133

Анонимен

преди 2 години

155 мораториума не е чак толкова временно решение, справка борда е вид мораториум.

132

До смях

преди 2 години

Мораториумът ще трае за кратко ще икономист от преносната мрежа ще има постепенно увеличение ни бой ся

131

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да видя тиквата плевнелиев дончев митов москов цеетанов и т.н. в затвора

130

Анонимeн

преди 2 години

Ако енергиния министър до сега не е знаел, че цените на енергията в Европа хвърчат на горе и не е имал план, по добре ведна да хваща пътя! Мораториума е временно решение, натрупването на дългове при дружествата ще се отрази не само на бизнеса, но и на служителите. Плащанията към миньори, енергетици и свързаните по веригата доставчици ще намалеят. Те от сега знаят, че коледни тази година няма да има.

129

смях

преди 2 години

С този мораториум знаете ли какво направиха. Фалираха не само софийската топлофикация , на всички топлофикации в страната. Няма как да купуват 4 пъти по-скъп газ от преди година, а да не вдигат цените.Все едно да купувате домати по 1 левче и да ги продавате за по 20 стотинки. Колко ли време ще издържите

128

Анонимен

преди 2 години

159 вие от партията на валери май само тая фраза на хайтов знаете.

127

До К Петков

преди 2 години

Решението е елементарно. Разделя се финансово Северна България от Южна България!

126

Клоунски Свят

преди 2 години

До Анонимен -цената на борсатаЗнам че тук не се харесват линкове да се постват - дай поне името на сайта (вместо . пиши сайтДОТбг примерно) за да ги видим тез цени.Иначе ако сега се е изстреляла с 40%, жална ни майка. Топлинните и ВиК дружествата са калъч, след тях и доста други по веригата.

125

Анонимен

преди 2 години

Не става гербави сеерасти, това което го мислихте да саботирате чрез калинките ви резнаха с мораториум

124

Пян_Гъ

преди 2 години

Разбрахте ли сега защо ще падне правителството??? Избори - АПРИЛ! Как така аз, дето съм един *** П~ Г~, виждах какво ще стане с тока, инфлацията и цените още през агуст, а тези новите, рыш ли, ми говорят за политически ходове, за 12 без 5 и прочие глупости? Иска им се да управляват, *** не става. Не случайно Хайтов е казал: Едно е да искаш, друго да можеш, а трето и четвърто да го направиш!

123

Премъдър е Радев

преди 2 години

Кланяйте му се герберюги низвергнати недни, за да сте напътени към добруването и светли бъднини, премъдър е той!

122

Анонимен

преди 2 години

Водещото винаги трябва да е , кое е добре за населението и хората, за децата и юношите, няма значение плащанията и цената и абсолютно нищо друго няма значение, защото от 10 милиона сме се стопили на около 2 милиона дееспособно население и цели райони се обезлюдиха, събудете се! На първо място преоритет трябва да са ви хората и как да ги обучите в професии, да ги подпомогнете с всякакви средства и начини, загледали сте се в пъпа си и ежбите си, а не виждате, че страната умира!

121

Анонимен

преди 2 години

Да му мислят от ТЕЦ Марица -2 как ще плащат въглеродните емисии че да изнасят ток за Гърция

120

Щерев

преди 2 години

при г-н Борисов цените падаха ... и даже на горивата с 50%. Тия щели да вдигнат пенсии и запрати ама за вдигнатите цени мълчат..ха.ха

119

Анонимен

преди 2 години

Отивам за свещи и да заредя колата. Явно ще се топля в нея, като останем на тъмно.

118

До зозо

преди 2 години

Камък да ти пази сянка, задет тъйгвориш за Радев

117

Зозо

преди 2 години

Рундювата зима иде. Режим на тока, купони за хляб, няма вода..... Ай честито!!!

116

хаха

преди 2 години

Хора новите са толкова зле, че ГЕРБ ги пуснаха по пързалката още първата седмица.Знаете ли какво ги направиха да направят ... Да наложат мораториум на цените от преди 12 месеца. Да, реално трябва да намалят цената на ток, вода и парно.ТЕЦОВЕТЕ за няколко месеца ще натрупат милиард дългове и ще останем на студено.

115

Зозо

преди 2 години

Промяната, юмрука... промяната.. ъъъъ Рундю..ъъъ Корни. Хахахааа, гладни ще стоите това простите комунисти. Отдавна съм ви го казал тук :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

114

Остона още нещо

преди 2 години

А сега увеличете минималната заплата на 800лв и да празнуваме Коледа