и докато тоа вурс не си оди нема да излаям. А да видим дали па ше *** фани.