30

Курчо и Кикирчо

преди 2 години

Кунчев! Оставка! Кунчев! Оставка! Кунчев! Оставка!

29

Проф. Караминьолев

преди 2 години

Пандемията си отива. Мънгърката и Кунката се обединиха косвено, че Омикрона е еволюция на Ковит, която го прави лек, колкото сезонен грип. Стадния имунитет РАБОТИ! Неваксиниран ЮАР спаси света от Ковид-19! Салют братя ЮАР-ци! Днес ще си сипя една ракия за ваше здраве!

28

До 29

преди 2 години

Австралопитек, да, вярно свършиха. Вентолин и пулммкорт няма в България от месец. Ако искаш разследвай защо няма внос. Факт е, че в болниците неваксинираните амеби изсмукаха наличните количества и сега децата с бронхити ще ги лекуваме с чай и истории от плоската земя..дебиллл

27

Анонимен

преди 2 години

Това ще продължи...за съжаление.

26

хммм

преди 2 години

И докато в Европа умират и ваксинирани и резултатите от статистиките се качват във всички национални медии, тук в България ваксинирани умрели няма, тук те стават безсмъртни. Явно ваксините са различни от тези с които е ваксиниран целия свят, ние сме пример за типичната комунистическа държава. Не се опитвайте да осмивате Северна Кореа вече, вие сте тези които са за смях. Не ви е срам.. и вие за национална медия се имате. ПОЗОР!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните трябва в скоро време наистина да се освестят и да спрат да плещят глупости. За момента те умират, а не тези, които се ваксинираха. Стана една година близо се ваксинират хората, ако имаше толкова много натръшкани от ваксината щяхме да го знаем.

24

Анонимен

преди 2 години

Починалите ще почиват, добре че не са много за моя сметка е..,в гроба ще бъдат завити с почвена завивка,направо ще кокалясат от кеф.

23

Срам! Срам!!!

преди 2 години

Кунчев е провален ГДЗИ. Пропусна цялата 4-та вълна, както и появата на Омикрон. И вчера ми се лендзи по телевизора, сякаш нищо не е станало. Не си е свършил работата и се лендзи, като ученичка в пубертет.

22

Димитрье събуди сье

преди 2 години

Искам си Кунча!Да ни обяснява колко лош е вируса и колко добра е вълшебната течност у шишенцето...

21

Анонимен

преди 2 години

С тия 706 нови (4,3%) и 19% наваксани не стига, че ми разваляте статистиката, ами обърквате и предсказанията на гледачи и гледачки!!! Расипаха я тая държава, ей!

20

Вакс Ваксов

преди 2 години

Кофти седмица за ***...вчера се появи Кунча,през седмицата се очаква да отнемат правата на чаено-съчкиния гуру...кофти дни...

19

Кунчев съм

преди 2 години

Оправиха ми тромба и инсулта, върнах се като Т-800

18

Анонимен

преди 2 години

Препаратите убиват с тромбове и инсулти, не с корона. Затова е такава статистиката.

17

Оставка!

преди 2 години

Оставка на безотговорния Кунчев! Хората го търсят от 2 месеца, за да му задават въпроси, а той се крие, за да ги дразни и да сее разделение и дезинформация, в тези толкова смутни времена. МОМЕНТАЛНА ОСТАВКА!

16

Анонимен

преди 2 години

Заради неваксинираните бо кл ци в болниците свършиха препататите за бронхити и пневмония и няма с какво да си лекуваме децата. Аман от безмозъчни амеби, всички теглим заради тях.

15

Кунчо Ангелов

преди 2 години

Видях ангел кунчев в телевизия бТВ. От какво толкова се криеше? Вчера обясняваше на очилаткото, че сме били много смешни, че сме питали 2 месеца къде е. Абсолютна безотговорност!!! Че как да не питаме къде е?

14

Мда...

преди 2 години

Няма починали ваксинирани имам предвид...

13

Кукуруку

преди 2 години

Къдя е Кунча???

12

Мда...

преди 2 години

Днес няма починали. Каква опорка пък днес ще измислите, бе нефелници? Че били писани от други болести, както гледам, а? Не осъзнавате колко несъстоятелни и жалки сте, форумни специалисти...

11

Вакс Ваксов

преди 2 години

100% мангъропитеци...Добро начало на седмицата....май не са уцелили правилното чайче съчкобераите...